- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Amin sagolasin....bundan sonra beni çok zor bir yaşam bekliyor onu anladimKardes acisi cok zor.
Basiniz sagolsun
Ama borc icin ev satilmaz
Orda dursun bakalim kocan......
Oooooo kp nin arsalari varmisYav babasinin arsaları var soramiyorumki onları sattinizmi diye ya bu adam tam kafasız ya nedense sazan gibi atladı tüm sorumluluğa aksama kadar para yok muhabbeti bana miras kaldi resmen inaninki es seçimi çok önemli ya anlamadım gitti ya destek olalimda abartma yani ya
Öyle olduğunu sanmıyorum canım çünkü telefonlarla konuşuyor muhakkak duyardım bunlar gurur meselesi yapmış sanırım adam bu uğurda bizidr feda ediyor ama kaybetmeden kıymet bilmiyor insan benimdemi olmem lazım acaba çok aciGerçekten bu tavırlar normal değil, özellikle sizi de gideceği yere götürmeye çalışması falan hiç normal değil.. Tehdit ediliyo olabilir eşiniz.. Ama bu çek-senet mafyası falan işiyse ne ev ne araba sizi bu işten sıyıramaz.. Acil bi şekilde ailenin diğer fertleriyle de görüşün.
Burdan bakınca para ortak ama borçlar size gibi duruyor amaBorçlular belki kapıya geldiyse benim esimde kardeşinin şerefi diyip hemen satmistir. ..niye tuhaf gitmiyo biliyomusun canım çünkü evlendigimden beri para ortak sürekli bir para is yapma muhabbeti var okadar duydumki artık duyarsizlastim tuhafıma gitmiyor
Yok bende çalışıyorum izne ayrilcaktim ayrilamiyorim kuccucuk bebegim var diyorum bu çocuğa gidersek oralara kim bakcak diyoki bakıcı e hani sen çocuklarını bakıcıya vermezdin adam ucmusya ben çalışıp borç odiycem bir tskuru bile yok vazifemmis gibi cenazedeyken bana bundan sonra yukumuz ağır ona göre davrancaz diye msj atmıştı meğer herşeyi satmaktan bahsediyomus ya böyle bir yukumlulugummu var yapiyosam deki allah razı olsun adam uçtu iyice ya
Bilemedim kiYok bende çalışıyorum izne ayrilcaktim ayrilamiyorim kuccucuk bebegim var diyorum bu çocuğa gidersek oralara kim bakcak diyoki bakıcı e hani sen çocuklarını bakıcıya vermezdin adam ucmusya ben çalışıp borç odiycem bir tskuru bile yok vazifemmis gibi cenazedeyken bana bundan sonra yukumuz ağır ona göre davrancaz diye msj atmıştı meğer herşeyi satmaktan bahsediyomus ya böyle bir yukumlulugummu var yapiyosam deki allah razı olsun adam uçtu iyice ya
Canım konusmuyoki bilmiyorum yani olsede destek almaz keski alsa
Herkes önce kendi yuvasını, eşini ve çocuklarını düşünmeli. Sonrasında gücü yetiyorsa elbette ailenin diğer fertlerine destek olabilir. Ama eşiniz çok abartmış. Psikolojik destek alması gerekiyor gibi. Sanki bir suçluluk psikolojisi içinde. Bencil falan değilsiniz hatta haddinden fazla anlayışlı davranmışsınız. Siz de bir annesiniz ve elbette ilk önce kendi çocuklarınızı düşünmelisiniz. Diğer kardeşler de biraz elini taşın altına koysun. Bir kardeşlerini kaybetmişler bir kardeşleri de üzüntüden hasta olmak üzere farkında değiller.Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar size bir şey danışmak istiyorum şimdiden çok sağolun...Arkadaslar benim kaynim vefat etti allah rahmet eylesin kendi eliyle ...ve biz ailece yıkıldık neyse bikac gün sonra geride yüklü miktarda borç bırakmış onu ogrendik esim arabasını sattı ağzımı açmadım ki borçla almıştı o borç kaldi tabi ardından bundan sonra onların yükünü tasiycaz dedi maddi manevi elimden geldiğince yanindayim dedim dort cocugu geride birakti kucik onlarda benim canim dedim...esim ozelden devlete geçti kazancimix yüzde yetmiş düştü bunla beraber bizde borca girdik baya ama inaninki bunun hesabını yaptıysam ne olayim acisi taze olduğu için ne benim ne çocuklarının yüzüne bakıyor küçük iki çocuğa eve ben bakiyorum helali hoş olsun ama dün dediki evi satalım tayini çıktı çok kötü bi yer dunekadar kötü bi yer gelirse çocukları goturmem diyodu evi satıp rahmetliden kalan borçları öderiz biz ilerde kredi çekip alırız diyor ya o insan evini satarmi kaldiki borcu ödemek için çocukları beni oraya goturcek annemler gelcekti yanima kötü bi yer olsaydı ...adam bizden vazmigectiya ben bencilmiyim altı kardesi daha var yemin ederim arabasını sattı borç aldığımız parayı verdi ağzımı açmadım ev satilirmiya
Evet canım enayilik boyutuna geliyor he yaparsın bir cengaverlik ucu kimseye dokunmaz dersin Sana ne ben yapıyorum ya altimizda araba gitmiş öyle ucuz bir araçta değil ev de gitsin e biz napcaz dkrediiyoki bizdekredi çekip.ev aliriz sonra ya ben mecburmuyum hayır fikrimi sormuyoda direkt emrivakiOkuduklarımdan anladığım kadarıyla tüm aile maddi konularda sıkıntılı ve savruk, eşinizdeki de merhamet boyutunu aşıyor bence, geçmişte de altınlarınızı falan almış.
Önce kendisiyle konuşmaya çalışın sonra kardeşleriyle falan konuşmaya çalışın, tapuya şerh koydurun, kinlenirse de kinlensin baskın davranın, saçmalıyor şuan sonra acısı azalıp aklı başına gelince durumu anlayabilir ama anlamazsa da kendisi bilir artık, herkes nasıl elini eteğini çekebiliyor da eşiniz bu kadar acele bir şekilde borç ödemeye başlayabiliyor ilginç duruyor gerçekten.
Bilmiyorum ki canım belki iki kardeşi daha öyledir ama kimsenin evini satcagi düşünmüyorum acaba diyorum beni safmi görüyor ağzımı acmadikcaDiğer kardeşlerde borca ortak mı? Onlarda elini cebine atıyordur herhalde evin 'gelini' yani siz bile borçlar konusunda eşinize desteksiniz birlikte ödemişsiniz borcun bir kısmını ee onlar armut mu topluyor sinir oldum
Amin canım aynen sagolasinBasiniz sagolsun .Esinizin suskunlugu cok tehlikeli geldi bana .Acil psikolojik destek almali degilse ebi de satar baska islere de bulasir .Evle beraber huzurunuz da gider. Herkesin onceligi cekirdek ailesi olmali .
Amin sagol canim esim biraz benmerkezci valla bide bize merhametsiz tüm.merhameti ailesine cenazedeyken bile beni iki kere ya aradı ya aramadı yani başına bise gelince bana sarilmiyo tersine uzaklasiyo bitek maddiyati yansitiyorÖncelikle başınız sağolsun .En makulü Aile konutu Şerhi koydurmak gibi gözüküyor sizinde belirttiğiniz gibi.ailenizin çocuklarınızın güvencesi .Durumdan etkilendiğinizi gelecekte kötü bir durumla karşılaştığınızda ne yapacağınızı düşündüğünüz için yaptığınızı belirtebilirsiniz.Kredi çekilebilir borç alınca birşekilde ödeniyor ancak sizden gidenler geri gelmiyor bilezikleriniz gibi.Kimse şu kadar bileziğini almıştık buyurun demeyecek ancak siz birinden borç almış olsaydınız ödenecekti.
Evet canım enayilik boyutuna geliyor he yaparsın bir cengaverlik ucu kimseye dokunmaz dersin Sana ne ben yapıyorum ya altimizda araba gitmiş öyle ucuz bir araçta değil ev de gitsin e biz napcaz dkrediiyoki bizdekredi çekip.ev aliriz sonra ya ben mecburmuyum hayır fikrimi sormuyoda direkt emrivaki
Evet canım enayilik boyutuna geliyor he yaparsın bir cengaverlik ucu kimseye dokunmaz dersin Sana ne ben yapıyorum ya altimizda araba gitmiş öyle ucuz bir araçta değil ev de gitsin e biz napcaz dkrediiyoki bizdekredi çekip.ev aliriz sonra ya ben mecburmuyum hayır fikrimi sormuyoda direkt emrivaki
Bence de satmazlar nasıl olsa eşiniz böyle bir kahramanlığa bürünmüş onlarında işine geliyordur belki yinede günahlarına girmek istemem ama bence eşinizle net bir şeklide konuşup tavrınızı koyun sonuçta sizinde çocuklarınız var onların geleceğini düşünmelisiniz hem karşı tarafın ailesi destek olmuyor mu (eltinizin ailesi) sonuçta kaynınız onca borcu kendi için yapmamıştır. Evet çocuklarına sahip çıkın yanlarında olun ama hep birlikte yapmalısınız bunu. Eşiniz sınırını bilmeliBilmiyorum ki canım belki iki kardeşi daha öyledir ama kimsenin evini satcagi düşünmüyorum acaba diyorum beni safmi görüyor ağzımı acmadikca
Hukukta 3 aylık mirası red veya kabul etme durumu var. arastirin derimArkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar size bir şey danışmak istiyorum şimdiden çok sağolun...Arkadaslar benim kaynim vefat etti allah rahmet eylesin kendi eliyle ...ve biz ailece yıkıldık neyse bikac gün sonra geride yüklü miktarda borç bırakmış onu ogrendik esim arabasını sattı ağzımı açmadım ki borçla almıştı o borç kaldi tabi ardından bundan sonra onların yükünü tasiycaz dedi maddi manevi elimden geldiğince yanindayim dedim dort cocugu geride birakti kucik onlarda benim canim dedim...esim ozelden devlete geçti kazancimix yüzde yetmiş düştü bunla beraber bizde borca girdik baya ama inaninki bunun hesabını yaptıysam ne olayim acisi taze olduğu için ne benim ne çocuklarının yüzüne bakıyor küçük iki çocuğa eve ben bakiyorum helali hoş olsun ama dün dediki evi satalım tayini çıktı çok kötü bi yer dunekadar kötü bi yer gelirse çocukları goturmem diyodu evi satıp rahmetliden kalan borçları öderiz biz ilerde kredi çekip alırız diyor ya o insan evini satarmi kaldiki borcu ödemek için çocukları beni oraya goturcek annemler gelcekti yanima kötü bi yer olsaydı ...adam bizden vazmigectiya ben bencilmiyim altı kardesi daha var yemin ederim arabasını sattı borç aldığımız parayı verdi ağzımı açmadım ev satilirmiya
Bilmiyorum ki canım belki iki kardeşi daha öyledir ama kimsenin evini satcagi düşünmüyorum acaba diyorum beni safmi görüyor ağzımı acmadikca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?