- 13 Nisan 2025
- 24
- 10
- 3
- 23
- Konu Sahibi ofneyapicam
Merhabalar ben diş hekimliği öğrencisiyim. Bir aleti kullanmayı öğrenmemiz gerekiyor bu sene seneye stajyer olduğumuzda bize direkt hasta teslim ediyorlar ve bunu zaten öğrenmiş olmamız gerektiğini düşünüyorlar. neyse hoca bunu önümüzdeki hafta size ekstra bir günde öğreteceğim dedi, dün de o hocanın dersi vardı, ben de hocaya bunu ne zaman öğreneceğiz dedim (bu alete de kişi başı 750 lira gibi bir şey vermiştik) hoca da ben ayarlayacağım dedi sonra sınıf temsilcisi gruba yarın gelin hoca öğretecek vs. yazmış. Ardından da mesaja “kim hatırlattı hocaya?” Diye eklemiş. Ben de sınıf grubuna benim hatırlattığımı, hocanın zaten yapacağını söylediğini ve bunu öğrenmeden klinipe nasıl geçeceğimizi sordum. Çocuk benimle tartışmaya girdi sonra bugün derste bazı erkekler kendi aralarında “kim bela etti bunu başımıza, hoca ne güzel unutmuştu” falan dediklerini duydum. en son ben de dedim ne kadar saçma salak konuşuyorsunuz diye bir erkek atladı “öğrenmek istemeyebiliriz” falan diye bu öğrenmek istenilmemesi gereken bir şey de değil MECBUR olduğumuz öğrenmemiz gereken bir şey.
böyle şeyler duyunca kendimi çok kötü hissettim insanların hepsi beni suçluyor bana laf ediyor arkamdan konuşuyor gibi hissediyorum. Ders işleyin bile desek hocaya suçlu oluyoruz. Maksatları yatarak geçmek bölümü.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Resmen erkeklerin psikolojik baskısı altında kaldım. Bir arkadaşım hariç de kimse sesini çıkarmadı üstelij
böyle şeyler duyunca kendimi çok kötü hissettim insanların hepsi beni suçluyor bana laf ediyor arkamdan konuşuyor gibi hissediyorum. Ders işleyin bile desek hocaya suçlu oluyoruz. Maksatları yatarak geçmek bölümü.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Resmen erkeklerin psikolojik baskısı altında kaldım. Bir arkadaşım hariç de kimse sesini çıkarmadı üstelij