- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Diyorum diyoki bise olmaz allahın izniyle sacmaliyoya bende he he dedim geçtim bununda algilari resmen intihar etmişEv konusunu hiç açmayın. Tayin yeri çocuklar için hiç uygun olmaz , sıkıntı olur şeklinde bahaneyle çıkmayın evinizden.
Evet canım aynen kahraman ....madalyası gelir yakındaHer aileden bir kahraman çıkar , o da size denk gelmiş ...
Bilmiyorum ki canım biseler dönüyor ortada ben olayın maddi biyutundayim başka bir açıklama yapan yokalacaklı kişilerin hepsi merhamet sahibi, elinizde olunca ödersiniz acınız var diyecek insanlar olmayabilirler. Eşin acısının yanı sıra birde tehditlerle uğraşıyor olabilir hatta belki o yüzden çoğunun telefonu kapalı olabilir. Bunu senden belki canın sıkılmasın diye belki daha fazla sorunla uğraşmak ve soru cevaplamak istemediği için saklamış olabilir. Yani bu yaptığının sebebi sadece saflık mı acaba onu bir öğrenmek gerek. Yakın zamanda şahit oldum intihar etmiş bir adamın abisini bulup, rahmetli daha kefenlenmeden öyle borç takıp ölmek yok borcu ödeyin diye tehdit edeni gördüm
O zaman satsin canim sen hakkini al.is hukuki yollara dokulsun.evliligin iyi gunde kotu gunde olmasinin bile bir sınirı vardir.tabii ki insan calisir kocasina da bakar yeri gelir ama daha da borca girmek eksiye dusmek icin bile bile lades denmez.bundan sonda hic tek kelime etme.sus.simdi susmak zamani.annen baban devreye girsin seni sahipsiz bilmesin.borclari ve bunalimiyla Allah yardimcisi olsun onun.sen herseyi kabullenip kendini atese atma.yatin tayin istersin ev satilip birc girtlagi gecip evliligun kurtarilamaz hale geldiginde hak iddia edebilecegin ne bir ev kalir ne nafaka.her hamle zamaninda gerek.kesinlikle bosan demiyorum kimse yanlis anlamasin.sadece öngoru bunlar.kimse evladini elalemin hic de uc bes kurus olmayan borcunu omur boyu odesin diye okutmuyor.10 bin bile cok seni basinin gozunun sadakasi olsun.ben de elimi uzatirdim yerinde olsam yardim ederim ama bir ev bir araba omur boyu borc yuklenmezdimDün gece sizden aldigin güçle aynı şeyle soyledim canom resmen net bir şekilde evi satmaktan bahsetti ve dedim saçmalama böyle bir misyonu niye yukleniyosun evimi sattirmam dediki o zaman bir çözüm şöyle dedim senin diğer kardeşlerin gitsin 200 bin kredi ceksin maasli bir ise girip odesinler niye günah keçisi biziz resmen maasinda onlara vercek beni çalışmaya mahkum ediyor ben çocuklarımı borç ödemek için bırakıp gitceksem ise bide evim arabamda gitcek boylr saçma seymi olur dedim âdeta bana patladı ihale çok kotuyum ya varlıktan gozgore göre yokluga dusuyoruz eşime dedim beni unut evi satarsan hicbisr demedi ayyy resmen borçlar yüzünden cehenneme döndü hayatim canimya
Allah korusun tabi amincanım ben hayatta böyle bi şey yapmazdım utanirdim bi kere böyle bi teklif bile sunmaya çok salakca çünkü attan inip eşeğe bindirmekte değil bu bildiğin essigide satıp yola yürüyerek devam et demek gibi bise gck herif yakeşke konunuzu okumasaydım. ama size bir şey sormak istiyorum affınıza sığınarak. Allah korusun sizin ailenizin başına böyle bir şey gelseydi siz eşinize rahatlıkla evi arabayı satalım diyebilecek miydiniz? yahut eşiniz bu kadar rahatlıkla karşılayabilecek miydi? Bence kıyamet kopardı. bu yüzden yapamam soramam edemem demeyin. sizi böyle sindirmesine izin vermeyin. net bir tavır koyun. naçizane tavsiyem....
Elden verilen borçlar canım demekki ....Evet intiharHiç böyle bir amcam olmadı:) ne borcuki bu. Bazı borçlar kişi öldüğünde silinmiyormuydu. Nasıl öldü . Kendi eliyls demişsiniz orayı tam anlayamadım intihar sanırım. İntiharda olmuyormuydu acaba . Sanki öyle bir kanun çıkmıştı.
Aynen bozulmuş dün diyo sakin serh koydurma böyle gizli kapakli insanları hiç sevmem bende dedim napim bekleyimmi saf gibi sat diye dediki ben sana diyorum satmiycam varsada satarim niyetini anladigim an ...resmen koyfugum an beni silcek vaybe bir evlilik bitme yolunda bir intiharla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?