Kendimi çok suçlu hissediyorum elimden bişiy de gelmiyor boşluktayım

Yani, sonuç?

Sinirlenmeniz sağlıklı düşünmenize engelse yine gidin tedavi olun. Ben de öfke kontrolsüzlüğüm için tedavi oluyorum.
Olaylar kapandıktan sonra artık öyle bir şey yapmam, bunlardan ders aldım, öfkeme yenik düştüm bir daha asla yapmam demek kolay. Mesela bunun için çaba göstermenizde.
Bu kadar ısrarcı bi kararteriniz varsa törpülemek için uğraşın.
Ne arkanızdan ne de yüzünüze aman sen de ne yapışık çıktın cümlesini kullandırmayın.

Kesinlikle doğrusunuz. Kimseye güvenemiyorum zaten. Herkesin işi gücü yatmak kalkmak.

Mümkünse prof. Destek al , psikolojin biraz zarar gorurmus gibi, oncelimle özguvenini kazanmalısin

Mümkünse prof. Destek al , psikolojin biraz zarar gorurmus gibi, oncelimle özguvenini kazanmalısin
Valla uzatmayım param yok psikolog için. Annemler önemsemezler pek beni. Hiçbi sıkıntım yok sanıyorlar. Şimdi söylesem 1500 tane soru sorucaklar. Suçlu olduğumu anlayınca beni yaftalıcak. Kurtulmaya çalışıyorum zaten.

Kırıcı bir üslup kullanacağım istersen okumadan geç.
Yaptığımız kötü her davranışı babasızlığa annesizliğe paslarsak bitmişiz biz.
O kadar manyak değilim diyorsun ama çocuğu baya baya numarasını bulup her yerden yazıp uzun süre olmadığını sandığın bir şekilde taciz etmişsin.
Kiminin annesi kiminin babası kiminin her ikisi yok. Bazılarının ikisi de var ama yeterli ilgi sevgi ekseninde büyümüyor. Bunun ardına sığınıp kendini korumaya alamazsın yani.
Umarım öğrendiğin şey bir erkek bizi istemiyorsa peşinden koşmamızın bizi değersizleştireceğidir.

Yok bu kırıcı üslup değil. Son cümlene aşırı katılıyorum. Çok şey çıkardım zaten bu olaydan. Bişeyler öğrenmesem devam ederdim. Yıpratıcı olurdu her iki taraf içinde.

Teşekkür ederim yorum yapan herkese, en azından içim rahatladı, büyük tavsiyesi almak iyi oldu, bundan sonra sadece kendim için yaşıcam. Ne bi erkek için ne de başka bişiy için. Sadece kendim odaklı olcam. Sanıldığı kadar kötü ve manyak değilim inanın bana. Unuturum zamanla da. Herşeyden önce kendimi dinlemem gerekiyormuş bununda farkındayım, ilk benim beklentilerim neler karşılanıyor mu bu ilişkide ona göre çaba sarf etmem gerekiyormuş bunu da öğrendim.

Başkasıyla konuşuyormuş.... Siz neden bir daha onu bulmak için aradınız??
Başkasıyla konuşan siz değilsiniz hanımefendi karşınızda ki, hiç mi gururunuz yok,,,???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…