20
yok hokka burun istemem , kemer gitsin yeter
Estetik yaptırmam diyosun ve kemer gitmesini bekliyosun???? Bak sana şimdi bir karışım vericem onu geceleri sür sabah kalktığında kemerin gitmiş olcak..malzemeler: incir çekirdeği,kurbağa bacağı,yarasa kanadı ve baykuş gözü
hayır canım.alçı,bant 8.gün çıkarıldı,tamamen özgürdüm
okadar para harcamak istemiyorum dedim iyi okuduysan. sen dene ise yararsa söyle olmazmi
hmm ben 15 yaşlarında sanıyordum sizi.ergenlikten kaynaklanan bir durum diye düşünmüştüm çünkü ergenlik dönemimde bende böyleydim.herşeyimi takıntı haline getiriyordum ama yaş ilerledikce yavaş yavaş alışıyor insan.
ama bu kadar rahatsızsan eğer estetik yaptır.günümüzde hemen hemen herkes burun estetiği yaptırıyor ve gayet memnunlar.
Benimki kemerli deil ama üstelik memnunumda...sen sür hem ucuza getirmiş olursun :)
sen ye ozaman belki icin güzellesir , dalga gecme geregi duymazsin belki :)
Dedigim gibi kendimi cok cirkin hisediyorumcok kisa bi boyum var , hadi boyum okadar sorun degil ama yüzümün ortasindaki kocaman burun ne ya hem kemerli hem ucu düsük utaniyorum bu burundan estetik ameliyatina okadar para harcamak istemiyorum , makyajla kücültülebilir biliyorum ama sadece önden bakildiginda kücük görünüyor peki yandan bakilinca yine ayni kemerli ve düsük burun nefret ediyorum yan taraftan görülmekten utaniyorum burnumdan
tatlım benimde brnum kemerli baya bi:) kafa yapımda bi değişik böle top gibi deil çocuğu sırtüstü yatırısında kafası düzleşir ya öle saçımı topladığımda fln iğrenç oluo:)
ama napalım böleyiz bizde.eşim burnnuma bayılıo mesela. hatta bi çok kişi bnu çok beğenio.karakteristik bi özellik katmış fln diolar.beğenmeyenede yol ver gtsin napalım yaa:)
Allah in yarattigi her kul guzeldir. Malesef biz insanoglu bize verilen nimetlerin farkinda olamiyoruz. Ancak kaybedince degerini anliyoruz. Internette ne iskenceye ugramis, ne kazalar atlatmis insanlar var. Kadin dunya guzeli iken, kocasi yuzune kezzap dokmus, bir baskasi kazaya ugramis, surati bedeni parcalanmis ama hala yasamaya calisiyor. Bazen ben kendim de cevrede goruyorum boyle insanlar ve sukrediyorum halime, sen de sukret. Emin ol senden baska kimse seni cirkin gormuyordur. Hem insanoglu cok yonlu bir varlik, hersey fiziki gorunuste bitmiyor ki. Biri cok guzeldir ama muhabbeti yoktur, bir digeri pek guzel degildir ama samimiyeti, muhabbeti, insanligi, hosgorusu, beceresi herseyin ustundedir. Sen baska yonlerine bak, guzel yanlarini gormeye calisarak mutlu ol.
8.gün iyimis , ben haftalar veya aylardir burnunda bantla geziyorsun sandim ameliyattan sonrayoksa bantlami ciktin 8.gün?
ooo ben daha ne burunlar gördüm :) sonra kendimi kandirmaya calisiyorum benimkinden cirkin burunlarda var diye ama bi süre sonra tekrar moral bozuluyor tabi
yok aslinda tek derdim para degil ben degisikleride sevmem daha dogrusu degisiklerin farkedilmesini sevmem yani kuaföre gitsem aaa sacinimi kestirdin , kilomu aldin veya verdin fln demeleri hosuma gitmiyor :26: evet elektrik isi olabilir zaten beni sevecek olan kisi ilk önce ic güzelligimi sevsin isterim ama bazen düsünüyorum belki sacma ama düsünüyorum ben erkek olsam benimle evlenmek istermiydimhayir yani istemem gibi oluyor bazen diyorum kiminle evlenip basini yakim ki ya mutlu evlenipte sonradan mutsuz olursa bu tür sacma düsüncelerim oluyor bazen , ben iyi niyetli biriyim kimseye zararim dokunmaz okadar cirkinde degilim sonra yüzümün ortasindaki geliyor gözümün önüne ve tiksiniyorum kendimden :120:
haklisin ama estetik sadece psikolojini etkileyecek kadar rahatsiz oldugunda günah degil diye biliyorum. fazlami zayifsin ki? cok yiyerek kilo alamiyormusun?
benmiyim o
iyi barii
dış görüntün için evlenecek evlenmesin daha iyi.
hem gönül gözüyle görmek diye bir şey var. seni seven seni zaten güzel görecektir öyle düşünme.
Dedigim gibi kendimi cok cirkin hisediyorumcok kisa bi boyum var , hadi boyum okadar sorun degil ama yüzümün ortasindaki kocaman burun ne ya hem kemerli hem ucu düsük utaniyorum bu burundan estetik ameliyatina okadar para harcamak istemiyorum , makyajla kücültülebilir biliyorum ama sadece önden bakildiginda kücük görünüyor peki yandan bakilinca yine ayni kemerli ve düsük burun nefret ediyorum yan taraftan görülmekten utaniyorum burnumdan
çok zayıfım derken canım ne kadar zayıfsın?
günümüzde birçok kadın kilo vermek için uğraştığından zayıf olanlara laf söylemeye bayılıyorlar. mesela birine çok şişmansın demek hakaret olarak algılanılırken çok zayıfsın demek öle düşünülmüyor.
kaç beden giyiyorsun? eğer kıyafet bulmada faln sorun yaşamıyorsan hiç takma ne güzel istediğin her şeyi yiyebilirsin.
8.gün iyimis , ben haftalar veya aylardir burnunda bantla geziyorsun sandim ameliyattan sonrayoksa bantlami ciktin 8.gün?
ooo ben daha ne burunlar gördüm :) sonra kendimi kandirmaya calisiyorum benimkinden cirkin burunlarda var diye ama bi süre sonra tekrar moral bozuluyor tabi
yok aslinda tek derdim para degil ben degisikleride sevmem daha dogrusu degisiklerin farkedilmesini sevmem yani kuaföre gitsem aaa sacinimi kestirdin , kilomu aldin veya verdin fln demeleri hosuma gitmiyor :26: evet elektrik isi olabilir zaten beni sevecek olan kisi ilk önce ic güzelligimi sevsin isterim ama bazen düsünüyorum belki sacma ama düsünüyorum ben erkek olsam benimle evlenmek istermiydimhayir yani istemem gibi oluyor bazen diyorum kiminle evlenip basini yakim ki ya mutlu evlenipte sonradan mutsuz olursa bu tür sacma düsüncelerim oluyor bazen , ben iyi niyetli biriyim kimseye zararim dokunmaz okadar cirkinde degilim sonra yüzümün ortasindaki geliyor gözümün önüne ve tiksiniyorum kendimden :120:
haklisin ama estetik sadece psikolojini etkileyecek kadar rahatsiz oldugunda günah degil diye biliyorum. fazlami zayifsin ki? cok yiyerek kilo alamiyormusun?
benmiyim o
iyi barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?