Kendimi bitik hissediyorum

tubikom

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
259
236
18
37
Güzel bir kadindim ve uzun zamandir da aynada kendimi incelememistim.yas 40 a dayandi ama hala ayniyim saniyordum ki havuz basinda arkadasimin cektigi videodaki bingil bingil halime kadar🙄
Ya spor yap demeyin yapiyordum zaten ama yaşla beraber ters tepeden vuran beyaz ışıktan da belki ama bütün vücudum dalga dalgaydı.o popomun resmen şaftı kaymış.
Üzüldüm geçen yıllarıma , içi boşalan fiziğime.ne bileyim paylasmak istedim.

Güzel bir kadindim ve uzun zamandir da aynada kendimi incelememistim.yas 40 a dayandi ama hala ayniyim saniyordum ki havuz basinda arkadasimin cektigi videodaki bingil bingil halime kadar🙄
Ya spor yap demeyin yapiyordum zaten ama yaşla beraber ters tepeden vuran beyaz ışıktan da belki ama bütün vücudum dalga dalgaydı.o popomun resmen şaftı kaymış.
Ben de 43 yaşındayım ve yer çekimine meydan okuyamadıgimizi kabullenmiş durumdayım.Eee doğanın kanunu bu ne yapalım?Çok rahatsız oluyorsanız dengeli beslenip,sporla hasır neşir olabilirsiniz.O da bir yere kadar götürür işte🥲.

spor yapan 40 yaşında bir kadın o kadar çökmüş olamaz; ya fotoğraf açısındandır ya da herkesin olur çirkin göründüğü anlar onlardan birinde yakalanmışsınızdır. ama yine de vücudunuzu 25 yaş vücudunuzla kıyaslamayın, yaş diye bir gerçek var.

spor yapan 40 yaşında bir kadın o kadar çökmüş olamaz; ya fotoğraf açısındandır ya da herkesin olur çirkin göründüğü anlar onlardan birinde yakalanmışsınızdır. ama yine de vücudunuzu 25 yaş vücudunuzla kıyaslamayın, yaş diye bir gerçek var.
Selülit çok zayıf insanlarda da oluyor.Ben buna pek takılmazdim mesela,vücudu şekillendirmek ve sıkılastirmak için de spor gerekli tabi ki ama takıntı olmuş konu sahibinde sanırım.

En son açtığınız konuda kendinizi öve öve bitiremiyorsunuz siz iyimisiniz hakikaten

Ben de 43 yaşındayım ve yer çekimine meydan okuyamadıgimizi kabullenmiş durumdayım.Eee doğanın kanunu bu ne yapalım?Çok rahatsız oluyorsanız dengeli beslenip,sporla hasır neşir olabilirsiniz.O da bir yere kadar götürür işte🥲.

Profildeki sizin fotoğrafınız mı? Ben sizi 25-30 arası yaşlarda sanıyordum.

yaşlanmak kaçınılmamak bunu tüm kadınlar olarak hep beraber kabul etmemiz lazım. Vücutlarımız değişecek, metabolizmamız yavaşlayacak, saçlara aklar düşecek.

Önemli olan yaşlanırken güzel yaş almaya çalışmak. Kendimizi olgun halimizle de sevmek :) canını sıkma konu sahibesi. Yaşlanacağız, hepimiz :)

Back
X