Kendimi çok suçlu hissediyorum elimden bişiy de gelmiyor boşluktayım

Beş yıl sonra güleceksin bu yaptıklarına. İnan her şey geçiyor. Klasikliği fazlaca ama şunu söylemeliyim ki daha kimler kimler çıkar karşına. O zamana kadar kendine iyi bak.

Çok duyuyorum bu yazdıklarınızı ve size inanmak istiyorum. Umarım dediğiniz gibi olur herşey.
Evlenmeden önce birisini seviyordum. Daha doğrusu sevdiğimi sanıyormuşum. Beni aldattı.sonra ben eşimle tanıştım. Bir buçuk yıllık sevgililik dönemimizden sonra evlendik. Ve ben oturdum beni aldatan adama dua ettim. İyiki öyle yapmışsın da ben eşimle tanışmışım diye. Hayat neler getirir bilinmez ama en değerli şey karşılıklı sevgi saygı ve sadakat. Umarım seni gerçekten seven birisi çıkar karşına. Kendine iyi bak

Yazdıklarınız öyle uzak görünüyor ki şuan ki ruh halime. Umarım yanılıyorumdur.

Ben kendimi toparlarım, kalkarım altından, bu yaşıma kadar babasız gelmişim, o yokken de ayaktaydım elin oğlu için mi hayatımı dağıtıcam, korkulacak kadar manyak değilim sakin olun.
psikolojiniz pek iyi değil ama , demek ki tek başına desteksiz olmuyo yeterli gelmiyo.hayatınızın daha çok başındasınız ve sağlıklı bir hayat sürmek istiyorsanız yardım alın.şu yaptıklarınızı erkek yapsa derhal polise git denirdi burda haklı olarak, aynısı kadın erkeğe bunu yaparken de geçerli.

Sizi anlıyorum baba eksikliğinden dolayı yanınızda size sahip çıkacak bir erkek istiyorsunuz ama üzgünüm hayat acımasız. Bir kadın olarak öğrendim ki tek başına ayakta kalabilmeli ve kendi kendimize yetebilmeliyiz
Okuyun , meslek sahibi olun öncelikle

Ya tamam anladık taciz ettik, kaç kere söylüyorsunuz. Farkındayım geç farkına vardım ama farkındayım. Ölsem de kurtulsam şu girdaptan ya.

Konu açmışsın sana tavsive veriyoruz kendini toparlaman için ne diyelim ki sana başka ne diye atarlanıyosun
Sürekli sürekli yaptığım farkına vardığım şeyler yazılıyor evet farkındayım büyük hata kabul doğru, farkındayım dedikçe hala aynı hatalarımı önüme serilmesi rahatsız edici.

Sürekli sürekli yaptığım farkına vardığım şeyler yazılıyor evet farkındayım büyük hata kabul doğru, farkındayım dedikçe hala aynı hatalarımı önüme serilmesi rahatsız edici.
ben hataya istinaden konuşmadım farkındaysan yorumumu dikkatli oku öyle cevap ver geçmiş geçmişte kamış tamm kapat sayfayı önüne bak şimdi

boşveeer tamam olmuş yapmışsın bir hata . en azından aklında kalacagına arkanda kaldı öyle bak şu olaya
kendine de bu kadar yüklenme . Beyefendi kaç yasında buarada

Siz ya insanları taciz ediyor ya da mağaraya kapanayım diyorsunuz. Bu kişilik sorunlarını aşamazsanız hayat boyu yalnız kalırsınız. Herşeyin bir ortası vardır siz hep uçlarda yaşıyorsunuz

boşveeer tamam olmuş yapmışsın bir hata . en azından aklında kalacagına arkanda kaldı öyle bak şu olaya
kendine de bu kadar yüklenme . Beyefendi kaç yasında buarada
24 yaşında
Siz ya insanları taciz ediyor ya da mağaraya kapanayım diyorsunuz. Bu kişilik sorunlarını aşamazsanız hayat boyu yalnız kalırsınız. Herşeyin bir ortası vardır siz hep uçlarda yaşıyorsunuz
Bana burda yüzlerce mesaj yazılsa bile kendim farkedemedikçe bişiy yaramazdı, demekki farkedebiliyorum. Hala farketmeseydim taciz etmeye devam ederdim.

içimde öyle yer edindi ki bu mesele gidip gönlünü almak isterdim o kişinin, mesela biz uygulamadan tanışmıştık orda anonim oluyor karşı taraf dilerse profilini sana söylüyor, ben ordan yazıyordum dedim ki bak ben sana artık yazmıyorum hesabım bu rahatsız etmicem diye ama o cevap vermek istemedi bende bişi yazmadım, herşeye rağmen gene onun iyiliğini düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…