Kendimi çok kötü hissediyorum

Tartışma üstüne tartışma oldu hep. Belki özleriz bir şeyler düzelir diye gelmiştim. Çok haklısınız :KK43:
Ama onun sizi özlemesi için onun çok büyük suçu olması, sizin onun üzerine tepki olarak evi terk etmeniz gerekiyor ki hatasına pişman olsun, özlesin, barışmak için çabalasın.

Ablalar muhabbeti yüzünden çıkıp babanın yanına gidersen, adam diyecek hem suçlu hem güçlü, sensizliğe alışacak.

Üstelik her şeyde evi terk edersen, bir gün gerçekten gitmeni gerektiren bir şey olursa ve gidersen değeri olmaz.
Yani Allah göstermesin, tartıştığınız için gidersen sürekli, ortada bir aldatma olsa ve sen evi haklı olarak terk etsen, bir anlamı kalmayacak. Amaaan hep gidiyor zaten, gider gider döner diyecek. Yani anlatmak istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum

Eşiniz mi dedi bunu?
E hani böyle ritüelleri sevmiyordun demeliydiniz o zaman. Dediyseniz buna ne cevap verdi cok merak ediyorum.
Dedim evet sonra tartışmaya döndü zaten. En doğum günü için değil onlarla vakit geçirmiyoruz diye bir çay içip kalkalım diye düşündüm dedi. Sonra kıyaslamalar başladı.

Ama onun sizi özlemesi için onun çok büyük suçu olması, sizin onun üzerine tepki olarak evi terk etmeniz gerekiyor ki hatasına pişman olsun, özlesin, barışmak için çabalasın.

Ablalar muhabbeti yüzünden çıkıp babanın yanına gidersen, adam diyecek hem suçlu hem güçlü, sensizliğe alışacak.

Üstelik her şeyde evi terk edersen, bir gün gerçekten gitmeni gerektiren bir şey olursa ve gidersen değeri olmaz.
Yani Allah göstermesin, tartıştığınız için gidersen sürekli, ortada bir aldatma olsa ve sen evi haklı olarak terk etsen, bir anlamı kalmayacak. Amaaan hep gidiyor zaten, gider gider döner diyecek. Yani anlatmak istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum
Galiba bensizliğe alışıyor. Aslında tartışma aksamı babam geldi biraz da beni suçladı. Hani gitseydin bi çay içip kalksaydın bu kadar büyütmeye gerek varmıydı dedi. Sonra eşimle ikisi konuştular. Eşime demiş ayrılmak istiyomusun çok yıprandınız diye. Eşimde ben mücadele etmek istiyorum düzelmemiz için demiş. Babamda hepbirlikte konuşurken birkaç gün bizde kalsın iyice düşünün kafanızı toparlayın dedi

Dedim evet sonra tartışmaya döndü zaten. En doğum günü için değil onlarla vakit geçirmiyoruz diye bir çay içip kalkalım diye düşündüm dedi. Sonra kıyaslamalar başladı.
Yani kutlama yapmayacakmis sonuçta. Gerçi şu an ne desek boş oldu bitti artık. Akışına bırakın derim.

Bak guzelim, nisanindan dugunune az cok yazdin biliyorum konularini.
Ama sunu bilmelisinki, evliligin ilk yillari hep bi tartisma, kavga icinde geciyor.
Biz kavga etmiyoruz diyenlere inanma, yalan soyluyorlar.

Esini seviyorsan eften puften seyleri dert etme, sen ozverili oldukca oda toparlar kendini.

Alkolu, kumari, siddete meyli varsa hic durma yarin ayril cunki degismiyorlar.
Ama kucucuk seyleri buyutup inada bindirme.
Bosanmak hic kolay degil inan bana.

QUOTE="Usaklibirkiz, post: 60238527, member: 864878"]
Galiba bensizliğe alışıyor. Aslında tartışma aksamı babam geldi biraz da beni suçladı. Hani gitseydin bi çay içip kalksaydın bu kadar büyütmeye gerek varmıydı dedi. Sonra eşimle ikisi konuştular. Eşime demiş ayrılmak istiyomusun çok yıprandınız diye. Eşimde ben mücadele etmek istiyorum düzelmemiz için demiş. Babamda hepbirlikte konuşurken birkaç gün bizde kalsın iyice düşünün kafanızı toparlayın dedi
[/QUOTE]
E yani, haksızsın azcık.
Eşim gelsin ya da gelmesin ben ablamın doğum gününü kutlarım. Onun ablasının doğum gününde de ben eşime hatırlatıyorum bak bugün doğum günü, akşam geldiğinde eve gelmeden ara aşağı ineyim hediye alalım pasta alalım filan. E ne oluyor eşimin ailesi, oğluma bak ablasına şunu şunu almış yapmış diyor ama işin arkaplanında asıl ben varım. Bunu eşimin bilmesi yetiyor bana.
Bence sen yeterince kafanı dinlemişsin. Sabah erkenden git evine.
Evini özlemişsindir hem. Toparla, yemek filan yap akşama. Güzelce giyin işten geleceği zaman gözün pencerelerde olsun. O anahtarla girmeden aç kapıyı eşine. Sonrasında belki ilk dakikalar trip li olsa bile sonrasında bir sarılma ve barışma bekliyorum ben

Bir araya gelip sakince konuşmanız lazım eşinle. Düzelecekse eskisinden farklı daha huzurlu bir evliliğiniz olacaksa anlaşın konuşun sorunları halledin inşallah ilk adımı atar

Yani en son tartışmamız şu. Eşimin ablasının doğum günüydü. Bizde o gün sinemaya gidecektik. Ordan çıkınca ablamları da alıp biyerlere gidelim dedi. Ablasıyla aram pek iyi değil. 2 ay önce ablamın doğum günüydü ve onun için öyle bir organizasyon yapmamıştık. Ve ablam eşime karşı dünya iyisidir. Bende gitmek istemediğimi haksızlık olacağını söyledim. Kıyaslamalar başladı. Derken tartışma döndü. Sonuç böyle oldu :KK43:
Haksızsın canım
Desen ki “ ben Ablam için bu organizasyonu yaptım ama o uymadı iptal ettik şimdi onun ablası için yapmak istedi” o zaman haklısın derdim
Ama senin ablan için bunu düşünememiş olmasından dolayı o haksız değil üzgünüm

İstersen zeytindalını sen uzat
Ama bak diğer konuları sorunları bilmiyorum ben bu mesele üstünden fikir veriyorum

Ya en son bayram boyunca yanlış hatırlamıyorsam 9 gündür baba evindeyim hiç aramadı o tatile gitti story falan atıyor ablamın tlden bakıyorum demişti..
Şimdi 4 gündür ayrıyız baba evindeyim dedin de ben ara da birşeyler kaçırdım :KK64:galiba:/

Hep başkaları için beni kırdığında eşime derim ki, herkes karısını kocasını alıyor evine gidiyor gayet mutlu sen bana bağırıp gidiyorsun. Ki doğru olduğunu o da gördü. Zaman tanımak tamam ama ailenin evine gitmek mantıklı değil.

Sessiz mi kalayım bu süreçte
Aslında sessiz kalacak konumda değilsiniz. Çünkü karşı taraf tamamen suçlu değil. Sizin karşılıklı olarak iletişim probleminiz var. Ve aileler. Aileler çok işin içinde. Özellikle eşinizin ailesi.
Akışına bırakın dedim ama bu bir sonuç getirmez aslında, doğru.
Bence eşinize mesaj yazın. Sakin aramayın. Yazarken insan daha ölçülü davranıyor.

Bak hayatım biz bu kadar kısa sürede birbirinden bikacak kadar tahammülsüz insanlar değiliz. Bence evliligimizde hala bir güç savaşı içindeyiz ama bu bize zarar veriyor. Özellikle ailelerimiz için yapıyoruz bunu. Birbirimize bir şans daha verelim ama bu kez ailelerimiz bizim evliligimizin önüne geçmesin. Birbirimizi bir şeyler için zorlamayalim. Enerjimizi birbirimizi sevmeye, yeni hayatimizi yoluna koymaya harcayalim. Bence ikimiz de çaba gosterirsek evliligimizi kurtarabiliriz. Ben seni çok seviyorum, biliyorum ki sen de beni çok seviyorsun. Bu üstünlük kurma çabasına gel bir son verelim.

Deyin. Bence sağduyulu bir adamsa bu mesajı geri çevirmez.

Bak guzelim, nisanindan dugunune az cok yazdin biliyorum konularini.
Ama sunu bilmelisinki, evliligin ilk yillari hep bi tartisma, kavga icinde geciyor.
Biz kavga etmiyoruz diyenlere inanma, yalan soyluyorlar.

Esini seviyorsan eften puften seyleri dert etme, sen ozverili oldukca oda toparlar kendini.

Alkolu, kumari, siddete meyli varsa hic durma yarin ayril cunki degismiyorlar.
Ama kucucuk seyleri buyutup inada bindirme.
Bosanmak hic kolay degil inan bana.
Hayır öyle şeyleri yok evine de bakıyor aslında iyi birisi ama çok aileci :(

Yani en son tartışmamız şu. Eşimin ablasının doğum günüydü. Bizde o gün sinemaya gidecektik. Ordan çıkınca ablamları da alıp biyerlere gidelim dedi. Ablasıyla aram pek iyi değil. 2 ay önce ablamın doğum günüydü ve onun için öyle bir organizasyon yapmamıştık. Ve ablam eşime karşı dünya iyisidir. Bende gitmek istemediğimi haksızlık olacağını söyledim. Kıyaslamalar başladı. Derken tartışma döndü. Sonuç böyle oldu :KK43:
İnanin evliligini yipratan en onemli sebeplerden biri aile kiyaslamasi.İki kisinin ailelerini yaristirmasi.Yapmayin boyle seyler.Gitseydiniz ama yine cok konusmasaydini ablasiyla en azindan gitmis olurdunuz esinizin gönlü olurdu onuda baska bir gun kullanirdiniz bak iste ben değer verdim seninkine gittim diye esinizde anlayisli davranırdı.Eger gerçekten seviyorsaniz gidin birbiriniizn gönlünu alin ve aynı hatalari yapmamaya gayret edin.

Ya en son bayram boyunca yanlış hatırlamıyorsam 9 gündür baba evindeyim hiç aramadı o tatile gitti story falan atıyor ablamın tlden bakıyorum demişti..
Şimdi 4 gündür ayrıyız baba evindeyim dedin de ben ara da birşeyler kaçırdım :KK64:galiba:/
Yok doğru hatırlıyorsunuz. Sonrasında geldi aldı konuştuk hallettik 2 gün sonra yine tartışma oldu :(

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dugune-az-bir-zaman-kala.1090228/

7 aylık evliyim. Aile olmayı beceremedik. Çok üzgünüm Hep eften püften sebeplerle kavgalar :KK43: sebep hep ailesi, sanırım istedikleri oluyor..

Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama felaketler içiçeyken de yapıcı yorum yapmak hiç içimden gelmiyor. Seninle kısmen benzer şeyler yaşamışız, sözden dönmek isteyip dönemeyip sonra düğün üstü dönmek isteyip yine dönemeyip talihsiz bi evlilik..
Mevzu eften püften meseleler olabilir ama bu meseleleri büyütüp olay çıkaran karakterlerle bir ömür geçmez. Sürekli tartışma ayrılık diken üstü olayları. Kendisi de demiş zaten sözlüyken ailem cahil ve ilgisiz gelmek istersen kapımız açık diye. İstanbullu gelin’de bi söz vardı ‘hayal etmek ve yaşamak çok ayrı şeylermiş’ diye. İnsan yaparım diyor ama öyle olmuyor. Burda iki çocuk yapıp keşke daha önce ayrılsaydım diyenler var zararın neresinden dönsen kardır diye bakmak lazım bi yerde.
Boşanmak çok acı ve zor evet ama kendi adıma çok doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum benim için acı olan ayrılmak değil evlenmeden neden ayrılmadığımın büyük pişmanlığıydı. Ama çocuk olmadan ayrıldığım için de büyük şükrediyorum o zaman çok daha zor olurdu heralde. Sözün özü şuan çıkmazda olmanı anlıyorum ama lütfen dönersende çocuk için acele etme evliliğin sana güven vermeden bi evladı bu güvensiz ortama alma nacizane tavsiyem bu şekilde Allah kolaylık versin..

Back
X