Önemsizleşir canım. En azından şimdiki kadar acı vermez.
Benim teyzem ihanet yüzünden boşandı. Şuan inan bana daha mutlu.
Öyle bir adama ihtiyacın yok ki senin.
Oyleymis baksana.. sanki ben degersizim bosanmis olunca da hakkim olmuyor..
Şuan en hassas olduğunuz bir dönem ve insanlar maalesef kendilerine bakmak yerine insafsiz olabiliyor her daim... Alinmaniz çok normal...
Ama unutulmaması mümkün mu? Eğer ilkler unutulmasaydi şuan dünyanın yarisi mutsuz olurdu... Ve en mutlu insanlar ilk sevistigiyle hala sevisebilen insanlar olurdu...
Ama öyle mi peki? Hala ilkiyle olup dişlerini sikarak yasayan kadinlar var bu ulkede ...
Sabirli olun hemen unutulmayacak caniniz aciyacak ama elbet bir gün her şey gibi hepsi unutulacak...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben degersiz degilim dimi nazlimben boyle olmasini istemedim ki ne yapabilirim o adamla devam etsem de bunlari yasamis olcaktim hatta belki dahasini yasayacaktim..
Gelmicek mahkemeye de gelmicek babami devreye sokmam gerekicek ben bi hamle bekliyorum bugun bi numara aradi titredim korkudan neyse ki o degilmis kapinin onunden gecen karaltiyi o sanip korkuyorum biliyorum ben anasina falan aratacak beni biraksin pesimi uff
Insallah ben de teyzeniz gibi takmam zamanla bunlari sagolun..
Justcım sen niye bunlara takıldın ki şimdi. Gerçekten şu süreçte seni en az üzmesi gereken şey bu bence. İlk öpüştüğün kadar saçmadır evet ilk seviştiğin de. Sekse bu kadar anlam yükleme just. Evlendiğin insanla çok isteyerek seviştin sen. Kimse sana zorla bir şey yapmadı. O adamı seviyordun. O da seni. Gerçek bir sevişmeydi. Artık hayatına başka biri girdiğinde o ilk öpüşmeye yüklediğin anlam kadar gereksiz oldugunu sen de anlayacaksın..
Sen hakkini kullandin diyen bile oldu ne demek hakkini kullanmak benim daha sevmeye hakkim yok mu. Hos erkek isteyen kim ben alirim anacigimi da yasariz beraber cok da lazimdilar ama ayip sanki bilerek yapiyolar ya da hakkaten insanin ruh halinden anlamayan kazmalar bu insanlar.
çok geçmiş olsun canm,inşallah zamanla atlatacaksın bu sıkıntıyı ama bu da bir süreç.Sorun ne olursa olsun bir anda atlatmayı,herşeyin günlük gülistanlık olmasını bekleyemeyiz.Ben de bunun dışında sorunlar yaşadım ama zamanla hayatın farkına tekrar tekrar vardım.İnsanlara gelince tam bir meraklı melihat,kendi sorunlarını bastırmak için karşılarındakini eşeliyolar,böyle patavatsızlar çok olur.Bir de sen bu konuda çok hassas olduğun için şuan iyimser yaklaşımı bile yanlış anlayabilirsin,zaman canım gerçekten zamann..Belki bilenler vardir konularimdan esimden siddet gordum ve bosaniyorum. Ama daha simdiden moral bozacak seyler duymaya basladim. Boylesi bi donemde insanlar nasil bu kadar patavatsiz olabiliyorlar anlamiyorum.
Mesela "degseydi bari yasitin duzgun biriyle evlenseydin de bosansaydin" diyen. Cok kucuk bi kelime ama beni yikti. Benim yasadiklarim bosa miydi hic miydi degmedi mi hicbiseye. Benim elimde olsa donup de genc biriyle evlenmez miyim ustume bogazima sIkintilar yapisiyor bu yuzden fenaliklar geliyor
O adam benim ilkimdi ilk esim ilk dokundugum ilk sevistigim. Simdi yok. Bu ustume yapismis ve bi lekeymis gibi hissediyorum. Omrum boyunca bu adami ilk esim ilk sevistigim olarak mi hatirlicam? Boyle bi iti mi hatirlicam? Ustume yapisti mi nasil aticam? Ilk opustugum cocugu unuttum ve umrumda da degil. Bu da oyle olur mu? Olabilir mi?
Beynim buraya takili kalmak istiyor belki de bilemiyorum ama simdi ayriyken gecmisi desiyorum ya acaba surda dogru mu soyledi beni aldatti mi hic vs bu sorulardan nasil kurtulucam? Onemli olan bitti evet umrumda olmamali o halde neden aklima gelip duruyor su an nerde kimle oldugu birini bulup bulmadigi benden sonra bulup bulmayacagi vs. Bu sorular aklima geldikce sacimi basimi yolasim geliyor
Ben bi haftadir cok mutluydum ve hic kafama takmiyordum boyle seyler duyana kadar.
Ozelinizi acmak zorunda degilsiniz biliyorum bi arkadasim ekolunden anlatsaniz bile olur unutulur mu bu da oyle? Ilk olmasi onemsizlesir mi? Belki aranizda bosanan kadinlar vardir bunlari hissetmis olan...
Şiddet görüp onca kavgaya gürültüye dayanmakta sabır işidir.. Bir kere evlendim diye boşanma hakkımı yok sayamam.
Rahatsız oluyorsam yolunda gitmeyen bir şeyler varsa anlaşarak ayrılır.Yani bir kere evlendin bir daha böyle şeyler yaşamaya hakkın yok demeleri veya bu anlamlarda şeyler söylemelerine artık diyecek bir şey bulamıyorum..
Böyle evliliği devam ettirmektense hiç evli olmamayı tercih ederim..
kuzummm benimmm..kıyamam sana...sen yapman gerekeni yapıyorsun canım...devam etsen belki daha da zor şeyler yaşayacaktın..varsın mahkemeye gelmesin varsın davayı uzatsın nereye kadar?? kabul etsın yada etmesin BİTTİ!! Senın yanında annen,baban ve sevdıklerın oldukca sırtın yere gelmez justım..sen çok güçlüsün bunu unutma..bitek annen olsun sana bişey olmaz
O konuda bile aa neden bosaniyosun seni seviyor bu adam diyenler oldu sevgisi batsin inan hic hatirlamiyorum guzel seyleri cunku hep boyle travmalarla acilarla gecti benim 9 ayim. Ve artik sevmiyorum da sadece degisime direniyorum.
Sizin de kafaniza takildi mi boyle seyler? Yani kendi urettiginiz sorular? Ne kadar surdu de rahatladiniz peki cok soruyorum biliyorum ama kastettigim tam da son cumlede soylediginiz sey icim nefretle alev alev yaniyor. Umursamamak istiyorum silmek istiyorum bunlari yasanmamis gibi tertemiz bi sayfa acmak istiyorum
Bir şey hatırladım. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen üst kat komşumuz eşim evi terkedince benle görüşmeyi kesmişti...
Aldatılan ve terkedilen bendim :)))
Hiç gidipte ya hayırdır neden benle görüşmüyorsun sorun ne demedim...
Benim derdim bana yetiyordu zaten.. Karakterini ve kişiliğini gösterdi...
Üzülmedim ama sadece düşündüm neden? diye..
El cevap... o kadar yakındık ki gecenin bir yarısı eşi elinde kahve ile gelir eşimle oturur sohbet ederlerdi.
Ya da hep beraber oturup okey oynardık...
O samimiyeti o şekilde devam ettireceğimi düşündü sanırım.. Ve birden kesti..
Başka da bir sebep gelmedi aklıma...
Bu insanlar akademisyendi.
Sonuç; Böyle insanlar sen izin verdiğin ölçüde hayatında olacaklar. ve sana söz söyleme hakkını bulacaklar kendilerinde..
Ya da kaşıntıları olacak ve uzaklaşacaklar...
Biraz sancılı bir dönem yaşayacaksın bitene kadar...
Sonra herşey yavaş yavaş yoluna girecek...
Bir arada mutsuz yaşamaktansa emin ol tek başına mutlu olursun canım.
Hatan ne olursa olsun şiddeti haketmedin. O kendi kaybettiğine üzülsün.
Hakkında hayırlısını diliyorum
neden değersiz olasın yaşadıklarını yaşamak istermiydin kim sonunu bile bile yanlış yaparki. değersiz hissedeceğin hiç bişey yok ortada yaşadıkların seni hassaslaştırdı okadar. inşallah unutursun inşallah
just..
O kadar masum yazmışsın ki...
Yanımda olsan sana sarılasım geldi..
Çevrenin dedikleri üzer ,üzmez değil..
Ama kafana takmamaya çalış..
Zamanla çevreden ziyade kendi ruhi durumun daha önemli olacak..
Sen doğru karar veridn mi onu düşün..
Değecek mi ayrıldığına onu düşün.
Mesela ben boşanmadan sonra asla eskisi gibi olamadım.
Sonra:Ondan sonra mutluluğu bulacağımı sandım..
O da olmadı
Bunlara hazırlıklı ol..
Değdi mi ayırlığa onu düşün..
Bir anlık öfkeyle mi yaptın bu ayrılığı onu düşün..
Doğru karar veridğini düşünüyorsan ,onla hiç mutlu olamayacaksan önüne bak..
Gençsin..
Evlenmek hakkın..
Ama kafana göre birini bulamayabilme ihtimalini kabullen..
Bu sana nasip değilse inşallah gönlüne biriyle mutlu olursun bundan sonra..
Evlenmenin zorluğu var evet..
Kuyruğu dik tutmaktan başka çare yok yaralı kuşum..
çok geçmiş olsun canm,inşallah zamanla atlatacaksın bu sıkıntıyı ama bu da bir süreç.Sorun ne olursa olsun bir anda atlatmayı,herşeyin günlük gülistanlık olmasını bekleyemeyiz.Ben de bunun dışında sorunlar yaşadım ama zamanla hayatın farkına tekrar tekrar vardım.İnsanlara gelince tam bir meraklı melihat,kendi sorunlarını bastırmak için karşılarındakini eşeliyolar,böyle patavatsızlar çok olur.Bir de sen bu konuda çok hassas olduğun için şuan iyimser yaklaşımı bile yanlış anlayabilirsin,zaman canım gerçekten zamann..
Sizde ne kadar surdu gecmesi?
O kukuman kusu da kocasina sarkicaksin sanmistir herkes bitti de onun kocasina yelteneceksin sanki salak sey ya cok sinirlendim. Bi de bu var iste toplumda sanki bosaninca azip azip da kocalarina sarkicaz su forumda da goruyorum bekar bosanmis arkadasini eve almak bile istemeyenler. Kendi acimla mesgulum banane erkeklerden dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?