Evet arkadasim cok guzel 2 kelimeyle ozetlemissin
))) Bakimli kadinla bakimsiz kadin arasindaki tek fark bence de tembellik. Insanin icinden gelecek. Oyle kizlar biliyorum ki ise gitmeden sadece 10 dakika once kalkar acele hazirlanir bi ruj bi goz kalemi surer al sana hazirlanma. Ama oyle kizlar varki ozellikle Rus arkadaslarim, ben 4 sene onlarla yasadim bilirim inanin sabah evden cikmadan 1 bucuk saat once kalkarlar o 1 bucuk saat kisisel bakim suresidir. Once bi dus alirlar (bazi Turk kizlarinda 3 gunde bir dus aliskanligi var igrenc bisey bu) sonra guzel vucut losyonu surerler saclarina bakim urunu surer saclarini vucutlarini hatta rujdan sonra dudaklarini da bi guzel parlatirlar sonra disari cikarlar.
Bizim kizlar cok rahatina duskun malesef. Her sabah banyo yapma aliskanligi bicok kizda yok. Kozmetik sektoru o kadar gelisti ki artik sac parlaticisindan bacak parlaticisina kadar yok yok. Her derde bi care var.
Giyim kusama gelince alisverisi de sevmek lazim, her hafta sonu alisveristen en az 1-2 parca biseyler almak lazim. Kombine sorunu olan kadin sadece yeterince alisveris yapmamis kadindir.