Kendimi cok cirkin hisediyorum

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
Dedigim gibi kendimi cok cirkin hisediyorum cok kisa bi boyum var , hadi boyum okadar sorun degil ama yüzümün ortasindaki kocaman burun ne ya hem kemerli hem ucu düsük utaniyorum bu burundan estetik ameliyatina okadar para harcamak istemiyorum , makyajla kücültülebilir biliyorum ama sadece önden bakildiginda kücük görünüyor peki yandan bakilinca yine ayni kemerli ve düsük burun nefret ediyorum yan taraftan görülmekten utaniyorum burnumdan

Merhaba size garip gelebilir ama ben kusurlu yuzleri cok severim.kemerli burunlar yara izi olan kaslar goalti torbalari vs vs bazi insanlara kemerli burun inanilmaz yakisiyor ve karizmatik duruyor eminimki size de yakisiyodur

Burun yaradılışta ayrı bir öneme sahip diye biliyorum ama...
Bence şikayet etmeyin zira çok güzel olup da çok kötü hayat süren insanlar da olabiliyor veya dışarıdan her şeyiyle güzel görünüp de içeride işlerin öyle olmadığı hayatlar...
Allah, sizi bu şekilde yaratmışsa hikmetinden sual olunmaz.
Hayatınızda zorluk varsa kolaylık da vardır.
Bence görüntünüze değil de neden bu kadar görüntüye takıldığımıza üzülelim.

Tatlım bence sen çirkin değil kendini sadece çirkin hissettiğin için kendini buna inandırmışsın. Herkesin boyu, kaşı, gözü Allahtan ve yarattığı her şey şahane. Eminim sende şahanesinnnnn

Tatlım benim burnumda kemerli ve uzun yan profilimi bende pek beğenmem ama kendimi her zaman güzel hissederim. Beni ben yapan fiziksel özelliklerim. Kendini bunun için çirkin hissetme eminim sende çok güzelsin. Hem kemerli burunun bir havası var. Tam hatırlamıyorum burun yapısına göre insanları sınıflandırmışlar asil kişilerin burnu kemerli olurmuş ya da buna benzer birşeydi. Araştır seveceksin burnunu :)

boyunuz kaç? burnum düşük demişsiniz, ceylan ertem'i biliyor musunuz bi yazın google görsellere :)

Merhaba size garip gelebilir ama ben kusurlu yuzleri cok severim.kemerli burunlar yara izi olan kaslar goalti torbalari vs vs bazi insanlara kemerli burun inanilmaz yakisiyor ve karizmatik duruyor eminimki size de yakisiyodur

kusursuz insan yoktur zaten ama keske tek kusur boyumda olsa diyorum hafiften kemerli olsa üzülmezdim ama bendeki burun gercekten cok büyük rahatsiz ediyor beni yani

çok büyük bir detay değil mesela bir şeye takınca hep gözüne batıyor ve olduğundan çirkinmiş gibi geliyor mesela bir hafta kaşlarının şeklini kafaya taksan burnunu unutur onu dert edersin çok klasik gelebilir ama dışarıdaki insanlara bak sakat olanlar kör olanlar onları düşün ve bunu büyütme ben çok bunalınca öyle yapıyorum şükür etmek lazım her şey için

kemer kötü bir şey değil aksine çoğu zaman seksi

ben de bazen kendimi çok çirkin bazen de çok güzel görüyorum.

Yazin cildimde güneş lekelenmesi oldu üzüldm hatta agladm bu genc yasta ya gecmzse zart zurt..snra su meshur yüz nakil olan hasta haberleri wardi tv.de..o insanlari gördm ve sükürsüzlügün dibine vurmusm Allah afftsn..Smdi siz nasil nefs aldgmz mucizesini unutp bunu saglayan mekanizmanin sekline takilmissiniz..cok abartmiyorm günlük olusabileck bi ev kazasi düsünün mesela cok dgl bi su bardagi kaynar su hop alninizn ortasndan bi gözünüzü kapsayack sekilde burnunuzda dahl dudaklariniza döküldü..olan insanlar yok mu?elbette var tabi Allah korusn da..malum burnunuz burun delikleriniz yandi sekli dgsti nefs almakta güclük cekiyosunuz ve artk hergün oksijen tüpüyle nefs aliyosun ..o zaman burnun seklinin bi önemi olurmuydu?
sdce bu basimiza heran gelebileck ihtimali dusunup burnunuza bi daha bakin:)

kusursuz insan yoktur zaten ama keske tek kusur boyumda olsa diyorum hafiften kemerli olsa üzülmezdim ama bendeki burun gercekten cok büyük rahatsiz ediyor beni yani

Sizi anlayabiliyorum ben de bi ara takmistim burnuma buyuk mu uzun mu soyle mi boyle mi derken burnumun bana degisi o bi hava kattigini farkettim sonra bu yonde bir suru iltifat aldim sonra dalgaya vurmaya basladim ve su an hic takmiyorum
Diyelimki estetik oldunuz daha iyi olacaginin garantisi var mi yok
Turkiyede kim cok uzunki ?

sizi çok iyi anlıyorum,burun takıntısını bi dönem bende çok yaşadım inanın,kimse anlayamaz tarifi çok farklı.yanıma biri geldiği zaman acaba yandan nasıl görünüyor diye düşünürdüm..çok üzülürdüm fotoğraflardan kaçardım.en sonunda ameliyat oldum canım.inan verdiği özgüven gibisi yok.

evet haklisiniz , bende güzel ama icerden cirkin olmak yerine cirkin ama icerden güzel olmayi tercih ederdim. estetiginde sadece gercekten psikolojini etkileyecek kadar rahatsiz olursan günah olmadigini biliyorum ama okadar paraya kiyamiyorum. kendimi kac kere ikna etmeye calistim allah beni böyle yarattiysa insanlarda beni böyle kabul etmeli diye ama herkes beni oldugum gibi kabul ediyor zaten ben haric

Tatlım bence sen çirkin değil kendini sadece çirkin hissettiğin için kendini buna inandırmışsın. Herkesin boyu, kaşı, gözü Allahtan ve yarattığı her şey şahane. Eminim sende şahanesinnnnn

Dogru aslinda cirkin degilim ama tek burnum cok rahatsiz ediyor :26:

merak ettim bu burun yapisina göre insanlarin siniflandirilmasini bi arastirmak lazim :) hafif kemerli olsa sorun etmezdim bukadar ama cok abarti gercekten son zaman aynaya baktigimda gözlerim doluyor bazen ya

boyunuz kaç? burnum düşük demişsiniz, ceylan ertem'i biliyor musunuz bi yazın google görsellere :)

1,55 civari , baktim google'dan onun burnuda okadar harika degil ama yine benimkinden iyi

güzel olmak için önce kendini kabul et. kendini sev, alış..

güzellik insanın kendisini olduğu gibi kabul etmesiyle başlar, kendisine özen göstermesiyle devam eder.
sen 1. aşamaya başla devamı gelir.

Sadece senin gözüne çok batıyordur. Etrafındaki insanlar ne diyor peki burnun hakkında.

Canım dilerim Rabbim içini de dışını da güzel kılar her daim.
Sen her halükarda takıntı yapmamaya çalış.
Hoşça kal.

Oncelikle degistiremeyecegin seyler icin bosuna uzulme. Boy mesela. Istersen kendini parcala, senin boyun bu. Ona uygun kiyafetler al, kiyafet hileleriyle biraz daha uzun gorunebilirsin. En basta bunu kabul et ve kendinle baris tabii. Boyunu da sev.

Burnun konusunda ise, herkesin bir kusuru vardir. Kimi burnunu begenmez, kimi dislerini, kimi bacaklarini,... Makyaj hileleri isine yarayabilir. Kendini kusurlarinla sev. Yok, olmuyorsa, cok pskikolojin bozuluyorsa burun estetigi yaptirabilirsin son care.

zaten kimse kendini begenmez sanirim kuzenimin kücücük findik kadar burnu var ay allahim onuda begenmezmi kizi dövesim geliyor resmen o insanlari görünce sükrediyorum zaten allah onlarin yardimcisi olsun.

kemer kötü bir şey değil aksine çoğu zaman seksi

ben de bazen kendimi çok çirkin bazen de çok güzel görüyorum.

cogu zaman evet ama ben o cogu zamanin icinde degilim malesef kendim cok cirkin degilim ama burnum berabt :44:

Allah korusun :26: herseye sükrederim ama yinede bazen burnum depresyona sokabiliyor beni :18: allah beterinden saklasin

insallah bende ilerde senin gibi takmamayi ögrenirim. estetigi pek düsünmüyorum zaten

aynen bende nefret ediyorum yandan görülmekten ve resim cekinmekten ama ameliyat biraz pahali geliyor bana

güzel olmak için önce kendini kabul et. kendini sev, alış..

güzellik insanın kendisini olduğu gibi kabul etmesiyle başlar, kendisine özen göstermesiyle devam eder.
sen 1. aşamaya başla devamı gelir.

insallah basaririm dedigini

Sadece senin gözüne çok batıyordur. Etrafındaki insanlar ne diyor peki burnun hakkında.

bi kac sene önce annem yag aldirma konusunu acmisti bende sakasina ben aldirim gibi bisey dedim kilolu degilim ama annemin arkadasi saka olarak yok biz burun estetigi yaptiralim demisti ardindan güldü tabi pek hosuma gitmedi gecen senede annem beni kuzenimle kiyasladi onun burnu findik kadar ama benim kizimin burnu niye böyle gibi bisey dedi sonra inkar etmeye calisti öyle demedim yanlis anladin fln diyor :26:

Canım dilerim Rabbim içini de dışını da güzel kılar her daim.
Sen her halükarda takıntı yapmamaya çalış.
Hoşça kal.

saol

boyumu begenmem ama bukadar sorun etmiyorum , en begenmedigim sey burnum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…