- 2 Eylül 2018
- 181
- 87
- 98
- 27
- Konu Sahibi Reyhan_98_
-
evdeyim üniversite okumuyorum çalışmıyorum daOkuyor musun çalışıyor musun o hırsı bu mecralarda kullansan neler olursun neler. Sonra elini sallasan ellisi.
Oku canım elinde bir altın bileziğin olsunevdeyim üniversite okumuyorum çalışmıyorum da
Beş yıl sonra güleceksin bu yaptıklarına. İnan her şey geçiyor. Klasikliği fazlaca ama şunu söylemeliyim ki daha kimler kimler çıkar karşına. O zamana kadar kendine iyi bak.Söyleyeceklerinizi tahmin edebiliyorum şimdiden, zaten haklısınız. Ama lütfen üslubunuz yanlış olmasın kalbim çok kırılıyor, zaten boşluktayım, doğru söylerken aşağalayıcı üsluplara maruz kaldım. Tümünü okuyarak cevaplayın lütfen.
Bi çocuk vardı, onla konuşuyorduk ama çocuk benle konuşurken başkasıyla da konuşuyormuş meğerse. Kavgalar ettik, çocuk telefon numarasını değişti, buldum, engelledi. Bende ulaşabileceğim her yerden yazdım 3 ay yazma dedikçe yazdım inadına hırslandım. Yazma diyor ama öyle bi üslupla söylüyor ki, benim yazdıklarım ilk başta gel bi konuşalım sorunumuz ne derken üslubu yüzünden hırsıma yenik düştüm bende o da ağzımıza ne gelirsek saydık. Taciz ettim doğru biliyorum. Suçumu farkındayım zaten çok uzun zaman oldu yazmayalı.Bıraktım zaten. En sonda özür diledim sakince konuştuk ve bitti. Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım. Ama bu bana fayda sağlar mı bilmiyorum. Flört mlört istemiyorum evlenmem bile o derece sildim attım küstüm. Babasızlık zaten zor ruh sağlığımı toparlamaya çalışıyorum. 21 yaşındayım. Çocuğa karşı kendimi hep bi yetersiz hissediyordum, beni güzel buluyo mu, acaba sıkılır mı benden falan. Bitti yani artık dünyanın en iyi insanı da gelse deşer geçerim.
okuyunca noluyo bi sürü yığılma varOku canım elinde bir altın bileziğin olsun
Çok duyuyorum bu yazdıklarınızı ve size inanmak istiyorum. Umarım dediğiniz gibi olur herşey.Beş yıl sonra güleceksin bu yaptıklarına. İnan her şey geçiyor. Klasikliği fazlaca ama şunu söylemeliyim ki daha kimler kimler çıkar karşına. O zamana kadar kendine iyi bak.
Öyle düşünme artık özel yerler bile diplomana bakıyor hem hayata bakış açın değişiyor bu davranışlarını ilerde eleştireceksin . Hele kadınsan mutlaka okumalısınokuyunca noluyo bi sürü yığılma var
Dışarıdan okurum işe girersem açıktan falanÖyle düşünme artık özel yerler bile diplomana bakıyor hem hayata bakış açın değişiyor bu davranışlarını ilerde eleştireceksin . Hele kadınsan mutlaka okumalısın
Evlenmeden önce birisini seviyordum. Daha doğrusu sevdiğimi sanıyormuşum. Beni aldattı.sonra ben eşimle tanıştım. Bir buçuk yıllık sevgililik dönemimizden sonra evlendik. Ve ben oturdum beni aldatan adama dua ettim. İyiki öyle yapmışsın da ben eşimle tanışmışım diye. Hayat neler getirir bilinmez ama en değerli şey karşılıklı sevgi saygı ve sadakat. Umarım seni gerçekten seven birisi çıkar karşına. Kendine iyi bakÇok duyuyorum bu yazdıklarınızı ve size inanmak istiyorum. Umarım dediğiniz gibi olur herşey.
Yazdıklarınız öyle uzak görünüyor ki şuan ki ruh halime. Umarım yanılıyorumdur.Evlenmeden önce birisini seviyordum. Daha doğrusu sevdiğimi sanıyormuşum. Beni aldattı.sonra ben eşimle tanıştım. Bir buçuk yıllık sevgililik dönemimizden sonra evlendik. Ve ben oturdum beni aldatan adama dua ettim. İyiki öyle yapmışsın da ben eşimle tanışmışım diye. Hayat neler getirir bilinmez ama en değerli şey karşılıklı sevgi saygı ve sadakat. Umarım seni gerçekten seven birisi çıkar karşına. Kendine iyi bak
Hayırlısı olsun. İleride anlayacaksın.Yazdıklarınız öyle uzak görünüyor ki şuan ki ruh halime. Umarım yanılıyorumdur.
psikolojiniz pek iyi değil ama , demek ki tek başına desteksiz olmuyo yeterli gelmiyo.hayatınızın daha çok başındasınız ve sağlıklı bir hayat sürmek istiyorsanız yardım alın.şu yaptıklarınızı erkek yapsa derhal polise git denirdi burda haklı olarak, aynısı kadın erkeğe bunu yaparken de geçerli.Ben kendimi toparlarım, kalkarım altından, bu yaşıma kadar babasız gelmişim, o yokken de ayaktaydım elin oğlu için mi hayatımı dağıtıcam, korkulacak kadar manyak değilim sakin olun.
psikolojiniz pek iyi değil ama , demek ki tek başına desteksiz olmuyo yeterli gelmiyo.hayatınızın daha çok başındasınız ve sağlıklı bir hayat sürmek istiyorsanız yardım alın.şu yaptıklarınızı erkek yapsa derhal polise git denirdi burda haklı olarak, aynısı kadın erkeğe bunu yaparken de geçerli.
Ya tamam anladık taciz ettik, kaç kere söylüyorsunuz. Farkındayım geç farkına vardım ama farkındayım. Ölsem de kurtulsam şu girdaptan ya.Sizi anlıyorum baba eksikliğinden dolayı yanınızda size sahip çıkacak bir erkek istiyorsunuz ama üzgünüm hayat acımasız. Bir kadın olarak öğrendim ki tek başına ayakta kalabilmeli ve kendi kendimize yetebilmeliyiz
Okuyun , meslek sahibi olun öncelikle
Konu açmışsın sana tavsive veriyoruz kendini toparlaman için ne diyelim ki sana başka ne diye atarlanıyosunYa tamam anladık taciz ettik, kaç kere söylüyorsunuz. Farkındayım geç farkına vardım ama farkındayım. Ölsem de kurtulsam şu girdaptan ya.
Sürekli sürekli yaptığım farkına vardığım şeyler yazılıyor evet farkındayım büyük hata kabul doğru, farkındayım dedikçe hala aynı hatalarımı önüme serilmesi rahatsız edici.Konu açmışsın sana tavsive veriyoruz kendini toparlaman için ne diyelim ki sana başka ne diye atarlanıyosun
ben hataya istinaden konuşmadım farkındaysan yorumumu dikkatli oku öyle cevap ver geçmiş geçmişte kamış tamm kapat sayfayı önüne bak şimdiSürekli sürekli yaptığım farkına vardığım şeyler yazılıyor evet farkındayım büyük hata kabul doğru, farkındayım dedikçe hala aynı hatalarımı önüme serilmesi rahatsız edici.
24 yaşındaboşveeer tamam olmuş yapmışsın bir hata . en azından aklında kalacagına arkanda kaldı öyle bak şu olaya
kendine de bu kadar yüklenme . Beyefendi kaç yasında buarada
Bana burda yüzlerce mesaj yazılsa bile kendim farkedemedikçe bişiy yaramazdı, demekki farkedebiliyorum. Hala farketmeseydim taciz etmeye devam ederdim.Siz ya insanları taciz ediyor ya da mağaraya kapanayım diyorsunuz. Bu kişilik sorunlarını aşamazsanız hayat boyu yalnız kalırsınız. Herşeyin bir ortası vardır siz hep uçlarda yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?