yakından tanıdığım ve kızların hayran kalacağı yakışıklılıkta bir arkadaşım bir sohbet esnasında bana... ben kusurlu yüzleri çok karizmatik buluyorum... mesela kemerli burun...ya da keskin yüz hatları ...çok etkileniyorum demişti... mesela senin burnun top gibi ve kalkık; dudakların dolgun... evet suratına baktığımda güzel olduğunu görebiliyorum hatta bi çok insan sana hayran da olabilir ama bana çekici gelmiyorsun demişti..tabii sadece arkadaş olduğumuz için bu lafına bozulmamıştım ama var yani böyle insanlar.... bence kendini beğenmelisin. dünyada güzellik kriteri tek tip değildir.. günümüz kadınları tek tipleştirilmeye çalışılsalar da hala farklılıklardan hoşlanan geniş bir kesim var
hepimiz düşündüğümüzden daha güzeliz. internette bir video izlemiştim,youtube dan bulabilirsin.düşündüğünden daha güzelsin diye arama yaparsan izleyebilirsin. çok çok uzun yıllar çok güzel olduğumun farkında değilmişim. doğum yapıp bir çocuk annesi halimle genç kız zannedenlerle karşılaşıncaya kadar.. hayatım boyunca hep sıradan zannettim kendimi, özgüvensiz, niye beni beğendiler ki düşüncesiyle geçti zamanım. ne zaman ki kendimi sevmeyi öğrendim değişti her şey.. şimdi ne durumda olursam olayım ruh halimi öyle bir hazırlıyorum ki ben harikayım,çekiciyim, ışılışılım diye.. gerçekten de o enerji insanlara yansıyor.. sen kendini beğen,dünyada senden bir tane daha yok. eğer çok mutlu edecekse seni , yaptır gitsin burnunu... gönüller huzurlu olsun yeter..
ayrıca benim bi arkadaşım var... eleştirmek için söylemiyorum. şimdye kadar tanıdığım insanlar arasında en çirkin burnuna sahip... ama 3 yıldır evlii.geçenlerde de bir bebeği oldu..çok da mutluama nice kızlar var bakıorsun. melek gibi... bi değerleriyok..sevenleri yok...insanlar yanlarına sırf güzeller diye yaklaşıyor..hepsinin niyeti,amacı başka.. yani bahtı güzel olsun insanın..burnu boşver
Cevapları okumadım..neden esteik için o kadar para vermek istemiyorum diyorsunuz? Madem mutsuzsunuz kıyın paraya..benimde dişlerim kötüydü yaklaşık on yıl önce 5bin harcadım belkide daha fazla iyiki de yapmışım inci gibi dişlrim var şimdi ve çok mutluyum..Para ne için madem bunun için kıyamıyorsunuz? Yaptırın estetik derim..
Birgün eşime bi uzvumu beğenmediğimi söylemiştim, o da bana " o uzvuna sahip olduğun için mi?" diye sordu, sonra durup düşündüm de adam haklıydı :/ Sağlıklı eksiksiz bir bedene sahip olduğumuz için şükretmeliyiz. O günden sonra pek takmam bu tür şeyleri
Kredi çek, azar azar ödersin.. Yaptır burnunu..
En basiti bu, nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa. Uzun boylu olmak o kadar da güzel bir şey değil, tecrübeyle sabittir.. :)
evet sensinn o
uzun boylu olmayi istemem bende ama bi kac cm daha isterdim , bi kadin icin 1,70'i bile fazla uzun buluyorum ama bi erkek icinde fazla kisa
.d.d.d.de tabi adam hakli , saglikli olmak herseyden önemli
uzun boylu olmayi istemem bende ama bi kac cm daha isterdim , bi kadin icin 1,70'i bile fazla uzun buluyorum ama bi erkek icinde fazla kisa
Keşke fazla 4cm i sana transfer edebilsem
ah ah keskee 1,59 , 1,60 olsam yeter bana
Dedigim gibi kendimi cok cirkin hisediyorumcok kisa bi boyum var , hadi boyum okadar sorun degil ama yüzümün ortasindaki kocaman burun ne ya hem kemerli hem ucu düsük utaniyorum bu burundan estetik ameliyatina okadar para harcamak istemiyorum , makyajla kücültülebilir biliyorum ama sadece önden bakildiginda kücük görünüyor peki yandan bakilinca yine ayni kemerli ve düsük burun nefret ediyorum yan taraftan görülmekten utaniyorum burnumdan
Kendini sev canım, her şeyin bi çözümü vardır, mesela topuklu ayakkabı, yüksek taban vs.
Ama burnunu yaptır bence, yüzü çok değiştiriyo. Öyle çok daha iyi hissedersin. Bence çok sevimli görünüyor kısa boylu bayanlar. Hem olay havanda senin, yksa 180 olsan kazuletten öteye gidemezsin..
kusursuz yüzler cok soguk gelir bana. benim de burnum büyük ve de düsük
ama ben böyle cok memnunum. okan bayülgenin programinda bir fotografcinin fotograflarini görmüstüm. makyajsiz dogal yüzler bayildim hatta okan da iste güzellik budur demisti.Avrupa filmlerindeki kizlar gibi. ben sacimi hep düz kullanirim ve de acik birakirimöyle güzel duruyo burnum
kendimi severim ama burnumu sevmemaynen aynen allahtan topuklu ayakkabilarla yürüyememe sorunum yok para biriktirebilirsem bi karar vermem lazim. kisa bayanlar sevimli evet ama 155 biraz fazla kisa degilmi , ben kisayim sevdigimde uzun boylu , nasil ama
kusursuz insan yoktur bencemakyajsiz dogal haliyle bile güzel olanlar cok sansli cok sükür bende fazla makyaja ihtiyac duymuyorum güzellesmek icin tek derdim bu burun bende cogu zaman acik birakirim sacimi en cok böyle yakisiyor bana ztn bende etrafimdakilerde en cok sacimi begenir nazar degmesin
kendimi severim ama burnumu sevmemaynen aynen allahtan topuklu ayakkabilarla yürüyememe sorunum yok para biriktirebilirsem bi karar vermem lazim. kisa bayanlar sevimli evet ama 155 biraz fazla kisa degilmi , ben kisayim sevdigimde uzun boylu , nasil ama
Yaptır burnunu.. Yok be ne kısası, benim aynen 155 boyunda bi arkadaşım var, o kadar havalı ve güzel ki.. Giyim tarzı falan harika. Boy problemi gözükmüyor hiç göze. Boşver erkeğin irisi makbuldür. :) Yanında minicik kalıcaksın, erkeğin deve gibi olucik.. Bayılıyorum.. Allahtan nişanlım tam bir deve <3 :)
Bence takılacak bi sorun değil. Kendınıze bunu takıntı yapmışsınz sadece. Bnmde burnum kemerli. Hiç de sorun yapmıorm. Artık kızların tipleri hep aynı model oldu. Aynı fabrika çıkışı gbı. Estetıklı dik ve minik burunlar fln. Amaaan farkımız olsun. Boşver.
Rabbim neylerse güzel eyler. Sorgulamak bize düşmez canım. Kendınle barışık ol. bu sdce snn elınde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de yalnızlıktan ölmem umarım
O kadar yalnızım ki öleceğim sanıyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?