Kendimi cok cirkin hisediyorum

okadar para harcamak istemiyorum dedim iyi okuduysan. sen dene ise yararsa söyle olmazmi

hmm ben 15 yaşlarında sanıyordum sizi.ergenlikten kaynaklanan bir durum diye düşünmüştüm çünkü ergenlik dönemimde bende böyleydim.herşeyimi takıntı haline getiriyordum ama yaş ilerledikce yavaş yavaş alışıyor insan.
ama bu kadar rahatsızsan eğer estetik yaptır.günümüzde hemen hemen herkes burun estetiği yaptırıyor ve gayet memnunlar.

o yaslardada rahatsiz olurdum burnumdan estetigi düsünmem lazim :44:

tatlım benimde brnum kemerli baya bi:) kafa yapımda bi değişik böle top gibi deil çocuğu sırtüstü yatırısında kafası düzleşir ya öle saçımı topladığımda fln iğrenç oluo:)
ama napalım böleyiz bizde.eşim burnnuma bayılıo mesela. hatta bi çok kişi bnu çok beğenio.karakteristik bi özellik katmış fln diolar.beğenmeyenede yol ver gtsin napalım yaa:)

Allah in yarattigi her kul guzeldir. Malesef biz insanoglu bize verilen nimetlerin farkinda olamiyoruz. Ancak kaybedince degerini anliyoruz. Internette ne iskenceye ugramis, ne kazalar atlatmis insanlar var. Kadin dunya guzeli iken, kocasi yuzune kezzap dokmus, bir baskasi kazaya ugramis, surati bedeni parcalanmis ama hala yasamaya calisiyor. Bazen ben kendim de cevrede goruyorum boyle insanlar ve sukrediyorum halime, sen de sukret. Emin ol senden baska kimse seni cirkin gormuyordur. Hem insanoglu cok yonlu bir varlik, hersey fiziki gorunuste bitmiyor ki. Biri cok guzeldir ama muhabbeti yoktur, bir digeri pek guzel degildir ama samimiyeti, muhabbeti, insanligi, hosgorusu, beceresi herseyin ustundedir. Sen baska yonlerine bak, guzel yanlarini gormeye calisarak mutlu ol.

kendime yol veremiyorum malesef etraftaki insanlar nekadar güzel oldugunu söylesede cogu kisi kendini begenmiyor zaten yüzüm güzel aslinda tek sevmedigim sey burnum

allah korusun herkesi , hersey icin sükrederim zaten ama yinede ister istemez burnum mutsuz ediyor. güzel yanlarimda var tabi en cok sacimi severim mesela kiskanan kiskanana

dış görüntün için evlenecek evlenmesin daha iyi.

hem gönül gözüyle görmek diye bir şey var. seni seven seni zaten güzel görecektir öyle düşünme.

dış görüntün için evlenecek evlenmesin daha iyi.

hem gönül gözüyle görmek diye bir şey var. seni seven seni zaten güzel görecektir öyle düşünme.

tabi sende haklisin insan sevdigini güzel görür zaten benim sevdigim adamin burnu benimkinden bile büyük ama cok seviyom kendisini , yeni tanistigimizda nekadar cirkin biri derdim ne yalan söyliyim ama sevdikten sonra benim gözümde dünyanin en yakisiklisi

yakından tanıdığım ve kızların hayran kalacağı yakışıklılıkta bir arkadaşım bir sohbet esnasında bana... ben kusurlu yüzleri çok karizmatik buluyorum... mesela kemerli burun...ya da keskin yüz hatları ...çok etkileniyorum demişti... mesela senin burnun top gibi ve kalkık; dudakların dolgun... evet suratına baktığımda güzel olduğunu görebiliyorum hatta bi çok insan sana hayran da olabilir ama bana çekici gelmiyorsun demişti.. tabii sadece arkadaş olduğumuz için bu lafına bozulmamıştım ama var yani böyle insanlar.... bence kendini beğenmelisin. dünyada güzellik kriteri tek tip değildir.. günümüz kadınları tek tipleştirilmeye çalışılsalar da hala farklılıklardan hoşlanan geniş bir kesim var

Son düzenleme:

aynen güzelim katılıyorum 46 kg yum boyumda var bildiğin çöp kız gibiyim

hayır canım sağlığını etkiliycek bir durum varsa günah değil diye biliyorum psikolojini kendin bozma çok zayıfım evet kilo almak için neler yaptım anlatsam destan olur ama alamıyorumm bildiğin dal gibi :))

hepimiz düşündüğümüzden daha güzeliz. internette bir video izlemiştim,youtube dan bulabilirsin.düşündüğünden daha güzelsin diye arama yaparsan izleyebilirsin. çok çok uzun yıllar çok güzel olduğumun farkında değilmişim. doğum yapıp bir çocuk annesi halimle genç kız zannedenlerle karşılaşıncaya kadar.. hayatım boyunca hep sıradan zannettim kendimi, özgüvensiz, niye beni beğendiler ki düşüncesiyle geçti zamanım. ne zaman ki kendimi sevmeyi öğrendim değişti her şey.. şimdi ne durumda olursam olayım ruh halimi öyle bir hazırlıyorum ki ben harikayım,çekiciyim, ışılışılım diye.. gerçekten de o enerji insanlara yansıyor.. sen kendini beğen,dünyada senden bir tane daha yok. eğer çok mutlu edecekse seni , yaptır gitsin burnunu... gönüller huzurlu olsun yeter..

ayrıca benim bi arkadaşım var... eleştirmek için söylemiyorum. şimdye kadar tanıdığım insanlar arasında en çirkin burnuna sahip... ama 3 yıldır evlii.geçenlerde de bir bebeği oldu..çok da mutlu ama nice kızlar var bakıorsun. melek gibi... bi değerleriyok..sevenleri yok...insanlar yanlarına sırf güzeller diye yaklaşıyor..hepsinin niyeti,amacı başka.. yani bahtı güzel olsun insanın..burnu boşver

Son düzenleme:
Cevapları okumadım..neden esteik için o kadar para vermek istemiyorum diyorsunuz? Madem mutsuzsunuz kıyın paraya..benimde dişlerim kötüydü yaklaşık on yıl önce 5bin harcadım belkide daha fazla iyiki de yapmışım inci gibi dişlrim var şimdi ve çok mutluyum..Para ne için madem bunun için kıyamıyorsunuz? Yaptırın estetik derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…