Bazı erkeklerin sevmedikleri kadınlarla sırf evlenmiş olmak için evlenmeleri maalesef sadece kendi yaşamlarını değil, evlendikleri kişinin ve ailesinin yaşamlarını yıkıma uğratıyor. Bu geri zekalılığı neden yapıyorlar ben çözebilmiş değilim. Sevmediğini şuradan çıkarttım; sizi sevmeyen bir insana ağzınızla kuş tutsanız dahi yaranamazsınız çünkü aksi olsaydı size kusur gören bir gözle değil güzelliklerinizi fark edecek bir nazarla bakardı. Bazı insanlarda aşk ve sevgi kapasitesi, yeteneği olmuyor. Evliliği kendince bir deneme tahtası olarak görmüş de olabilir. Ben bu tür erkeklerin kendi eril yeteneklerine olan güvensizliklerini ve eksikliklerini kadına yansıtarak kamufle etmeye çalıştıklarını düşünüyorum. Gerçek bir erkek kadınını kadın gibi hissettirir ve onun feminen enerjisini en yüksek düzeyde açığa çıkartır. Yani demem o ki, normal ve sağlıklı bir kadını kadın gibi hissettiren yüzde doksan dokuz erkektir. Beceriksiz erkek sizi seksen yaşındaki babaanne ya da aseksüel ruh haline büründürür. Bu da hem kıyafetinize hem tavrınıza hem enerjinize yansır. Bu tecrübeyi heybenize koyarak yolunuza mutlu bir şekilde devam etmenizi dilerim. Lütfen kim ne düşünürse düşünsün asla kendinizi suçlamayın ve eksik görmeyin. Emin olun, günün birinde sizi dünyanın en cazibeli kadını olarak hissettirecek özel bir erkek çıkacaktır.