• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok yıkık hissediyorum? :(

Anlatayım size başından geçeni arkadaşlar şimdi bir çocukla tanıştık internetten çok istedi görüşmeyi kabul ettim buluştuk bununla gayet güzel sohbet muhabbet bayağıda güzel giyinmiştim özen göstermiştim kendime :KK43: neyse hatta kulakları biraz kepçe gibiydi onuda problem etmedim. Bir iki saat önce silmiş beni hiç yazmadan başıma ilk defa geliyor bu o kadar mı kötüyüm ben kendimi çok ezik hissediyorum şuan.
Tok terbiyesizmis kisiliksiz hatta kurtulmussun bosver

Büyük konuşmak istemem ama sosyal medyadan biriyle tanışıp buluşmak mı ?? ASLA !! Bunu bir daha yapmayın ayrıca bu herif için ne üzülün ne de kendinizi çirkin hissedin.

Internetten tanismak da illa tu kaka degil,demek ki zaten akli basinda,sohbeti düzgün bi kızsın.Bunu bi tecrübe say,internetten her turlü insan cıkabilir de ve yoluna devam et.Şimdi biraz avam olacak belki ama o da o tipiyle popo,gogus acan takipcileriyle mesgul olsun bırak.Düzgün bi profilde o takipcilerin işi ne?
Bencede saçma sapan onca insan içinde ben mi sırıttım bir silmek çok çocukça bir şey ama kendisi bilir dış görünüşü geç iki kelimeyi bir araya getirip zor cümle kuruyor güya okumuş kültürlü.

aman salla gitsin..
niye ezik olacakmışsın..
o kendi derdine yansın.

Kadın sanal tanışmalara bile duygusal anlam yüklerken erkekler oralı bile olmuyor. Belki adam evli ve üç beş takılayım diyor. Belki nişanlı belki aynı anda 10 kişi ile konuşuyor ve biri aklına daha çok yattı. Ortada bir gerçek var o da sizin buna içerlediğinizin yüzde biri üzülmemiştir. Çünkü ciddi niyeti olan erkekler sanaldan tanışıp görüşeyim demiyor. Ayrıca biriyle tanışmak hayatınıza birimi almak zorunda değilsiniz. Zamanla olur inşallah. Belki de şu an dertsiz başınıza dert arıyosunuz
Haklısınız aslında sadece hayatımda düzgün bir insan olsun istiyorum yaşım gereği hayatımı düzene sokmak istiyorum internet iyi bir seçim değil belki ama şuan sosyal çevrem pek yok geçen sene kursa gidiyordum arkadaş ortamım vs iyiydi bu yıl evden işi işten eve yavaş yavaş yalnızlığı derinliklerimde hissediyorum.

Tok terbiyesizmis kisiliksiz hatta kurtulmussun bosver
Terbiyesiz ki ne terbiyesiz kendine az güveni olsa beğenmediğini dile getirip konuşmak istemediğini söyler silerdi yada bir kaç gün bekler silerdi bende aptal değilim anlardım yani neyse elbet karşılaşacağız bununla dünya küçük o zaman iki çift sözüm olacak :)

Adamı zaten salla, bir de bence sırf ilişki yaşamak için içine sinmeyen birini kabul etme.
Burada; "İnternetten kimseyle görüşme çünkü onlar psikopat!!" diyenleri de dikkate alma. İnternette normal insanların değil de bir takım psikopat yaratıkların takıldığı bilgisini internet üzerinden vermesi de garip milletin :D Şu anda internetteyiz arkadaşlar, bilginize.
Dikkate alma derken, her önüne gelenle de görüşme tabii. Ben Ekşi Sözlük üzerinden olsun Tinder üzerinden olsun baya insanla tanışıp görüştüm ama hayatımda tanıdığım en psikopat insan gerçek hayatta tanıştığım biriydi. İnsanları iyi analiz edebilmen lazım görüşmeden önce. Instagram'da bin tane takipçisi olan birini direkt elerdim ben mesela :D

Adamı zaten salla, bir de bence sırf ilişki yaşamak için içine sinmeyen birini kabul etme.
Burada; "İnternetten kimseyle görüşme çünkü onlar psikopat!!" diyenleri de dikkate alma. İnternette normal insanların değil de bir takım psikopat yaratıkların takıldığı bilgisini internet üzerinden vermesi de garip milletin :KK70: Şu anda internetteyiz arkadaşlar, bilginize.
Dikkate alma derken, her önüne gelenle de görüşme tabii. Ben Ekşi Sözlük üzerinden olsun Tinder üzerinden olsun baya insanla tanışıp görüştüm ama hayatımda tanıdığım en psikopat insan gerçek hayatta tanıştığım biriydi. İnsanları iyi analiz edebilmen lazım görüşmeden önce. Instagram'da bin tane takipçisi olan birini direkt elerdim ben mesela :KK70:
Tinder kullandım bende bir iki kez ama oradakilerin niyeti direkt tek gecelik ilişki mantığı olduğu için çıktım kimse ile görüşmedim Swarm üzerinden tanıştıklarım oldu bir tane düzgün adam bulamadım yada ben seçmesini beceremiyorum düzgün bir adam yada yanlış insanlara şans veriyorum . :)

Bu arada benimde takipçi sayım çok fazla ama aykırı bir fotoğrafım yada paylaşımım oradan birisi ile görüşmem olmadı paylaştığım etkinlikler sayesinde artmıştı insanları korkutabilir bu durum belki ama onunla görüştüğümde benim hesabım kapalıydı İnstagram :)

Tinder kullandım bende bir iki kez ama oradakilerin niyeti direkt tek gecelik ilişki mantığı olduğu için çıktım kimse ile görüşmedim Swarm üzerinden tanıştıklarım oldu bir tane düzgün adam bulamadım yada ben seçmesini beceremiyorum düzgün bir adam yada yanlış insanlara şans veriyorum . :)

Tinder'ın öyle bir ünü var ama her seferinde öyle olmuyor. Ben swarm, instagram vs kullanmıyorum. Ekşi Sözlük bu konuda iyiydi benim için, tanışmadan önce adamın yazdıklarını düşündüklerini falan görüyorsun, faydalı oluyor. Oradan düzgün insanlarla tanışmıştım ama artık keko nüfusu patlama yaptı orada da. Umutlar tükeniyor :D

Tinder'ın öyle bir ünü var ama her seferinde öyle olmuyor. Ben swarm, instagram vs kullanmıyorum. Ekşi Sözlük bu konuda iyiydi benim için, tanışmadan önce adamın yazdıklarını düşündüklerini falan görüyorsun, faydalı oluyor. Oradan düzgün insanlarla tanışmıştım ama artık keko nüfusu patlama yaptı orada da. Umutlar tükeniyor :KK70:
Kekonun olmadığı yer yok malesef :KK70: ben bir iki defa girdim tinder a ama tanıdık biri görür diye çekindim eski iş yerinde ki şoför bile vardı hahaha. Dünya küçük hep tanıdıklar denk geliyordu.

Burada; "İnternetten kimseyle görüşme çünkü onlar psikopat!!" diyenleri de dikkate alma. İnternette normal insanların değil de bir takım psikopat yaratıkların takıldığı bilgisini internet üzerinden vermesi de garip milletin :KK70: Şu anda internetteyiz arkadaşlar, bilginize.
Dikkate alma derken, her önüne gelenle de görüşme tabii. Ben Ekşi Sözlük üzerinden olsun Tinder üzerinden olsun baya insanla tanışıp görüştüm ama hayatımda tanıdığım en psikopat insan gerçek hayatta tanıştığım biriydi. İnsanları iyi analiz edebilmen lazım görüşmeden önce. Instagram'da bin tane takipçisi olan birini direkt elerdim ben mesela :KK70:

Ben de böyle düşünüyorum.Tabii ki insan gerçek hayatta birini bulursa bundan daha iyisi ne,ama her zaman öyle olmuyor işte.Bulunduğumuz her ortam bizimle aynı düşünen,benzer şeyleri yapmaktan zevk duyan insanlardan oluşmuyor.İnternette biraz konuşup yüz yüze görüşüp sonra bir şeylerin adını koymak bence gayet normal bir şey.

Kekonun olmadığı yer yok malesef :KK70: ben bir iki defa girdim tinder a ama tanıdık biri görür diye çekindim eski iş yerinde ki şoför bile vardı hahaha.

Ya o sıkıntı, ben de bizim hastaneden çok kişiyi görmüştüm. Ameliyathanedeki fotoğrafını koyup kendini cerrah diye tanıtan ameliyat personeli bile görmüştüm alskjd Ben o sebeple paralı hesap açtım Tinder'da, benim beğendiklerim dışındakiler benim profilimi göremiyor, profesyonelim artık :D

Ben de böyle düşünüyorum.Tabii ki insan gerçek hayatta birini bulursa bundan daha iyisi ne,ama her zaman öyle olmuyor işte.Bulunduğumuz her ortam bizimle aynı düşünen,benzer şeyleri yapmaktan zevk duyan insanlardan oluşmuyor.İnternette biraz konuşup yüz yüze görüşüp sonra bir şeylerin adını koymak bence gayet normal bir şey.
Evet ama keşke düzgün bir insan bulabilseydim başımdan geçen bir olayı anlatayım size bundan iki üç sene önce gene bir çocukla tanıştım görüştük bir defa baktım argo konuşma tarzı birde niyeti kötü gibi konuşmayı kesmek istedim bu beni tehdit etti iş yerine gelirim seni rezil ederim vs çok korkmuştum sildim engelledim uzun zaman sonra msj attı numaramı fln değiştirdim hatta uzun süre netten birisi ile görüşmedim artık akıllandım görüşene kadar numara fln vermiyorum kimseye, ha birisi ile tanıştım gene oda ilk buluşmada öptü direk onunlada görüşmeyi bitirdim.

Ya o sıkıntı, ben de bizim hastaneden çok kişiyi görmüştüm. Ameliyathanedeki fotoğrafını koyup kendini cerrah diye tanıtan ameliyat personeli bile görmüştüm alskjd Ben o sebeple paralı hesap açtım Tinder'da, benim beğendiklerim dışındakiler benim profilimi göremiyor, profesyonelim artık :KK70:
İyi fikirmiş bu benim keko da belki böyleydi :D güya dr ama buram buram kültürsüzlük kokuyordu.

Ha birde ilk buluşmada hesap ödeteni vardı birde ilk buluşmadan iş çıkmayacak anlayıp sonrasında bulunduğum mekana gelip cüzdanımı arabada unutmuşum deyip kendisine bir şey ısmarlatanı vardı seçmece bunlar yeminle :KK70:

Back
X