kızlar biz erkek arkadaşımla iki yıldır beraberiz
erkek arkadaşım memleketten buraya taşınalı beş yıl oolmuş
ailesi bu sene ylın başına yakın memlekete geri dönüş yaptı
erkek arkadaşımsa bnm için burada kaldı
ailesi memlekete taşınmadan önce burada başka bir semte taşınmıştı ve orası da bizim yaşadığımız ytere uzak kalıyordu
erkek arkadaşım da bir dönem oradan buraya gidip geldi ve çok zorluklar çekti
bu dönemin sonlarına doğru bir arkadaşı vasıtasıyla sırf erkeklerin kaldığı biraz dini olan bir eve taşındı hem daha iyi ders çalışabilmek için hem de yol çekmemek için
ama onu evden yollamışlar dün beni öğrenmişler onlara tersmiş bilmiyorumkismile
şimdi erkek arkadaşıma yurt falan bakıyoruz çünkü bu taşındıkları evi ailesi yakında memlekete taşıyacak ama ben kendimi çok suçlu hissediyorum
ya erkek arkadaşım bnm yüzümden össyi kazanamazsa diye harap oldu o da :1no2: bu aralar çok suratı asık morali bozuk ve ben bunların hepsinden kendimi sorumlu tutuyorum
olur da sınavı kazanamazsa ölücem vicdan azabından
kenimi çok kötü hissediyorum :1no2:
erkek arkadaşım memleketten buraya taşınalı beş yıl oolmuş
ailesi bu sene ylın başına yakın memlekete geri dönüş yaptı
erkek arkadaşımsa bnm için burada kaldı
ailesi memlekete taşınmadan önce burada başka bir semte taşınmıştı ve orası da bizim yaşadığımız ytere uzak kalıyordu
erkek arkadaşım da bir dönem oradan buraya gidip geldi ve çok zorluklar çekti
bu dönemin sonlarına doğru bir arkadaşı vasıtasıyla sırf erkeklerin kaldığı biraz dini olan bir eve taşındı hem daha iyi ders çalışabilmek için hem de yol çekmemek için
ama onu evden yollamışlar dün beni öğrenmişler onlara tersmiş bilmiyorumkismile
şimdi erkek arkadaşıma yurt falan bakıyoruz çünkü bu taşındıkları evi ailesi yakında memlekete taşıyacak ama ben kendimi çok suçlu hissediyorum
ya erkek arkadaşım bnm yüzümden össyi kazanamazsa diye harap oldu o da :1no2: bu aralar çok suratı asık morali bozuk ve ben bunların hepsinden kendimi sorumlu tutuyorum
olur da sınavı kazanamazsa ölücem vicdan azabından
kenimi çok kötü hissediyorum :1no2: