- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Reyhan_98_
-
hahahahaAy sizi kendim sandım, ödüm koptu bunu ne ara yazdım diye
Şikayet falan etmesine gerek kalmadı, konu kapandı, yazmayı bırakmasaydım evet etmesi normal. Suçumun farkındayım, ben biraz çok sinirlendiğim için çok sağlıklı düşünemedim. Karşımdaki insan kırıcı tavırları olsa bile göz ardı ettim. Aman gitmesin aman kalsın. Bu çok yanlışmış. Gene de bişeyler öğrendim. Sadece kendi duygularımı göz ardı etmişim. Kalbim kırılmış, istenmemişim ben biraz zorlama yaptığım için gene görememişim. Artık mantıklı davranmam gerekiyor. Telefon numaramı değiştirdim, sosyal medya hesaplarımı sildim ve hiçbi şekilde yazmadım. Akıllanmasam aklımı başıma toplamasam gene ordan yazardım, sürekli telefon umaramı değiştirir devam ederdim, evini biliyorum evine giderdim. Ama sadece yazmakla olayın bitmesi iyi oldu. O kadar manyak değilim.
Kesinlikle doğrusunuz. Kimseye güvenemiyorum zaten. Herkesin işi gücü yatmak kalkmak.Sinirlenmeniz sağlıklı düşünmenize engelse yine gidin tedavi olun. Ben de öfke kontrolsüzlüğüm için tedavi oluyorum.
Olaylar kapandıktan sonra artık öyle bir şey yapmam, bunlardan ders aldım, öfkeme yenik düştüm bir daha asla yapmam demek kolay. Mesela bunun için çaba göstermenizde.
Bu kadar ısrarcı bi kararteriniz varsa törpülemek için uğraşın.
Ne arkanızdan ne de yüzünüze aman sen de ne yapışık çıktın cümlesini kullandırmayın.
Söyleyeceklerinizi tahmin edebiliyorum şimdiden, zaten haklısınız. Ama lütfen üslubunuz yanlış olmasın kalbim çok kırılıyor, zaten boşluktayım, doğru söylerken aşağalayıcı üsluplara maruz kaldım. Tümünü okuyarak cevaplayın lütfen.
Bi çocuk vardı, onla konuşuyorduk ama çocuk benle konuşurken başkasıyla da konuşuyormuş meğerse. Kavgalar ettik, çocuk telefon numarasını değişti, buldum, engelledi. Bende ulaşabileceğim her yerden yazdım 3 ay yazma dedikçe yazdım inadına hırslandım. Yazma diyor ama öyle bi üslupla söylüyor ki, benim yazdıklarım ilk başta gel bi konuşalım sorunumuz ne derken üslubu yüzünden hırsıma yenik düştüm bende o da ağzımıza ne gelirsek saydık. Taciz ettim doğru biliyorum. Suçumu farkındayım zaten çok uzun zaman oldu yazmayalı.Bıraktım zaten. En sonda özür diledim sakince konuştuk ve bitti. Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım. Ama bu bana fayda sağlar mı bilmiyorum. Flört mlört istemiyorum evlenmem bile o derece sildim attım küstüm. Babasızlık zaten zor ruh sağlığımı toparlamaya çalışıyorum. 21 yaşındayım. Çocuğa karşı kendimi hep bi yetersiz hissediyordum, beni güzel buluyo mu, acaba sıkılır mı benden falan. Bitti yani artık dünyanın en iyi insanı da gelse deşer geçerim.
Valla uzatmayım param yok psikolog için. Annemler önemsemezler pek beni. Hiçbi sıkıntım yok sanıyorlar. Şimdi söylesem 1500 tane soru sorucaklar. Suçlu olduğumu anlayınca beni yaftalıcak. Kurtulmaya çalışıyorum zaten.Mümkünse prof. Destek al , psikolojin biraz zarar gorurmus gibi, oncelimle özguvenini kazanmalısin
Yok bu kırıcı üslup değil. Son cümlene aşırı katılıyorum. Çok şey çıkardım zaten bu olaydan. Bişeyler öğrenmesem devam ederdim. Yıpratıcı olurdu her iki taraf içinde.Kırıcı bir üslup kullanacağım istersen okumadan geç.
Yaptığımız kötü her davranışı babasızlığa annesizliğe paslarsak bitmişiz biz.
O kadar manyak değilim diyorsun ama çocuğu baya baya numarasını bulup her yerden yazıp uzun süre olmadığını sandığın bir şekilde taciz etmişsin.
Kiminin annesi kiminin babası kiminin her ikisi yok. Bazılarının ikisi de var ama yeterli ilgi sevgi ekseninde büyümüyor. Bunun ardına sığınıp kendini korumaya alamazsın yani.
Umarım öğrendiğin şey bir erkek bizi istemiyorsa peşinden koşmamızın bizi değersizleştireceğidir.
Biliyorum, o an farkında değildim. Önünü arkasını düşünmedim sadece.Sizin yaptığınız tacize giriyor farkında mısınız? Dürtülerinizi kontrol altına almanız lazım
Başkasıyla konuşuyormuş.... Siz neden bir daha onu bulmak için aradınız??Söyleyeceklerinizi tahmin edebiliyorum şimdiden, zaten haklısınız. Ama lütfen üslubunuz yanlış olmasın kalbim çok kırılıyor, zaten boşluktayım, doğru söylerken aşağalayıcı üsluplara maruz kaldım. Tümünü okuyarak cevaplayın lütfen.
Bi çocuk vardı, onla konuşuyorduk ama çocuk benle konuşurken başkasıyla da konuşuyormuş meğerse. Kavgalar ettik, çocuk telefon numarasını değişti, buldum, engelledi. Bende ulaşabileceğim her yerden yazdım 3 ay yazma dedikçe yazdım inadına hırslandım. Yazma diyor ama öyle bi üslupla söylüyor ki, benim yazdıklarım ilk başta gel bi konuşalım sorunumuz ne derken üslubu yüzünden hırsıma yenik düştüm bende o da ağzımıza ne gelirsek saydık. Taciz ettim doğru biliyorum. Suçumu farkındayım zaten çok uzun zaman oldu yazmayalı.Bıraktım zaten. En sonda özür diledim sakince konuştuk ve bitti. Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım. Ama bu bana fayda sağlar mı bilmiyorum. Flört mlört istemiyorum evlenmem bile o derece sildim attım küstüm. Babasızlık zaten zor ruh sağlığımı toparlamaya çalışıyorum. 21 yaşındayım. Çocuğa karşı kendimi hep bi yetersiz hissediyordum, beni güzel buluyo mu, acaba sıkılır mı benden falan. Bitti yani artık dünyanın en iyi insanı da gelse deşer geçerim.
YokBaşkasıyla konuşuyormuş.... Siz neden bir daha onu bulmak için aradınız??
Başkasıyla konuşan siz değilsiniz hanımefendi karşınızda ki, hiç mi gururunuz yok,,,???
Tahmin etmiştim
Daldan dala ilişki yaşadığı için onun normal bi ilişkisi de yokBaşkasıyla konuşuyormuş.... Siz neden bir daha onu bulmak için aradınız??
Başkasıyla konuşan siz değilsiniz hanımefendi karşınızda ki, hiç mi gururunuz yok,,,???
ne mutlu sizeTahmin etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?