Kendimi çok işe yaramaz hissediyorum .

erkek arkadaşın ne ayak yahu sana nıye bu konuyu açıyo ya ergen kızlar yaparya sevgilisni kıskandırmak için bana görucu geldı diye aynı ona benzemış

erkek arkadaşın ne ayak yahu sana nıye bu konuyu açıyo ya ergen kızlar yaparya sevgilisni kıskandırmak için bana görucu geldı diye aynı ona benzemış
Onun niyeti kötü değil . Birbirimize en ufak şeyi söylüyoruz böyle yemin ettik çünkü . Ben o kadar üstüne gittim ki her ayrıntıyı anlattırdım . Aynı şey bana da olsa bende söylerdim dedim ya saklamıyoruz . Yarın öbürgün ben baskasından duysam mesela daha çok kızarım bu duruma

çok saçma ya ne yani gün gün rapormu verıyo bana şu kız asıldı şu kız talip çıktı vs diye ayy valla saçma ya kusura bakma neyse takılma.

çok saçma ya ne yani gün gün rapormu verıyo bana şu kız asıldı şu kız talip çıktı vs diye ayy valla saçma ya kusura bakma neyse takılma.
İkimizde böyleyiz söylüyoruz ki hani yarın öbürgün ortaya çıkar farklı anlaşılır vs diye . Son günlerde kendisine asılan kızlar artınca böyle şeyleri daha çok konuşur olduk teşekkür ederim

İnsanların ağzından düşüncecesizce çıkan laflara göre kendimizi tartıp biçemeyiz.Bu bir değer ölçüsü değildir.Aynaya bak ve bu dünyada senin gibi birtane daha olmadığını düşün.İster çalış ister çalışma güzel ol çirkin ol ne olursan ol sen özelsin.Yeter ki kendin için hep birşeyler yap geliştir geriye değil hep ileriye odaklan

Baslıga cevap veriyorum benim hissettiģim kadar olamaz.. nisanlin ne is yapiyorda seni ona layık görmemiş hatun

Baslıga cevap veriyorum benim hissettiģim kadar olamaz.. nisanlin ne is yapiyorda seni ona layık görmemiş hatun
Sevgilim kalite sorumlusu zaten 6 yıllık üniversite mezunu yani işi kötü değil . Önemli olan iki insanın birbirini sevmesi zaten benim güzelliğim işim vs ilgilendirmez o kadını aslında

Şuan biraz daha iyiyim . Sevgilimle de konuştuk bu konuyu bana ben seninle çok mutluyum sana deli gibi aşığım boşver diğer şeyleri dedi . Ama tabi iş konusunu kafama takmadım değil . Salak gibi düzgün bi üniversitede okumadım o zaman . Millet çalışıyo çabalıyo doktor öğretmen oluyo bende bi baltaya sap olamadım . Benim hatam bu tabi

Sevgilim kalite sorumlusu zaten 6 yıllık üniversite mezunu yani işi kötü değil . Önemli olan iki insanın birbirini sevmesi zaten benim güzelliğim işim vs ilgilendirmez o kadını aslında
Haklisin kesinlikle ama bizim milletin çoğu isleride kiyasliyor malesef mesela oglan ne is yapiyo müdür diyosun hemen kız diyo ev kızı diyosun yada su an calismiyo hımmm yapiyorlar hemen. Hatta bnm eski sevgilim kendi yaptı bu ayrimi o yuzden eskide kaldi zaten.

Bunu niye sana anlatiyorki..
Bencede is bul. Kadinin calismasi onemli ama o istiyor diye degil. Arkadaslari onemseme ise girince arkadas ediniyorsun istemeden. Ozguvenini kaybetme

Bunu niye sana anlatiyorki..
Bencede is bul. Kadinin calismasi onemli ama o istiyor diye degil. Arkadaslari onemseme ise girince arkadas ediniyorsun istemeden. Ozguvenini kaybetme
Biz böyle şeyleri söylüyoruz birbirimize ki yarın öbürgün ortaya çıkar farklı bi sorun olur . Ne bileyim kız kıskanır uğraşır bizimle falan (böyle şeyler çok geldi başımıza ) o yüzden baştan ne olduysa anlatıyoruz . İlişkimizde hep böyle oldu bu saklamadık böyle şeyleri .
Evet bi işe girsem gerisi gelir ama ben insanlara da güvenmiyorum ki artık . 5 senelik arkadaşım vrdı bana yapmadığını bırakmadı

hallo Baby.. biliyorum seni fistik gibi kizsin..ne fistigi hatta tas gibisin..

hala ayni sevgilinle mi berabersin yoksa degistimi?
evlenmeyi dusunmuyormusunuz?

hallo Baby.. biliyorum seni fistik gibi kizsin..ne fistigi hatta tas gibisin..

hala ayni sevgilinle mi berabersin yoksa degistimi?
evlenmeyi dusunmuyormusunuz?
Merhaba canım Teşekkür ederim içten sözlerin için o senin güzelliğin =)
Aynı tatlım 8 yıl oldu hatta 9 a döndük
Bakalım düşünüyoruz tabi bu yaz yüzük takılır gibi düşünüyorum ama sadece benim düşünmemle olmaz tabi ailelerle konuşulması lazım =)

Istersem.omrumun sonun kadar calismam kime ne ? O abla ne is kiz ayarlama falan ?ayiptir karsedim bi duzgun durun bi akilli olun sevgili niye sabunmuyor sizi ?hos savunulacak bir durum yok ama inanin uzerinizdeki yersiz ozguven ekikligi (farkindasiniz esasen ama durum onu gerektirmis istem disi )gereksiz kisilerce yapilan kiyaslamalar manasiz sacma hmmmmmm lar hiic uzerinize alinmayin sizi bozmasin

Canım sevgilim zaten kadın kızdan için çok güzel falan deyince benim fotoğrafımı göstermiş . Aynı iş yerinde çalıştıkları için sorun yaşamak istemez o yüzden kadına ne desin ki . Evet yersiz gerçekten bozulmuştum baya ama şuan daha iyiyim =)
Aslında özgüven sorunu bende pek yoktu ama son zamanlarda arkadaş falan kalmayınca böyle evde boş boş oturunca saracak yer arıyorum sanırım =)

Ben üniversite okuyorum aöf çalışma ekonomisi bölümüm . Ama aöf pek geçerli değil gibi geliyo
Bölümün çok kolay,bitirmeye bak canım. Kimseyi de takma,sevgilin seni seviyor aşıksa,kimseyede huk buk demek haddi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…