Onun niyeti kötü değil . Birbirimize en ufak şeyi söylüyoruz böyle yemin ettik çünkü . Ben o kadar üstüne gittim ki her ayrıntıyı anlattırdım . Aynı şey bana da olsa bende söylerdim dedim ya saklamıyoruz . Yarın öbürgün ben baskasından duysam mesela daha çok kızarım bu durumaerkek arkadaşın ne ayak yahu sana nıye bu konuyu açıyo ya ergen kızlar yaparya sevgilisni kıskandırmak için bana görucu geldı diye aynı ona benzemış
çok saçma ya ne yani gün gün rapormu verıyo bana şu kız asıldı şu kız talip çıktı vs diye ayy valla saçma ya kusura bakma neyse takılma.Onun niyeti kötü değil . Birbirimize en ufak şeyi söylüyoruz böyle yemin ettik çünkü . Ben o kadar üstüne gittim ki her ayrıntıyı anlattırdım . Aynı şey bana da olsa bende söylerdim dedim ya saklamıyoruz . Yarın öbürgün ben baskasından duysam mesela daha çok kızarım bu duruma
İkimizde böyleyiz söylüyoruz ki hani yarın öbürgün ortaya çıkar farklı anlaşılır vs diye . Son günlerde kendisine asılan kızlar artınca böyle şeyleri daha çok konuşur oldukçok saçma ya ne yani gün gün rapormu verıyo bana şu kız asıldı şu kız talip çıktı vs diye ayy valla saçma ya kusura bakma neyse takılma.
Sevgilim kalite sorumlusu zaten 6 yıllık üniversite mezunu yani işi kötü değil . Önemli olan iki insanın birbirini sevmesi zaten benim güzelliğim işim vs ilgilendirmez o kadını aslındaBaslıga cevap veriyorum benim hissettiģim kadar olamaz.. nisanlin ne is yapiyorda seni ona layık görmemiş hatun
Haklisin kesinlikle ama bizim milletin çoğu isleride kiyasliyor malesef mesela oglan ne is yapiyo müdür diyosun hemen kız diyo ev kızı diyosun yada su an calismiyo hımmm yapiyorlar hemen. Hatta bnm eski sevgilim kendi yaptı bu ayrimi o yuzden eskide kaldi zaten.Sevgilim kalite sorumlusu zaten 6 yıllık üniversite mezunu yani işi kötü değil . Önemli olan iki insanın birbirini sevmesi zaten benim güzelliğim işim vs ilgilendirmez o kadını aslında
Ben üniversite okuyorum aöf çalışma ekonomisi bölümüm . Ama aöf pek geçerli değil gibi geliyoÜniversiteye gitmeyi düşünmüyor musun?
Bunu niye sana anlatiyorki..Bilmiyorum belki çok anlamsızdır bu yüzden kendimi bu kadar kötü hissetmem .
Geçen akşam sevgilimin iş yerinde çalışan bi kadın sevgilime kız ayarlamak istemiş .
Sevgilimde benim görüştüğüm bi kız var abla olmaz demiş. Kadın anlatmış kız çok güzelmiş , psikoloji okuyormuş vs vs . Sevgilimde benim fotoğrafımı gösterince kadın ağız ucuyla 'Hımm bu da güzelmiş ne iş yapıyor? ' diye sormuş . Sevgilim de şuan çalışmıyor demiş . Kadın 'hımmmm' falan yapmış kendini .
Sevgilime ben ısrarla herşeyi sorduğum için en ince ayrıntıya kadar öğrendim . Ağız ucuyla söylediğini de ben dedim öyle düşünüyorum . Kızın sosyal medya hesabına kadar buldum ve inceleyip duruyorum salak gibi.
Sonra sevgilimle konuşurken eskiden erkekler için sorulurdu damat ne iş yapıyor diye şimdi kızlara da soruluyor artık dedim . O da doğru tabi erkek çalışkan olmazsa kadın tek başına yetemez erkeğin işi iyi olmalı falan dedi .
Konu kapandı . Sevgilime tabi belli etmedim ama bu durum benim özgüvenimi aşırı sarstı .
İş arıyorum bi süredir . Önceden kalite sorumlusu ve çağrı merkezinde çalıştım . Bu dönem işsizim sadece .
Arkadaşlarımdan sürekli kazık yediğim için bir tane bile arkadaşım yok . Sanırım üst üste geldi herşey .
Kendimi bi işe yaramaz mal gibi çok çirkin tipsiz vs vs hissediyorum . Yaşım oldu 25 hiç bi yere gelemedim hep geri gidiyorum sanki .
Çok çok çok üzgünümSanırım biraz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var .
Biz böyle şeyleri söylüyoruz birbirimize ki yarın öbürgün ortaya çıkar farklı bi sorun olur . Ne bileyim kız kıskanır uğraşır bizimle falan (böyle şeyler çok geldi başımıza ) o yüzden baştan ne olduysa anlatıyoruz . İlişkimizde hep böyle oldu bu saklamadık böyle şeyleri .Bunu niye sana anlatiyorki..
Bencede is bul. Kadinin calismasi onemli ama o istiyor diye degil. Arkadaslari onemseme ise girince arkadas ediniyorsun istemeden. Ozguvenini kaybetme
Merhaba canım Teşekkür ederim içten sözlerin için o senin güzelliğin =)hallo Baby.. biliyorum seni fistik gibi kizsin..ne fistigi hatta tas gibisin..
hala ayni sevgilinle mi berabersin yoksa degistimi?
evlenmeyi dusunmuyormusunuz?
Canım sevgilim zaten kadın kızdan için çok güzel falan deyince benim fotoğrafımı göstermiş . Aynı iş yerinde çalıştıkları için sorun yaşamak istemez o yüzden kadına ne desin ki . Evet yersiz gerçekten bozulmuştum baya ama şuan daha iyiyim =)Istersem.omrumun sonun kadar calismam kime ne ? O abla ne is kiz ayarlama falan ?ayiptir karsedim bi duzgun durun bi akilli olun sevgili niye sabunmuyor sizi ?hos savunulacak bir durum yok ama inanin uzerinizdeki yersiz ozguven ekikligi (farkindasiniz esasen ama durum onu gerektirmis istem disi )gereksiz kisilerce yapilan kiyaslamalar manasiz sacma hmmmmmm lar hiic uzerinize alinmayin sizi bozmasin
Yok hayır tabi kiii aman amano resmini ekleyipte şikayet ettirdiğin kişiyle mi berabersin cnm
Bölümün çok kolay,bitirmeye bak canım. Kimseyi de takma,sevgilin seni seviyor aşıksa,kimseyede huk buk demek haddi değil.Ben üniversite okuyorum aöf çalışma ekonomisi bölümüm . Ama aöf pek geçerli değil gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?