Kendimi cok cirkin hisediyorum

haha ay benimde ilgimi fazla yakisikli erkekler cekmiyor nedense

saol bakarim bi ara

herseyden önemli olan mutluluk :) allah bagislasin bebisi anali babali büyür insallah

düsünmem lazim :44:

Birgün eşime bi uzvumu beğenmediğimi söylemiştim, o da bana " o uzvuna sahip olduğun için mi?" diye sordu, sonra durup düşündüm de adam haklıydı :/ Sağlıklı eksiksiz bir bedene sahip olduğumuz için şükretmeliyiz. O günden sonra pek takmam bu tür şeyleri

Kredi çek, azar azar ödersin.. Yaptır burnunu..
En basiti bu, nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa. Uzun boylu olmak o kadar da güzel bir şey değil, tecrübeyle sabittir.. :)

e tabi adam hakli , saglikli olmak herseyden önemli

Kredi çek, azar azar ödersin.. Yaptır burnunu..
En basiti bu, nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa. Uzun boylu olmak o kadar da güzel bir şey değil, tecrübeyle sabittir.. :)

uzun boylu olmayi istemem bende ama bi kac cm daha isterdim , bi kadin icin 1,70'i bile fazla uzun buluyorum ama bi erkek icinde fazla kisa

ah ah keskee 1,59 , 1,60 olsam yeter bana

Kendini sev canım, her şeyin bi çözümü vardır, mesela topuklu ayakkabı, yüksek taban vs.
Ama burnunu yaptır bence, yüzü çok değiştiriyo. Öyle çok daha iyi hissedersin. Bence çok sevimli görünüyor kısa boylu bayanlar. Hem olay havanda senin, yksa 180 olsan kazuletten öteye gidemezsin..

kusursuz yüzler cok soguk gelir bana. benim de burnum büyük ve de düsük
ama ben böyle cok memnunum. okan bayülgenin programinda bir fotografcinin fotograflarini görmüstüm. makyajsiz dogal yüzler bayildim hatta okan da iste güzellik budur demisti.Avrupa filmlerindeki kizlar gibi. ben sacimi hep düz kullanirim ve de acik birakirimöyle güzel duruyo burnum

kendimi severim ama burnumu sevmem aynen aynen allahtan topuklu ayakkabilarla yürüyememe sorunum yok para biriktirebilirsem bi karar vermem lazim. kisa bayanlar sevimli evet ama 155 biraz fazla kisa degilmi , ben kisayim sevdigimde uzun boylu , nasil ama

kusursuz insan yoktur bence makyajsiz dogal haliyle bile güzel olanlar cok sansli cok sükür bende fazla makyaja ihtiyac duymuyorum güzellesmek icin tek derdim bu burun bende cogu zaman acik birakirim sacimi en cok böyle yakisiyor bana ztn bende etrafimdakilerde en cok sacimi begenir nazar degmesin

ben de severim sacimi

Yaptır burnunu.. Yok be ne kısası, benim aynen 155 boyunda bi arkadaşım var, o kadar havalı ve güzel ki.. Giyim tarzı falan harika. Boy problemi gözükmüyor hiç göze. Boşver erkeğin irisi makbuldür. :) Yanında minicik kalıcaksın, erkeğin deve gibi olucik.. Bayılıyorum.. Allahtan nişanlım tam bir deve <3 :)

Bence takılacak bi sorun değil. Kendınıze bunu takıntı yapmışsınz sadece. Bnmde burnum kemerli. Hiç de sorun yapmıorm. Artık kızların tipleri hep aynı model oldu. Aynı fabrika çıkışı gbı. Estetıklı dik ve minik burunlar fln. Amaaan farkımız olsun. Boşver.
Rabbim neylerse güzel eyler. Sorgulamak bize düşmez canım. Kendınle barışık ol. bu sdce snn elınde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen katiliyorum bende severim minicik kizin yaninda deve gibi erkek cok hos

dik ve minik burun istemem ama biraz daha kücük olsaymis fena olmazmis :44: gözüme batiyor

Ben de yalnızlıktan ölmem umarım

niye yalnizliktan ölürsün ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…