Kendimi cok cirkin hisediyorum

Şeyyy bazen şiddetli hissettiriyor da yalnızlığım varlığını... Benim varlığım yalnızlığım... İşte bu sözler hep yalnızlıktan

Neyse dua edin de birlikteliğim memnuniyet getirsin, diğer türlü yalnızlığımla güzelim

senin en azindan birlikteligin var , dua et

Yooook canım

İnşaAllah olacak birlikteliğim memnuniyet getirsin, birlikteliğim olmasa da en az yalnızlığım kadar şiddetli ümidlerim var

Bana hayatim boyinca taa kucuklukten beri hep birileri cirkin oldugumu soyledi tabi psikolojimi baya bozdular:)sokakta yururken bile beni gorenlerin ne cirkin kiz diye dusunduklerini dusunuyorum. benimde burnum guzel degil hatta insanlarin yaninda eglence konusu da oldum bildigin gulduler bana. Gonul meselesi acildi diye bahsediyorum bana asık olan cocuksa o kadar yakisikli ki (benim gozumde dunyanin en yakisiklisi o ayri:) ) hala diyorum mesela bana neden bakti bi anlam veremiyorum:) yani bu islerde her zaman tip islemiyo

Yooook canım

İnşaAllah olacak birlikteliğim memnuniyet getirsin, birlikteliğim olmasa da en az yalnızlığım kadar şiddetli ümidlerim var

yanlis anlamisim kusura bakma. insallah memnuniyet getirir olacak birlikteligin :)

öyle insanin psikolojisi baya bozulur tabi , cok sükür benimle hic dalga gecilmedi :44: bence birini sevdinmi ztn o kisiyi dünyanin en güzeli veya yakisiklisi olarak görürsün :)

Merhaba size garip gelebilir ama ben kusurlu yuzleri cok severim.kemerli burunlar yara izi olan kaslar goalti torbalari vs vs bazi insanlara kemerli burun inanilmaz yakisiyor ve karizmatik duruyor eminimki size de yakisiyodur
Ben de ayni senin gibiyim.kusurlu yüzler bana da çok sempatik geliyor.hatta burnu kemerli ya da yamuk (gercekten yamuk) ama cok guzel olan arkadaslarim da var.Gülen bi yüzden daha güzeli yoktur zaten

Benim de güneş lekelerim var.hatta bi keresinde denyonun biri ben de olsa intihar ederdim demisti.ben de hayatin ne kadar ucuzmus demiştim
Evlenmeden once çok kafaya takardim.kremler falan aldım.fakat eşim seviyor.hissediyorum.hatta bi ara çilli yumurta alıyordu.bunlar benim sen yeme.ben herşeyin çillisini severim derartik benim bile hosuma gidiyor.hatta bekarken eczacimdan krem alırken.neden kullaniyorsun ki.benim eşimde de var.o da sempatik bulduğunu söylemi§ti.yani bazen kusur sandığimız şeyler bile Allah'ın bize armağanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…