• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi bakımlı hissetmiyorum, saç-makyaj-giyim

Yok 2 sene önce nasıl süslüydüm, evde asla pijamayla dolaşmazdım. Dışarı çıkmıycak bile olsam evde bakımlarımı yapardım. O yüzden potansiyel var canım yapamayacağımı düşünsem hiç konu açmazdım:KK56:

canim benim o zaman kalk hemen harekete geç gir banyoya kil tuy islerini hallet usenme hadi kalk.banyodan cik soyle mini şortlarin yok mu giy birtane gec manikur pedikur isine guzel de bir kremlen usenme kalk simdi yap bunlari kendine deger ver ozen goster

canim benim o zaman kalk hemen harekete geç gir banyoya kil tuy islerini hallet usenme hadi kalk.banyodan cik soyle mini şortlarin yok mu giy birtane gec manikur pedikur isine guzel de bir kremlen usenme kalk simdi yap bunlari kendine deger ver ozen goster
Canım bahane gibi olucak şimdi ama adet döneminde olduğum için hemen çıkmasın diye adet bitimimi bekliyorum. Ama az önce kil maskesi ve nem maskesi yaptım. Yarın da bebe yağı alıcam cildimi nemlendirmek için:)

Arkadaşlar aynı gün iki konu açtım ama kusura bakmayın böyle bir forum bulunca:KK49:
Sorun şu ki ben kendimi hiç bakımlı hissetmiyorum, iyi giyinmiyorum. Arkadaşlarım tek kaşı çıkınca bile hemen aldırmaya gider, ben uzatıyorum. Kollarımı da alırım mesela, okul zamanı erkek arkadaşım yanımdayken hemen aldırmam gerek değil mi, görmesin bakımlı olayım diye. Ben sürekli erteliyorum.
Aman evdeyim bugün pijamayla dolaşayım diyorum mesela.
Evde giydiği şeyler bile şık, uyumlu olan kızlara imreniyorum, ben birbirinden alakasız şeyler giyiyorum.
Dışarıda da öyle. Kızlar maşallah topuklular, saçlar, makyajlar. Farklı modellerde pantolonlar.
Bense sürekli kot ve düz t-shirt giyiyorum. Çok özeniyorum şöyle şık hanım hanımcık giyinen kızlara. Üç dört senedir converse den ve bottan başka ayakkabı giymedim.
Maddiyatla da ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Tüm kıyafetlerini pazardan alan arkadaşlarım var ve çok şıklar.
Önerileriniz nedir kızlar neler tavsiye edersiniz?:KK52::KK56::KK22:
Bende sizin gibiydim fakat ağda işini erteleme huyum yok.Önemli olan temiz ve bakımlı olmak diye düşünüyorum ayrıca rahat edememektense kot tshirt saçlar toplu her zaman en iyisi.Alışkanlık meselesi kıyafet işi fakat bakım önemli :)

Silkelen vede ben bir kadınım ve çok güzel bir kadınım de pedikür manikür vücut temizliği ve bakımı yüz temizliği ve düzeni ve bakımı ve bunları sıraya koyarak kolları sıva saç bakımı dişler derken kendine geleceksin eminim:) kolay gelsin

Topuklu giymem , rimel kalem açık ton rujdur makyajım, öyle kolumu falan hic almadım, evde gecelik vs giymem cici li pijamalarimi çok seviyorum. Ama gel bizim işyerine en güzel beni gösterirler ayıptır soylemesi:) bakımsız değilim , sacim vucudum tirnaklarim her daim temiz , kıyafetlerimi bir kez giyince makinaya atarım hemen. Sağlıklı beslendiğim için cildim taze ve fiziğim düzgün. Dunyanin bakim kremlerini kullaniyor arkadaslarim ben rahat 7-8 yaş küçük duruyorum.Hele üniversite zamanı okula full makyaj topuklu giyenlere çok gulerdik. Öğrenci dediğin kot tshirt gelir , bana göre yani. Uzun lafın kısası temiz rahat sağlıklı olduktan ,Pasakli kendini salmış gozukmedikten sonra süslü puslu olmaya zorlamaya gerek yok
En güzel yorum bu olmalı ;)
Is yeri bi yemek verdi milleti gormeliydiniz
Mini elbise etekler 3 saat önceden kuaforde sac makyajlar :)
Valla son yarim saat hazırlandım.saçımı makyajimi da kendim yaptım..okadar begendilerki o_O
Konu sahibesine gelince; Kısaca sen temiz ve kendine yakışanı (kendini o kiyafetin icinde rahat hissetmen)giydikten sonra en guzeli bakimlisi sensin bence :)

Canım en önemlisi üşengeçliği bırakmalısın.. İstediğin şeyleri yapabilmek için %70 adım atmış olursun.. Şu üşengeçliğimiz olmasa çoook şey yapıcaz da işte :)

Yok 2 sene önce nasıl süslüydüm, evde asla pijamayla dolaşmazdım. Dışarı çıkmıycak bile olsam evde bakımlarımı yapardım. O yüzden potansiyel var canım yapamayacağımı düşünsem hiç konu açmazdım:KK56:
Sonra ne oldu tam olarak? Yanlış anlamayın sadece "evde ASLA pijamayla dolaşmazdım" vurgusundan buralara gelmenizi ilginç buldum; bu alışkanlık değişikliğinin belirli bir sebebi var mı? :KK64:

Yerli yersiz bi güzellik savaşı vermek yerine yerinde müdahalelerle temiz, taze ve özenli görünmek işin sırrı bence.

Tabi bi de tembelligin de bi dozu oldugunu bilip karanlık tarafa sürüklenmemek :KK53:
Dozunda ertelemeler, ufak şımarıklıklar için kendini kötü hissetmek ne kadar sağlıksız bi durumsa kişisel bakımınızı kendinizi unutacak kadar ertelemeniz de o kadar olumsuz bi durum. Yani çıkan 3 tel kaşı için panik atak geçiren hatunların özenilecek bi yanı yok ama madem kol agdasına ihtiyacınız oldugunu düsünüp bu islemi yaptırıyorsunuz kollar orman olana kadar da bugün git yarın gel e baglamamak lazım :KK48:

1.Spor ve beslenme
2. Cilt bakımı
3. Kozmetik
4.Saç Bakımı
5.Epilasyon (Kaştan bacağa genis alın)
6. Bugün Ne Giysem (tek tek ayakkabı, çanta, aksesuar, giysi diye saymayayım)

Şu 6 kategoride detaylı bi araştırmaya girişin bence. Hangilerinde neyiniz eksik neyiniz fazla, hangi uygulamaları dogru hangilerini yanlıs yapıyorsunuz, deneyebileceginiz ve size yakısması olası yeni secenekler neler, hangi eskilerden ve eski alıskanlıklardan kurtulmalısınız bunların üstünde durun. Tabi bireysel ihtiyaclarınızı göz önünde tutarak. (Bütce, cilt tipi, saç tipi, vücut tipi, iş ve günlük hayatta düzenli takip edilebilirlik yani pratiklik vs. vs.)

Mesela ispanyol paca pantolonlar giyebilirsin,ustune giyecegin duz bluzlari kolyeler ile kombinleyebilirsin,Ispanyol paca pantolonlarinin altina dolgu topuk yazlik sandaletler giyin,ben oyle yapiyorum boyumda uzun gorunuyor.makyaji eyrliner,bb crem ve ruj ile bitir.Bu arada saclarin cok guzel her turlu sekile girer..Hadi kolay gelsin sana:KK54:

Demek ki siz sade giyinmeyi ve doğal olmayı tercih ediyorsunuz.
Şık olmak veya bakımlı görünmek hoşunuza gidiyordur o ayrı bir konu.
İsteseniz, üşenme vs asla olmaz, direkt yaşam biçiminiz haline gelir zaten. Yemek içmek gibidir çünkü böyle şeyler.

Sabah uyanınca duşunu al,saçını güzel bi model kestir ve keratin yaptır. Kurutunca fönlü gibi duracak. Hafif bi makyaj,biraz yüzün renklensin yeter.günlük takıların olsun bi küpe bi yüzük.. Kot giysen bile üstüne şık duracak bişey giy oldu bitti işte..
Tembelliğe gerek yok,kadın dediğin bakımlı olur.
Etrafımda sinir bozmaya çalışan tipler " çocuğun olunca göreceğiz seni" diyorlardı. Kızım 5 aylık,bakımsız gezdiğim tek bir günüm yok okadar uykusuz gecelere rağmen.. İçten gelecek,kadın dediğin mis gibi kokacak ;)

kısısel temızlık en onemlısı zaten
temız kıyafet
guzel hafıf bı koku
temız ayakkabılar
--
gerısı teferruat ama o teferruatta usenme
kendın ıcın yap
--
kımyasallara abanmadan bakım kürleri yapabılırsın saç , manıkur pedikür
abartı sevmıyosan ten rengı ojeler yazlık ayakkabılarda oje yakısıyor
..
vucut yapını tanımalısın ona gore gıyın
..
hafıf bi maşa yada bigudilerle dısarıya cıkmadan 15 20 dakka once sararsın sacını hafıf dalgalar veya duz fon cekersin
--
duz bluz kot pantolonlada şık olunur sımdı yaz renk renk boncuk kolyelerle kombınleyıp - ona uygun ayakkabı canta

bı maskara bı ruj bı gozluk oh :))
Ohh ne güzel bahsetmişsin bende çok severim şıkır şıkır olmayı:)

Canim bende önce oyleydim zamanın çok sa eğer kendinle ilgilen mesele bi kozmetikciye gidip orda çalışan kızlar oluyor. Deki ben bakıma başlamak istiyorum de. Onlar sana yeni baslaman için yardımcı olacaktir. Ilk kuaföre git bakim yaotir saçlarına kendine sonra spora başla kıyafet al kendine lc waiki den giyin hem güzel hem uygun. Bir fondöten bir rimel al başla gerisi gelir merak etme.

Sabah uyanınca duşunu al,saçını güzel bi model kestir ve keratin yaptır. Kurutunca fönlü gibi duracak. Hafif bi makyaj,biraz yüzün renklensin yeter.günlük takıların olsun bi küpe bi yüzük.. Kot giysen bile üstüne şık duracak bişey giy oldu bitti işte..
Tembelliğe gerek yok,kadın dediğin bakımlı olur.
Etrafımda sinir bozmaya çalışan tipler " çocuğun olunca göreceğiz seni" diyorlardı. Kızım 5 aylık,bakımsız gezdiğim tek bir günüm yok okadar uykusuz gecelere rağmen.. İçten gelecek,kadın dediğin mis gibi kokacak :KK66:

Parfum oneriniz varmi peki

Back
X