Kendimi Berbat Hissediyorum!

beren258

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
6
0
6
35
İstanbul
Ben 12.sınıf öğrencisiyim ve bu sene ygs sınavına hazırlanıyorum.Benim yazın çıktığım bir çocuk vardı ve sonra bir şeyler oldu ve biz ayrıldık..Sonra ben başka okuldaydım benim okuluma geldi ve okulumdan biriyle çıkmaya başladı her tenefüs onları görüyorum ve bana davrandığından kat kat daha iyi davranıyor ona ve ben onları gördükçe kendimi çok kötü hissediyorum ne yapıcağım bilemiyorum derslerimi çok etkiliyor sürekli onları düşünüyorum. Lütfen bana bir akıl verin ne yapmam gerekiyor..?

Umursama,görünce bakma,arkadaşlarınla takıl tenefüslerde yalnız kalma
Birde şunu unutma,ne olursa olsun derslerini ihmal etme değmiyorlar çünkü.
Bende geçen sene 12 idim,şimdi geçen senenin ceremesini çekiyorum tekrar hazırlanıyorum:6:

Umursama,görünce bakma,arkadaşlarınla takıl tenefüslerde yalnız kalma
Birde şunu unutma,ne olursa olsun derslerini ihmal etme değmiyorlar çünkü.
Bende geçen sene 12 idim,şimdi geçen senenin ceremesini çekiyorum tekrar hazırlanıyorum:6:

Arkadaşımda beni yalnız bıraktı gitti onların yanına ve tek başıma kaldım kendimi çok kötü hissettim.:50:

Arkadaşımda beni yalnız bıraktı gitti onların yanına ve tek başıma kaldım kendimi çok kötü hissettim.:50:
Başka arkadaşın yok mu okulda yakın olmasına gerek yok tenefüste takılmak için maksat yalnız kalmamak:31:

Başka arkadaşın yok mu okulda yakın olmasına gerek yok tenefüste takılmak için maksat yalnız kalmamak:31:[/QUOT

Hani okuldan bi şekilde hallediyorumda eve gelince ygsyede çok az bi zaman kaldı gerçekten ve bunalıyorum biliyorum yüzleriini bidaha görmeyecem ama ne bileyim ya of
İşte bir sonraki sene benim gibi pişman olmamak için sımsıkı sarıl derslerine onlar senin geleceğin,eğer onları halleder ve üniversiteyi kazanırsan niceleri çıkacak karşına ve sen bu günlerine çok ağlayacaksın üzüntüden değil ama pişmanlıktan keşke diyeceksin,yapmasaydım etmeseydim değmezmiş 5 kuruş değeri olmayan kişiler için geleceğimle oynamaya değmezmiş diyeceksin:ssz::ssz:

Sana şöyle bir olay anlatayım:

9.sınıfta daha önceden ilkokulda tanışan ve 8.sınıfta çıkmaya başlayan arkadaşlarım vardı. Kubilay ve Gizem. Kızı görsen ama nasıl seviyor çocuğu. Bağırsa "nasıl bağırırım" diye ağlıyor. Çocukta sevdiğini söylüyor ama kızın yanında afedersin geğiriyor,gaz çıkartıyor,bağırıyor,utanmasa şiddet uygulayacak yani. Sonra kız 10.sınıfta ayrılıyor çocuktan yaptıkları yüzünden. Çocuk ağlıyor,beni bırakma,diye.

Çocuk çok geçmeden 11.sınıfta Merve adlı bir kızla çıkmaya başlıyor. Ama Kubilay nasıl aşık olmuş. Kızın kapısında beklemeler,hediyeler almalar,onun için uykusuz kalmalar. Kızın ayağına kul köle olmuş. Gizemde bunları görünce çıldırıyor. Onları yaşayan ben olmalıydım diye diye ağlıyor. Gizem başkasıyla çıkıyor. Kubilay Merveyle durmadan kavgalı. Sonuç olarak Gizemin,Kubilayın ve Mervenin ygs sınavları çok kötü geçiyor. Ve hiçbiri istedikleri yeri kazanamıyorlar.

Varmak istediğim nokta ; insan elinde olmadan kendini böyle konularda hırpalayabiliyor. Ama kafana takmaya devam eden sen olursan kaybettiğin sadece YGS sınavı olmayacak. Kendini ve geleceğini düşün.

Üniversitede ne yauşuklular var. :ssz:

Sakın kafanı bu tür şeylere takıp da sınavını etkileyecek hatalar yapma.
Çok pişman olursun, o kadar çok olursun ki.
Bu zamanların gelmeyecek geri. Üniversiteye gittiğinde onlar aklına bile gelmeyecek emin ol, garantisini veriyorum sana.

daha 12.ci sınıftasın.

Üniversitede,universiteden sonra ne yakışıklılar var boşver.

Ama sen onları düşünüp dersıne odaklanamazsan evdede cok güzel pişmanlıklar var.Hangisini beğenirsen oyle davran.

Sana şöyle bir olay anlatayım:

9.sınıfta daha önceden ilkokulda tanışan ve 8.sınıfta çıkmaya başlayan arkadaşlarım vardı. Kubilay ve Gizem. Kızı görsen ama nasıl seviyor çocuğu. Bağırsa "nasıl bağırırım" diye ağlıyor. Çocukta sevdiğini söylüyor ama kızın yanında afedersin geğiriyor,gaz çıkartıyor,bağırıyor,utanmasa şiddet uygulayacak yani. Sonra kız 10.sınıfta ayrılıyor çocuktan yaptıkları yüzünden. Çocuk ağlıyor,beni bırakma,diye.

Çocuk çok geçmeden 11.sınıfta Merve adlı bir kızla çıkmaya başlıyor. Ama Kubilay nasıl aşık olmuş. Kızın kapısında beklemeler,hediyeler almalar,onun için uykusuz kalmalar. Kızın ayağına kul köle olmuş. Gizemde bunları görünce çıldırıyor. Onları yaşayan ben olmalıydım diye diye ağlıyor. Gizem başkasıyla çıkıyor. Kubilay Merveyle durmadan kavgalı. Sonuç olarak Gizemin,Kubilayın ve Mervenin ygs sınavları çok kötü geçiyor. Ve hiçbiri istedikleri yeri kazanamıyorlar.

Varmak istediğim nokta ; insan elinde olmadan kendini böyle konularda hırpalayabiliyor. Ama kafana takmaya devam eden sen olursan kaybettiğin sadece YGS sınavı olmayacak. Kendini ve geleceğini düşün.

Üniversitede ne yauşuklular var. :ssz:

Çok teşekkür ederim bu hikaye çok iyi oldu gerçekten öyle ..

daha 12.ci sınıftasın.

Üniversitede,universiteden sonra ne yakışıklılar var boşver.

Ama sen onları düşünüp dersıne odaklanamazsan evdede cok güzel pişmanlıklar var.Hangisini beğenirsen oyle davran.

En çok da ailemi üzmekten çok korkuyorum iki gereksiz yüzünden ama aklıma geliyorlar sürekli beynimin içindeler

Sakın kafanı bu tür şeylere takıp da sınavını etkileyecek hatalar yapma.
Çok pişman olursun, o kadar çok olursun ki.
Bu zamanların gelmeyecek geri. Üniversiteye gittiğinde onlar aklına bile gelmeyecek emin ol, garantisini veriyorum sana.

İnşallah şu zor zamanları bi atlatabilsem her şey mükemmel olcak kafam çok rahat olucak..

Back
X