canım bütçene göre doktor bulabilirsin..ben öyle yapmıştım :)
boyunuz kaç? burnum düşük demişsiniz, ceylan ertem'i biliyor musunuz bi yazın google görsellere :)
Birazda korku var tabi , bazen ameliyat sonrasi resimlere baktigimda insanlarin yüzü gözü cok sis oluyor ve bi kac yerde koku alamama sansin oldugunu okudum nekadar dogru bilmiyorum :26: senin ameliyat nasil gecti canin yandimi nekadar süre icerisinde düzeldi ?
Daima kemerli bir burnumun olmasını istemişimdir, gel gör ki küçücük ve yukarı doğru sivri
Hiç beğenmiyorum ve karakteristik bulmuyorum, kemerli burunlara her zaman özenmişimdir.
Sevgilimin burnu uzun ve kemerlidir, ben onun ilk burnuna aşık oldum diyebilirim
O derece severim işte...
Ama sen güzelim karizmatik burnunu seveceğin yerde, yeriyorsun. Bence kıymetini bil
herkeste vardır bi takıntı kemersiz olanlarında kemerli burna ilgili olduğunu ilk defa duyuyorum ama bu kişiden kişiyede değişir kimisine hiç yakışmaz kimisinin yüz hatlarına göredir okurken okulda bi kız vardı burnu aşırı küçük ve hokka gibiydi ama gerçektende çok rahatsız ediciydi fazla ufaktı ve yüzüne hiç yakışmıyodu sen ufacık bı estetik olmalısın benim arkadaşım böyleydi burnuna o kdr takardıki yandan kimse görmesin diye eliyle burnunu kapatır öyle konuşurdu alışkanlık haline gelmişti artık öyleki ailesine isyan ederdi büyük burunlular diye bence sen estetik olmaktanda korkuyosun senin psikolojini bu derece bozuyorsa hokka gibi yap demiyorum öyle her estetik olanın burnu gibi değilde kemerinin fazlasını aldırabilirsin düşüklüğünüde kaldırdınmı tamamdır artık çok pahalı olduğunu sanmıyorum burun estetiğinin önüne gelen yaptırıyor zaten bence bi estetisyenle görüş nasıl neler yapılır diye bi sor onlar seni daha çok motive edecektir
Tabiki senin kararın canım. Estetik olduğunu düşün zamanla burun düşüyor diye duymuştum. Ki Rabbim herkesin yüzüne yakışanı verir. İyi düşün ben hala kemerli burunun sana çok yakışmış olacağını düşünüyorum.
Ya valla ben de ameliyat olmuş biri olarak konuşuyorum, karşıdan "sen olduğun gibi güzelsin" demek kolay ama insanın psikolojisini ciddi bozan bir şey bu. Ciddi anlamda yani. Ben ameliyat olalı 3 sene oldu iyi ki yaptırmışım diyorum hep. Eski takıntılarımdan kurtuldum kendime güvenim arttı. Üstelik burnumla alay ederdi lisede falan herkes. Şimdi ne güzel rahat ediyorum. Ayrıca beş gün sorna ben dışarı falan çıkmaya başlamıştım çok fazla ağrım olmadı. Doktoru da bütçeme göre buldum asistandı, ve çok iyi yaptı
Birazda korku var tabi , bazen ameliyat sonrasi resimlere baktigimda insanlarin yüzü gözü cok sis oluyor ve bi kac yerde koku alamama sansin oldugunu okudum nekadar dogru bilmiyorum :26: senin ameliyat nasil gecti canin yandimi nekadar süre icerisinde düzeldi ?
yaradan sizi beğenmiş yaratmış şükür yürüyoruz şükür görüyoruz yiyoruz içiyoruz şükretmek için o kadar sebep varken neden bu şikayet bende çok zayıfım yıllarca herkesi ayyyy çok zayıfsın demesinden iskelet vari bakmasından bende muzdariptim ama sonradan şükür yürüyorum istediğim yere gidiyorum sağlığım yerinde bende öyle diyenlere bunu demeye başladım doğru deyip bişeycik diyemediler sende şükret bence
Kücücük olsun demiyorum zaten bide kemerden kemere degisiyorhafif kemer olsa hadi neyse ama benim burnumu görsen aynisindan isteyecegini sanmiyorum :44: benimde ilk sevgilim ve hala sevdigim adamin burnu büyük ve kemerli hatta benimkinden büyük ama cok seviyorum onu baskalarinin kusurlarina bakmam bile ic güzellik en önemlisi biliyorum ama aynaya baktigim zaman ister istemez igrenirim bazen
kimileri cok büyük oldugu icin begenmez kimileri kücük oldugu icin :44: harika bi burun istemiyorum zaten göze carpmasin yeter
seneler önce yengem burun estetigi oldu onunda burnu benim gibiydi hic düsmedi hala havada masallahyakisiyor yakismasinada hic begenmiyorum
dogru söylüyorsun karsindakini teselli etmek kolay ama insan taktimi takiyor iste. koku almakta fln zorlaniyonmu peki?
Dedigim gibi kendimi cok cirkin hisediyorumcok kisa bi boyum var , hadi boyum okadar sorun degil ama yüzümün ortasindaki kocaman burun ne ya hem kemerli hem ucu düsük utaniyorum bu burundan estetik ameliyatina okadar para harcamak istemiyorum , makyajla kücültülebilir biliyorum ama sadece önden bakildiginda kücük görünüyor peki yandan bakilinca yine ayni kemerli ve düsük burun nefret ediyorum yan taraftan görülmekten utaniyorum burnumdan
benimde çok korkum vardı,hastaneleri hiç sevmem mümkün olduğuncada gitmem..ameliyattan önce doktoruma ben çok korkuyorum bile demiştim sulu gözlerleameliyattan sonra inan ağrım sızım olmadı,çok çok mutluydum aksine.ameliyattan sonraki 8.gün dışarı çıktım gezdim,kursa bile gittim:)
Ooooooo sen benim burnumu bir görsen ömür boyu daha şikayet etmezsin =))
Burnumuzda güzel olmasın nazar bozar =))
Kocaman bir burnum var ama onunla nefes alabiliyorum ve şükrediyorum
Allah her şeyi orantılı yaratıyor, burnum kocaman ama ona uygun gözlerim var, üzme kendini böyle şeyler için
ameliyat olma konusunda tek derdin paraysa yavaş yavaş biriktirebilirsin.
yok korkuların varsa ameliyatın sonucundan memnun kalmam, ağrım olur nefes almakta zorlanırım olamam diyorsan kendini sevmeyi öğrenmelisin.
güzellik aslında hayatta sanıldığı kadar önem arz etmiyor.
aşk mesela elektrik işidir. biri birine güzel diye aşık olmaz. arada bir çekim olması lazım. yoksa herkes her güzel bulduğuna aşık olurdu.
güzelsin diye iyi eğitim almazsın, iş bulmazsın. ya da güzelsin diye çok arkadaşın olur, insanlar seni sever diye bir şey yok.
hayatta mutlu olmak iyi yerlere gelmek için güzellikten çok daha önemli şeyler vardır.
en başta en önemlisi sağlık. sağlıklısın ya her şeyi yapabilirsin.
saçına güzel bir şekil versen, bir topuklu ayakkabı, şık bir kıyafet ve düzgün bir makyajla eminim hoş olur kendini de iyi hissedersin.
herkes çok güzel olacak diye bir şey yok. Allah çaresi olmayan hayatı çok etkileyen dertler vermesin.
yaradan sizi beğenmiş yaratmış şükür yürüyoruz şükür görüyoruz yiyoruz içiyoruz şükretmek için o kadar sebep varken neden bu şikayet bende çok zayıfım yıllarca herkesi ayyyy çok zayıfsın demesinden iskelet vari bakmasından bende muzdariptim ama sonradan şükür yürüyorum istediğim yere gidiyorum sağlığım yerinde bende öyle diyenlere bunu demeye başladım doğru deyip bişeycik diyemediler sende şükret bence
kayıp ikizimi bulmuşum resmen
Yok canım saçmalama ne zorlanıcam yaa şehir efsanesi onlar
canım yaşın kaç?
ona göre yorum yapıcam.yani yaşına göre.:26:
Estetik herkes yaptırıyor estetikle hokka burun yaptırmak en kolayı asıl zor olan barbara streisand gibi sarah jessica parker gibi olduğun halinle özgüvenli ve dünyayı kendine hayran bırakan kadınlar olabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?