- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Yok canım.Konu sahibi arabayı borç ile aldığı için arabayı satıp parasını vererek şu an 80 bin borcu oldu.Ne kadar borç olduğunu eşi söylemiyor80bin lira borç için evi satmaya ne gerek var ki. Arabayı satmış zaten. Madem bu kadar ödemek istiyor borç için kredi çeksin onu ödesin. Başka iş var bu işte. Borcun 80bin olduğuna emin misiniz?
E tamam da bu durumda maddi durumu en iyi olan mı ortaya atılacak ? İyi o zaman sizde sıfırı tüketin ,siz de psikolojiyi yiyin ,sonra hoş olmayan durumlar ..Allah korusun ..reddi miras olayı noldu ,Konunu takip edemedim .Annesi olayın hicbiyerinde değil canım o biraz arkaplana itilmiş söz hakkı yok gibi bişey erkek egemen bir aile..Bende öyle dedim diyor abimler kendilerine zor bakiyor
Öyle anlamadım ben ya, başından beri elden borç 80bin diyor. Hatta elden olduğu için reddi miras yapılamıyor demişti.Yok canım.Konu sahibi arabayı borç ile aldığı için arabayı satıp parasını vererek şu an 80 bin borcu oldu.Ne kadar borç olduğunu eşi söylemiyor
Yok bu kendi elden borçları.Arabalarini birine borçlanarak almışlar.Satip parasını verince kendilerine sadece borcu kalmış.Rahmetlinin ne kadar borcu var konu sahibi de bilmiyor.Esi bu konunun sadece şunu saticam,şu kadar ver kısmında bilgi veriyor kadincagizaÖyle anlamadım ben ya, başından beri elden borç 80bin diyor. Hatta elden olduğu için reddi miras yapılamıyor demişti.
Borç elden olduğu için öyle bir durum olamıyormuş.E tamam da bu durumda maddi durumu en iyi olan mı ortaya atılacak ? İyi o zaman sizde sıfırı tüketin ,siz de psikolojiyi yiyin ,sonra hoş olmayan durumlar ..Allah korusun ..reddi miras olayı noldu ,Konunu takip edemedim .
Yapma yaa ,bu çok kötü olmuş .peki miktar belli mi?Borç elden olduğu için öyle bir durum olamıyormuş.
Yok, konu sahibinin eşi sadece şunu satıyoruz bunu satıyoruz diyor ama miktarı söylemiyor asla. Kadın eşinin psikolojisini mi düşünsün satılmaya çalışılan evini mi cidden çok zor durum :/Yapma yaa ,bu çok kötü olmuş .peki miktar belli mi?
Borç elden olsa da olmasa daBorç elden olduğu için öyle bir durum olamıyormuş.
Eğer mafya olayı varsa ve tehdit varsa yakınlığın fark edeceğini sanmıyorum yaBorç elden olsa da olmasa da
Rahmetlinin 1. derecede yakınlarını bağlar o borçlar.Kardeşleri mirasçı değil çünkü 2. derece yakın oluyorlar.
Yani burda arkadaş kahramancılık peşinde.Üstüne vazife olmayan borçları üstlenmiş.
Çok merak ettim rahmetlinin eşi çalışıp da bişeyin ucundan tutacak mı diye de düşünüyor mu karısının çalışmasını düşündüğü kadar
Adam uçmuş iflah olmaz o artık
Ortada tehdit olsa niye bu kadar kalabalık ailede bir tek bu dert edinsin ki kendineEğer mafya olayı varsa ve tehdit varsa yakınlığın fark edeceğini sanmıyorum ya
Tehdit mehdit yoksa adam gerçekten uçmuş zaten
Ya ben bu meseleyi cidden kafaya taktım.Camasir asarken çözüm yolu ararken buldum kendimi
HaklısınHepimiz çözüm yolu arıyoruz da konu sahibinin kişiliği yüzünden çözüm bulamıyoruz. Eşi evle ilgili “madem sattirmiyosun kiraya verelim esyalarla birlikte tayinciyiz biz... kira parasini da onlara gondeririz” demiş. Konu sahibi de odadan çıkmış, sonra misafirlerinin yanında gözleri kararmış, kendinden geçmiş. Bu evlilikte neredeyse hiç gücü yok.
Açık açık “hemen eve şerh koydurun” bile yazamadım. Eşi öğrenirse, araları bozulursa kaldıramaz gibi duruyor. Eşi bu şekilde devam ederse, kendi ve çocuklarının iyiliği için eninde sonunda eşiyle çatışması gerekecek ama bunu yapabilecek güçte görünmüyor.
Hepimiz çözüm yolu arıyoruz da konu sahibinin kişiliği yüzünden çözüm bulamıyoruz. Eşi evle ilgili “madem sattirmiyosun kiraya verelim esyalarla birlikte tayinciyiz biz... kira parasini da onlara gondeririz” demiş. Konu sahibi de odadan çıkmış, sonra misafirlerinin yanında gözleri kararmış, kendinden geçmiş. Bu evlilikte neredeyse hiç gücü yok.
Açık açık “hemen eve şerh koydurun” bile yazamadım. Eşi öğrenirse, araları bozulursa kaldıramaz gibi duruyor. Eşi bu şekilde devam ederse, kendi ve çocuklarının iyiliği için eninde sonunda eşiyle çatışması gerekecek ama bunu yapabilecek güçte görünmüyor.
Ya bi de kardeşi kendini öldürmeden yapsa bunları gene anlarım.Butun bunlar şu an niçin yapılıyor?Anlamak zorYok yok yapamaz bisey. Ne kendiji nede evlatlarinin hakkini savunabilir. Buna kesin karar verdim. Adam gitmia borcu bitmemis arabasini satmis, sanki iki kilo domates satmis gibi is olup bittikden sonra haaa bu aradaaa diye haber vermis. Daha o an gidip eve serh koydurmasi gerekirdi.
Adamin acisi taze allah yasatmasin kimseye ama ortada evlatlar var yani!
Ya bi de kardeşi kendini öldürmeden yapsa bunları gene anlarım.Butun bunlar şu an niçin yapılıyor?Anlamak zor
Çok saçma ,eşten neden saklanır ki böyle bir durum ?! Madem benim de hakkım olan bir ev satılacak ,bilmem gerekir sanırım .Yok, konu sahibinin eşi sadece şunu satıyoruz bunu satıyoruz diyor ama miktarı söylemiyor asla. Kadın eşinin psikolojisini mi düşünsün satılmaya çalışılan evini mi cidden çok zor durum :/
Ben de oyle hatta anneme bile anlattim olayi..babam da kismen konu sahibinin esi gibi biraz..konu kardesleri oldu mu kimse kilini kipirdatmaz ama babam afedersiniz donuna kadar satar iyilik bilen de yok ya neyse..annem de cok uzuldu oyle tipler duzelmez diyorYa ben bu meseleyi cidden kafaya taktım.Camasir asarken çözüm yolu ararken buldum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?