Kendimi cok mutsuz hissediyorum

Sadece kendime üzülüyorum kapılarına kadar gittim esim istemedi çok zormuş suçum neydi bir namussuzluk yapmadım birsey yapmadım insan karisina sahip cikmazmi cikmadi şimdi çok mutsuzum ne yapacağım bilmiyorum

Kendinize yeni bir hayat kurmayi deneseniz? Ailenizin tutumu da çok yalnis. Madem. Süper bir damat onlar gidip onunla yaşasın

Sana boşan diyemem, bu kararı kendi içini dinledikten sonra verirsin ama kendimi yerine koyayım, kendi karakterim ve evlilik anlayışım neticesinde, bundan sonrası için ben nasıl bir yol izlerdim onu yazayım:

9 aylık evliyim, çocuk yok.
Eşim, hareketlerimi höt söt eleştirip duran birisi.
Evliliği yeni kavrıyoruz ve ben bu tavır karşısında en son kadınlığıma laf edilince patlamış "Giderim" demişim.
Eşim "Gidene dur demem, aha kapı orada" demiş ve gurur yapmış kapıdan çıkmış baba evine geri dönmüşüm.
Birkaç gün düşünmüşüm, yeni evlilikte birbirimize uyumda bunlar olabilir, belki ben de hatalıydım demişim ve eşimle konuşmak için adım atmaya karar vermişim. Tabi bu süre zarfında eşimden hiçbir konuşma girişimi görmemişim.

Eşimin yanına gidince, babaannesi beni eve almamış; yani eşim olayları sülalesine artık nasıl aksettirdi ise, bizim bu basit olay büyümüş. Sonra eşim beni görmüş ve "Niye geldin, git" demiş.
Bu kovulmaya karşın "Seni seviyorum, yeniden değerlendirelim, ortamı da yumuşatalım şans verelim birbirimize" diyebilmişim, gururumu çiğnemişim.
Umursamamış yollamış ve ben babamlara geri dönmüşüm.
Sonra dayanamamış, tekrar ben aramışım ve karşımda bana sıfır söz hakkı tanıyan bir şart ile karşılaşmışım ki bu şart benim gururumu bir kez daha ezecek bir tehdit ile veriliyor: Annemlerle oturacağız, bir kaşını çat, bir ağzını aç, babanı arar kızını götür derim.

Kuzum ben bu adamı çatır çatır boşarım. Öyle bir boşarım ki, boşandıktan sonra üzerine şükür namazı kılarım "Allah'ım 9 ayda bana bu yüzünü gösterdin bu adamın, çoluğa çocuğa karışmadan yakamı kurtardım şükürler olsun sana" derim; bir de zil takar oynarım.
Haklısınız belki çocukluk yapıp baba evine gittim ama tekrardan çok denedim cabaladim ama hiç umrunda olmadım nasıl alisacagimnasıl toparlanacagim bilmiyorum ama zor gerçekten kocam dediğin kişinin sana sahip çıkmaması en ufak bir şey de gelmeseydin çekmeyin diyisleri etrafın zor hı unutulur neler unutulmuyor fakat umutsuzlugüm var hayalkirikligim var keskelerim var pismanliklarim var belki anne hiç olamayacağım düşüncesi var inanın dışarı çıkmaya utanıyorum sanki herkes noldu der gibi bana bakıyor küçük yerde yaşıyorum 9 aylik evlilik niçin biter diye laf ediolar

Kendinize yeni bir hayat kurmayi deneseniz? Ailenizin tutumu da çok yalnis. Madem. Süper bir damat onlar gidip onunla yaşasın
Çok isterim şu süreçte çalışmak yada kafam değilsin diye şehir dışında ki kuzenlerim in yanına gitmeyi fakat yanlız dışarı dahi cikmama izin yok sen daha nikahlisin diyorlar tamam nikahliyimda nikahli kocam bana sahip cikmassa o nikah ne işe yarar

Çok isterim şu süreçte çalışmak yada kafam değilsin diye şehir dışında ki kuzenlerim in yanına gitmeyi fakat yanlız dışarı dahi cikmama izin yok sen daha nikahlisin diyorlar tamam nikahliyimda nikahli kocam bana sahip cikmassa o nikah ne işe yarar

Siz reşit degilmisiniz?

Ah bu aileler. Cocuk evlenince başından atılan bir şey değildir. Ama lütfen ayrılsanız bile bundan kurtulmak.için alelacele yanlış bir evlilik daha yapmayin
Yok bir kere dilim yandı nasıl başı olursa sonunda öyle olurmus ya ben böyle konularda şanslı deyilim

Haklısınız belki çocukluk yapıp baba evine gittim ama tekrardan çok denedim cabaladim ama hiç umrunda olmadım nasıl alisacagimnasıl toparlanacagim bilmiyorum ama zor gerçekten kocam dediğin kişinin sana sahip çıkmaması en ufak bir şey de gelmeseydin çekmeyin diyisleri etrafın zor hı unutulur neler unutulmuyor fakat umutsuzlugüm var hayalkirikligim var keskelerim var pismanliklarim var belki anne hiç olamayacağım düşüncesi var inanın dışarı çıkmaya utanıyorum sanki herkes noldu der gibi bana bakıyor küçük yerde yaşıyorum 9 aylik evlilik niçin biter diye laf ediolar

El lafına bakarsan, hayatını böyle bir ayının hizmetçisi olarak yaşarsın. Bu adamın seni, senin onu sevdiğin gibi sevmediğini çok net söyleyebilirim; yazdığın hiçbir satırda, eşinin sana dair sevgisini işaret edecek tek bir yaklaşım bulamadım. 9 aylık evlilik her türlü sebepten bitebilir ve sen kararını verdikten sonra diğerlerine bk yemek düşer, bu ömrü yaşayan sensin çünkü.

Çocuğa niye takılıyorsun? Yaşın kaç ki senin, 45 oldun mu?
Koca bir ömür var önünde, böyle bir herifi baba yapmak istediğinden emin misin? Karısına doğru düzgün kocalık yapamayan adam, senden olan çocuğuna ne kadar baba olacak?
Boşanmak dünyanın sonu değil, boşanır evlenirsin; çocuksuz kadını da daha çabuk kaparlar bu bir gerçek, yeni evliliğinde olur çocukların.

İyice düşün taşın derim; şahsen böyle bir ortama çocuk ile kendimi zincirlemektense, çocuğu da kendimle birlikte yakmaktansa, gerekirse ölene kadar bekar çocuksuz yaşarım daha iyi. Tabi tercih senin, senin hayatın, sen bilirsin.

El lafına bakarsan, hayatını böyle bir ayının hizmetçisi olarak yaşarsın. Bu adamın seni, senin onu sevdiğin gibi sevmediğini çok net söyleyebilirim; yazdığın hiçbir satırda, eşinin sana dair sevgisini işaret edecek tek bir yaklaşım bulamadım. 9 aylık evlilik her türlü sebepten bitebilir ve sen kararını verdikten sonra diğerlerine bk yemek düşer, bu ömrü yaşayan sensin çünkü.

Çocuğa niye takılıyorsun? Yaşın kaç ki senin, 45 oldun mu?
Koca bir ömür var önünde, böyle bir herifi baba yapmak istediğinden emin misin? Karısına doğru düzgün kocalık yapamayan adam, senden olan çocuğuna ne kadar baba olacak?
Boşanmak dünyanın sonu değil, boşanır evlenirsin; çocuksuz kadını da daha çabuk kaparlar bu bir gerçek, yeni evliliğinde olur çocukların.

İyice düşün taşın derim; şahsen böyle bir ortama çocuk ile kendimi zincirlemektense, çocuğu da kendimle birlikte yakmaktansa, gerekirse ölene kadar bekar çocuksuz yaşarım daha iyi. Tabi tercih senin, senin hayatın, sen bilirsin.
Haklisiniz zaten şu zaman a kadar el neden diye yaşandik ha diyorum kader de bu varmış olacakmış olacağın önüne gecmezdi m ama keşke çok güzel mutlu bir yuvam olsaydı henüz yeniyim diye eşyalarımı dahi kullanmaya kiyamamistim onları dahi toplamislar hiç gelsinler istemiyorum ihtiyaci olan birisine vermek istiyorum ben onlara kıyıp kullanmadım. Evet cocuk olmadı istemedi diyorum demekki istemediginde bir hayır varmış keşke hersey daha farklı olabilşeydi birseyler için cabalasaydi ama kılını dahi kipirdatmadi şu saatten sonra dönme ihtimalim yok çünki babam davayı açtı onadahi ses cikarmadi

Bir erkek bence ayrılmak için ancak bunu bahane edebilir.
Daha neyi neden istediğini bile açıklayamayan bir "şeymiş" bu ... kişi desem olmuyor, insan desem olmuyor, adam hiç olmuyor!
Sanki konuyla alakalı bir başlığın daha vardı ama emin olamadım. Senin de mutlu olacağın gün gelecek elbet.
Öyle gün çok uzak gibi

Sana daha önce de söylemiştim, senin suçun yok. O soysuzun suçu. Herkes bir şekil imtihan oluyor. Seninki de böyle 😐 sınava gir, üniversiteye git. Kendine yeni bir hayat kur, çok gençsin. Yeni biri çıkar birgün sahip olamadığın her şeyi onunla yaşarsın. Bilemezsin... Her şeyin en güzeli seninle olsun.
Amin inşallah çok teşekkür ederim dua edin nolur benim için ferahligacikarsin

Erkek gibi derken, neyi kastediyor? Bunu biraz daha açabilir misiniz?
Dedim 2 erkek bir evin içinde durmaz benim boyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim. Bana sen bilirsin valla ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim

6. Kez aynı konu. Sizlanip duruyorsun sadece. :işsiz:

orta yolu bulmanız gerekli eşimle karşılıklı konuş
Olmadı babmlara geldikten sonra gittim konusmaya babaannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi bana dedim esime kimse yüzüme bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten özür dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim. Sonra tekrar dan aradım ben bizi düzeltmeye çalışıyorum kocam hâlâ ailem ailem dedi . Tekrardan biraraya gelirsek yazli kışlı annemler le oturcaz annemlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi napayım sizce

6 aylık nişanlılık 1 aylık evliliğimde kadınlığıma etmediği laf kalmamıştı neler neler sizin konunuzu okuyunca hatırladım. Boşandım çok mutluyum kadınlığımı hatırladım

Kapılarına gitmissin ama kabul etmemişler. En azından Vicdanın rahat olsun.Bence bu adam sen evde dört dörtlukte olsan sana bi kulp takardi. Ne kadar cahil bi herifmis. Bi derdin hoslanmadigin bi durum varsa karınla otur konuş. Ana babasını hemen öne atmis bana göre sıkıntı bunlardan kaynaklanıyor. Doldurusa geliyor olabilir. Köle istiyor bu resmen yahu ne eşi. Eğer birgün gelirsede çok pis süründür. Ezik durma hemen erime

Back
X