Kendimi çok işe yaramaz hissediyorum .

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Bilmiyorum belki çok anlamsızdır bu yüzden kendimi bu kadar kötü hissetmem .
Geçen akşam sevgilimin iş yerinde çalışan bi kadın sevgilime kız ayarlamak istemiş .
Sevgilimde benim görüştüğüm bi kız var abla olmaz demiş. Kadın anlatmış kız çok güzelmiş , psikoloji okuyormuş vs vs . Sevgilimde benim fotoğrafımı gösterince kadın ağız ucuyla 'Hımm bu da güzelmiş ne iş yapıyor? ' diye sormuş . Sevgilim de şuan çalışmıyor demiş . Kadın 'hımmmm' falan yapmış kendini .
Sevgilime ben ısrarla herşeyi sorduğum için en ince ayrıntıya kadar öğrendim . Ağız ucuyla söylediğini de ben dedim öyle düşünüyorum . Kızın sosyal medya hesabına kadar buldum ve inceleyip duruyorum salak gibi.
Sonra sevgilimle konuşurken eskiden erkekler için sorulurdu damat ne iş yapıyor diye şimdi kızlara da soruluyor artık dedim . O da doğru tabi erkek çalışkan olmazsa kadın tek başına yetemez erkeğin işi iyi olmalı falan dedi .
Konu kapandı . Sevgilime tabi belli etmedim ama bu durum benim özgüvenimi aşırı sarstı .
İş arıyorum bi süredir . Önceden kalite sorumlusu ve çağrı merkezinde çalıştım . Bu dönem işsizim sadece .
Arkadaşlarımdan sürekli kazık yediğim için bir tane bile arkadaşım yok . Sanırım üst üste geldi herşey .
Kendimi bi işe yaramaz mal gibi çok çirkin tipsiz vs vs hissediyorum . Yaşım oldu 25 hiç bi yere gelemedim hep geri gidiyorum sanki .
Çok çok çok üzgünüm Sanırım biraz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var .

Kuzum yaşadığın yer küçük kalıyor. Tamam fabrika açısından bol ama sanırım onlar senin çalışma şartlarına uyumlu değil. Önce hangi alanda gelişmek istediğini bilsen ona göre ilerlersin aslında. Merkeze falan taşınamaz mısınız ki ?
Bende kadının çalışmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Bu maddi olarak değil sadece psikoloji ve sosyallik anlamında da çok etkili oluyor.

ozguvenini asla yitirme ayrica o kadinada cok sinir oldum ona neymis bak tatlim bu hayatta herkes calismak zorunda degil tamam kendini mutlu etmek icin gene bul isini ama asla issizim diye kendini yerme birak kadinlari artik erkeklerde issiz onlar ne yapsin herzaman hep dimdik dur erkek arkadasina da soyle o kadina agzinin payini versin

Canım merkeze de taşındım bi ara . Benim durumları biliyosun babam yok anneannem tek kalamadı annemde döndü geri . Sonra beni tutmadılar annem intihar edicem bile dedi yani düşün . Orda çağrı merkezindeydim işte
Evet çalışmak önemli tabi ama kadının öyle yarım ağız demesi sinirimi bozdu

Sevgilim kadına demiş zaten olmaz benım sevgilim var o daha güzel ondan demiş . Kadın işte o kızı yüceltecek ya öyle yarım ağız konuşmuş . Ağzına bi tane yapıştırmak vardı şimdi .

Birileri bir şey elbet konuşur salla gitsin ki sevgilinde boş vermiş zaten. Çalışmak istedikten sonra illa ki çıkıyor iş bir yerden. Bir de eleman alırken çalışma süreleri önemli oluyor. Atıyorum çağrı merkezinde 3 ay çalıştın başka bir yerde 5 ay çalıştın falan adam pek kabul etmiyor öyle eleman. Neden yarım yamalak diye sorguluyor. Bu yüzden de iş bulmak zorlaşıyor olabilir.

1 bucuk yıl kalite sorumlusu olarak çalıştım . Çağrı merkezi kısa sürdü mecburiyetten dolayı
Bu da etkili tabi bi de ilçede yaşayınca zaten şartlar belli
Kendimi hiç bu kadar değersiz anlamsız hissetmemiştim

İşte sıkıntının büyük çoğu ilçede. Orada genelde şansın fabrikada çalışmak. Aslında değersiz değil de işte uzun süre çalışmayınca boşlukta oluyorsun ufak şeylere takmaya başlıyorsun.

Aynen boş boş koca gün oturunca herşeye takıyosun
Hiç arkadaşım da kalmadı zaten kimseye güvenip artık derdimi falan anlatmam . Sanırım uzun sürenin taşması oldu bu akşam

Ara ara hepimizde olan hisler.bunları da yaşa ki ileride gerçekten ne kadar boşa üzüldüğünün bilincine var.Kendini tanıdıkça zamanla daha az acıyacak canın,daha az sürede topalarlanacaksın.Yaşa ki büyüyesin,büyümek tecrübe demektir,yaşa bakmaz.Tek bilmen gereken sen harikasın,sen varsan dünya var,yoksan yok.

Hadi kadinin niyeti kotu.erkek arkadasinin bu durumu sana anlatma niyeti ne cok merak ettim.olaya yanlis acidan bakiyorsun.

Maalesef insanların, calismayan kadinlara karsi boyle bir tavri oluyor, ben de bikac yildir calismiyorum, yeni tanistigim insanlar ne is yaptigimi sorup calismadigim yanitini alinca "ev hanimisin yaneeee" tribine girebiliyorlar. Hiiiic takmamak lazim, daha 25 yasindaymissin, meslek alaninda is bulamasan da yepyeni bir kariyer baslangici bile yapabilirsin, yeter ki boyle seylerle motivasyonunu kaybetme.

Ben bu yaşıma kadar kendimi bu akşamki kadar berbat hissetmemiştim . Diyorum ya belki çok anlamsız ama beni çok yıktı bu durum . Zaten hassasım yapı olarak hiç bi lafa gelemem . Haklısın değerliyiz hepimiz aslında..

Hadi kadinin niyeti kotu.erkek arkadasinin bu durumu sana anlatma niyeti ne cok merak ettim.olaya yanlis acidan bakiyorsun.
Ona ben ısrar kıyamet sordum zaten . Aşırı üstüne gittim nasıl çalıştı o akşam bilmiyorum . Hiç bi şey atlama dedim . Kadının yarım ağız söylemiş olacağını ben düşünüyorum . Sevgilim sadece ne iş yapıyor diye sordu dedi .

Daha bunun gibi belki de daha ağır çok şey yaşayacaksın maalesef,canım diyen canını almaya kalkacak vs vs ,şimdiki hissettiğin yanında balon kalacak,o yüzden diyorum hep var ol.Bu hayat,bu can sana verilmiş,başkalarının oyunlarına karşı dik durabilmeyi de bu şekilde öğreneceksin,ya savaşacak ya vazgeçecek ama sonuçta kendi yolunu belirleyeceksin.

Ben kendi çevremde hiç karşılaşmadım böyle bi durumla .
Çalışmak güzel bişey bulsam bir iş hemen başlarım ama kaç yere başvurdum yok .
Bi de kıza fena taktım ben resmen kendimle kıyaslıyorum sürekli

İnan şu konu benım yaşadıklarımın yanında aslında çok hafif kalır .
Çok zor şeyler atlattım gerçekten diyorum ya en yakın arkadaşım benim namusuma iftiralar attı .
Sanırım taşma oldu artık benim için hiç bi olumsuz lafa gelemiyorum eleştiriye gelemiyorum
Psikolojim mi bozuldu anlamadım iyice takıntılı oldum

Kendimi o kadar çirkin görüyorum ki aynaya bakmak bile istemiyorum

Kendimi o kadar çirkin görüyorum ki aynaya bakmak bile istemiyorum
Kıyamam :) Ara ara böyle hisseder insan üzerine işsizlik de eklenince ondan bu hislerin geçer gider sonra. Umarım istediğin gibi bir işte çalışırsın sonuçta ömür boyu işsiz kalmayacaksın, o hanım teyzenin zırvalarına da takılma boşboğazlık etmiş işte gül geç.

Umarım geçer bu his bi an önce . Ömür boyu böyle kalacakmışım gibi hissediyorum .
Ya kadın akılca kızı üstün tutmak için öyle diyo beni aşağılıyo .
O değil bi de sevgilime asılan kızlar var sürekli kızları inceliyorum deli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…