Kendimi çok suçlu hissediyorum elimden bişiy de gelmiyor boşluktayım

Reyhan_98_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
181
87
98
27
Söyleyeceklerinizi tahmin edebiliyorum şimdiden, zaten haklısınız. Ama lütfen üslubunuz yanlış olmasın kalbim çok kırılıyor, zaten boşluktayım, doğru söylerken aşağalayıcı üsluplara maruz kaldım. Tümünü okuyarak cevaplayın lütfen.
Bi çocuk vardı, onla konuşuyorduk ama çocuk benle konuşurken başkasıyla da konuşuyormuş meğerse. Kavgalar ettik, çocuk telefon numarasını değişti, buldum, engelledi. Bende ulaşabileceğim her yerden yazdım 3 ay yazma dedikçe yazdım inadına hırslandım. Yazma diyor ama öyle bi üslupla söylüyor ki, benim yazdıklarım ilk başta gel bi konuşalım sorunumuz ne derken üslubu yüzünden hırsıma yenik düştüm bende o da ağzımıza ne gelirsek saydık. Taciz ettim doğru biliyorum. Suçumu farkındayım zaten çok uzun zaman oldu yazmayalı.Bıraktım zaten. En sonda özür diledim sakince konuştuk ve bitti. Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım. Ama bu bana fayda sağlar mı bilmiyorum. Flört mlört istemiyorum evlenmem bile o derece sildim attım küstüm. Babasızlık zaten zor ruh sağlığımı toparlamaya çalışıyorum. 21 yaşındayım. Çocuğa karşı kendimi hep bi yetersiz hissediyordum, beni güzel buluyo mu, acaba sıkılır mı benden falan. Bitti yani artık dünyanın en iyi insanı da gelse deşer geçerim.

Genceciksin daha. Olur oyle seyler

2 günlük flört için bu hırs fazla değil mi?

Bilmeniz gereken şey bunun o çocukla değil sizin psikolojinizle ilgili olduğu.
Artık kim gelse farketmez diyorsunuz ya, muhtemelen ikili ilişkilerde hep bu duruma geleceksiniz.
Babasizlik belki başka travmalar sizi bu duruma getirmiş olabilir, değersiz hissediyor olabilirsiniz. Sonuçta bunların tedavisi var.
Yani anlattığınız çocuğun yerinde olsam çok korkardım ben.

Sizi güzel bulsun, bulamasın, sıkılsın sıkılmasın aranızda bir şey olma ihtimali yok. Bunları dert edecek kadar boş musunuz?
sizi sevse,
Güzel bulsa,
Sizden sıkılmasa aldatmazdı.
Sizi güzel bulmuş olabilir başta ama ilerledikçe bir şeyler ters gitmiş ve aldatmış. Aldatması asla sizin suçunuz değil ama hayatındaki kadını aldatan adam ne ona değer veriyordur, ne onun kıymetini biliyordur, ne de onunla geçirdiği vakitleri keyifli sayıyordur. Her aldatılan evliliğe ve aşka küsseydi dünyanın sonu gelirdi. Bu kadar anlam yüklemeyin ve önünüze bakın. Size de ders olsun size insan gibi muamele yapmayan birine sümük gibi yapışmayın, hatta kimseye yapışmayın. Hiçbir erkek vaaauuvvvv bana yapışıyor, beni taciz ediyor o zaman bana bayılıyor demez. Demeyecek.

Bunu bir erkek yapmış olsa polise git şikayet et derdik. Resmen taciz etmişsiniz. Zorbalık bu yaptığınız.
Umarım şikayet eder sizi.
İstenmediğini kabul etmek çok zor değil.
İnsanlar bu aptal saptal hırslar yüzünden şiddete uğruyor veya ölüyor.
Kendinizi yetersiz hissediyorsanız bunu bir ilişkiyle düzeltemezsiniz. Destek alın.
Sıktı bu kendimi tutamadım yazdım özürler diledim. Adam başkasıyla konuşmuş kardeşim ne özür dilemesi. Bi silkelenin kendinize gelin ya.
Sizi istemeyen insanların etrafında da dolanmayın. Siz ister miydiniz 3 ay boyunca istenmediğiniz kişi tarafından taciz edilmek? Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayın.
Acilen tedavi olun, daha kötü sonuçlar doğurmadan kendinizi hizaya getirin.

Ise oncelikle kendinizden baslamalisiniz bence, ikili iliskilerde hirs yapmak, insanin ruhsal dengesini yipratir. Bence sorununuz icin kisisel gelisim kitaplari okuyun. Kendinize guzel hobiler edinin.
Bunlar sağlıklı haller değil.
Destek almalısınız. Saplantılı, tacizci kadının saplantılı tacizci erkekten farkı yoktur.
Mutlaka destek alın, ertelemeyin.
Şikayet falan etmesine gerek kalmadı, konu kapandı, yazmayı bırakmasaydım evet etmesi normal. Suçumun farkındayım, ben biraz çok sinirlendiğim için çok sağlıklı düşünemedim. Karşımdaki insan kırıcı tavırları olsa bile göz ardı ettim. Aman gitmesin aman kalsın. Bu çok yanlışmış. Gene de bişeyler öğrendim. Sadece kendi duygularımı göz ardı etmişim. Kalbim kırılmış, istenmemişim ben biraz zorlama yaptığım için gene görememişim. Artık mantıklı davranmam gerekiyor. Telefon numaramı değiştirdim, sosyal medya hesaplarımı sildim ve hiçbi şekilde yazmadım. Akıllanmasam aklımı başıma toplamasam gene ordan yazardım, sürekli telefon umaramı değiştirir devam ederdim, evini biliyorum evine giderdim. Ama sadece yazmakla olayın bitmesi iyi oldu. O kadar manyak değilim.

Ben kendimi toparlarım, kalkarım altından, bu yaşıma kadar babasız gelmişim, o yokken de ayaktaydım elin oğlu için mi hayatımı dağıtıcam, korkulacak kadar manyak değilim sakin olun.

Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım. Ama bu bana fayda sağlar mı bilmiyorum.
21 yaşındayım.

Normalde evde; annemizin babamızla, ablamızın bizimle, babamızın abimizle , babamızın dedemizle vs vs.. ilişkilerini göre göre büyürüz. Bunlar sağlıklıysa, sağlıklı örneklerimiz olur.

Babamız bizimle doğru ilişki kurarak, - bizimle kaliteli zaman geçirerek, kendisiyle barışık bir ruh hali sergileyerek, dengeli bir sevgi göstererek- öz güvenli bir şekilde sağlıklı ilişkilere yelken açmamızı sağlar.

Bu yukarda küçük örnekler verdiğim şeylerden, tamamen veya kısmen mahrum büyüdüysek, ister istemez, bazen, arızalarımız olabiliyor biraz
Bu sizin suçunuz değil.
Ama yaptığınız şeyler gerçekten kötü. Az bir gayretle suç kapsamına bile girebilirdi.

Önce bir sakin olun.
Hepimiz, ancak zamanla, daha iyi daha güçlü daha sakin, ve daha yeterli ve hatta daha normal oluyoruz.
İlişkilerde, kendimizi ve kendi yanlışlarımızı öğrene öğrene büyüyoruz.

Bakın, bazı kadınlar var, onların başına bu gelseydi, daha ilk başta sen kaybettin salak der çocuğa, yürür giderlerdi.
Siz bambaşka şeyler yapmışsınız. Deli gibi canınız da yanmıştır eminim.
İşte sizin o insanlar gibi yürüyüp gidememenizin sebebi, yukarda izah etmeye gayret ettiğim arızalar.

Daha sadece 21 yaşındasınız.
Kendinize yardım etmeye ve bu yolda önce yardım almaya karar verirseniz, kendinizle ilgili pek çok şeyi toparlayabilirsiniz.
Örneğin, 24 yaşınıza geldiğinizde, kuracağınız ilişkide, bambaşka bir kişi olabilirsiniz.
30 yaşınıza geldiğinizde hatırlamazsınız bile bu sevimsiz hikayeyi.
Bakın o 24, o 30 illa gelecek. Hem de göz açıp kapatıncaya kadar.
Geldiklerinde, benzer pişmanlıklarla ve üzüntülerle kıvranıyor bulmasın sizi o yaşlar. Bu sizin elinizde.

Olmuş artık... Üzülmeyin.
Ama kendinizi asla olduğunuz gibi kabul etmeyin, kendinizin şu haline razı olmayın sakın.

Mutlu bir gelecek dilerim.

Evet baba sıcaklığını erkeklerde arıyorum, hayatıma saçma sapan sadece yatmak için giren erkeklerle de mahvetmekk istemiyorum, arkadaşlarımla gezer tozar yer içer gezerim daha iyi. Kendimi kaptırıyorum. Ve çok iyi niyetli olduğum için, arkadaşlarım bu konuda beni çok uyarıyor. Senin başına ne gelirse bu iyi niyetinden gelicek diye. Kendimi yavaş yavaş seviyorum. Artık kendimde bazı çıkarlar da bulunabiliyorum. Tek suçlu benim, herşeyin sonucu benim yüzümden diye de düşünmek istemiyorum. Belki bazı davranışlar bazı sözler daha başka üslupla veya tavırlar daha naif olsaydı bu kadar kırıcı olmasaydı bende bu tavrı sergilemezdim. Hırsıma yenik düştüm. Öcü de değilim kimsenin benden korkmasına gerek yok. Sadece sağlıklı düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…