tek kişilik mutluluk iki kişilik mutsuzluğu yener emin olun.bazı insanlarda insanların bu zor dönemlerinden kendine pay biçiyor ve besleniyor normal zamanlarda kale bile almayacağınız sözler böyle zamanlarda büyür de büyür beyninizde .siz içinizde bulunduğunuz durumun geçeceğini suların durulup mutlu olacağınız günlerin hayalini kurun bence bu tarz saçma düşünceleri de önemsemeyin şayet böyle insanlar hep varlar ve olmaya da devam edecekler ama siz önemsemediğiniz sürece varlıkları da anlamını yitirir.insanlar yaşanmışlıkların üstüne sünger çekip her seferinde yeniden başlamak için güç barındırılar içinde bu da untmakla oluyor zamanlaa her şey analmını yitirir gerçekten zaman her şeyi çözümler.mutlulukda tek bir haktan ibaret değildir
İnsanız biz.. elbette söylenenleri takıyoruz. Ama bunları hayatımızın meselesi haline getirmeden yaparsak normal olur gibi düşünüyorum.
İnsanlar hep konuşur.. Kimi sana yardım etmek için kendini biraz daha iyi hissetmeni sağlamak için konuşur...
Kimi yaşadığın acıdan pay çıkarmak ve kendisini rahatlatmak için konuşur...
Konuşur da konuşur...
Siz, diğerlerini kendi çemberinize ne kadar dahil ettiğinize bir bakın..
Önemsediğiniz ölçüde var olacaklar çünkü..
Herkesin yapısı farklı.. Ben birşeyi kendi kafamda çözdüm mü.. bitirdim mi... tamamdır. dünya konuşsa umurumda olmuyor.
Eğer kararsızlık yaşıyorsam bir konuda o zaman konuşulanlara fazlasıyla takılıyorum.
Söylemesi kolay diyeceksiniz ama..
Bunca sıkıntılı günlerinizin içinde bir de diğerlerinin ne dediğini bu kadar önemsemeyin.
Sizi iyi hissettirecek birşeyler mutlaka vardır. O herneyse ona yönelin...
Ben yalnızlığı seçtim.. Kabuğuma çekildim. Dışardan üniversiteyi bitirmek üzereyim. Deli gibi ders çalışıyorum yaş 36...
Sınavlara hazırlanıyorum. Ales ... kpss...Ve bu aşamada insanlarla bağımı kopardım. Çok çok yakın hissetmediğim kimseyle görüşmüyorum.
İnsanlar bu konuda beni anlayamıyor... Zaten onlar anlasın diye yapmıyorum :)
Bu konuda kararlı olduğum için umurumda olmuyor ne düşündükleri.
Ben yuklemezdim hic sen de biliyorsun beni az cok canim fikirlerimi de su ara cok hassasim zaten bunalimdayim gulup eglensem de. Ama taktim mi taktim
Ilkimin boyle igrenc bi adam olmasi benim hayatimi degersizlestirir mi
Bu sıkıntıların eğer 6 aydan uzun sürerse anormal olur.
Bu 6 ay içinde günden güne kendini toparlayacaksın...
Bazı günler hiç umursamayacak, bazı günlerde diplerde olacaksın..
Eğer bu süreç uzun sürerse yardım alırsın.. Şu aşamada bence çok da gerekli değil. Çünkü hissettiklerin normal...
Uzarsa bakarsın çaresine...
Benim boşanma sürecim uzun sürdü o yüzden boşandığım andan itibaren çok da tınlamadım
Yani birden karar verip gidip mahkemeye boşanmadık. Ayrıldık ve ben boşanana kadar bu sıkıntıları yaşamış bitirmiştim.
Benimki yılan hikayesi..
Takma canım takma gel bir öpeyim seni kocaman.
Seni hiçbir şey değersizleştirmez. Şu süreçte değersizleşen biri varsa o da o herif işte biliyorsun. 40 yaşına gelip hala dikiş tutturamamış o herif.
Sen daha çok gençsin. Çok tutkulu bir aşk seni bir yerlerde bekliyor çok eminim.
Gercekten mi .. bir gun oyle sefkatli bi adam hayatima dokunup bunlari bana unutturur beni incitmez degil mi..
Cok guclu hissediyorum ama ayni zamanda da degersiz. Hice sayilmis. Her seyimi serdim onun onune yine de dayak yedim yine de bunlari yasatti Allahtan belasini bulsun pislik benim somurtmam uzulmem batti ite..
Aa neden ales topicime buyurmadiniz ben de alese hazirlaniyorum beni mutlu eden sey meslegim. Arkadaslarim ve annem.. meslegimle ilgili seyler okuyup gelismeye bayiliyorum mesela
Normal Travma yas 6 aydan fazla surmez ilkesinden bahsediyorsunuz :) psikologum ben de. Bunun insanlara gore de degisebilecegini dusunuyorum bi meslektasimla konustum bu konuda elbet ic hesaplasmalarin olacak hop diye gecmez dedi
Tahmin edeyim vazgecmedi sizden dimi benim esim gibi yapisti ya ben de cok cekiniyorum aricak mesaj atacak gelecek diye
Canım daha yaşımız başımız kaç, başımızdan isterse 10 tane evlilik geçsin.. Gerçek mutluluğu bulana kadar neden pes edelim ki. Bütün erkekler bu kadar pislik değil just. Sen farketmeden bir gün birinin yanında şu üzüntülerini anlatıp rahatlarken bulucan belki kendini.
bunu küçük bir hata olarak anımsa bundan sonraki hayatında. Sen bu adamla aynı evi bile paylaşmadın tam olarak bildiğim kadarıyla. Yani daha çok zaten sevgili modundaydınız bizim gibi. Zaten bu sebeple ki normal bir evliliğin bitmesi kadar çok koymayacaktır sana.
değersiz değilsin justım..değerlisin hemde çok..sen yapman gerekeni yaptın,ha o anlar ya da anlamaz artık bu bizi bağlamazbela okuma kuzum,Allaha havale et...er ya da geç göreceksin..yaşanması gerekiyormuş yaşadın bunları elbette bilemezdin zaten bilsen bunlar olamzdı dimi senin vicdanın rahatsa tamamdır kuzum..artık o düşünsün
Bi erkegin sefkati ustune titremsi nasildi oyle unuttum ki bilemiyorum o mutlulugu su an. Ergen iliskilerimde bile boyle pisliklere maruz kalmamistim.
Iste tam olarak hayal ettigim seyi soyledin biliyor musun.. oyle biri girmis ki hayatima gelecekte omzunda aglamisim anlatmisim bunlari ve bana bunlarin onemsiz oldugunu hissettirmeye soz vermis sadece mutlu olmaya cabaliyoruz her gun mutsuz olmaya degil bunlarin hepsi sacma sapan hatiralar olmus aklima bile gelmiyor umarim oyle bi adam vardir bi yerlerde maruecum
Gercekten mi .. bir gun oyle sefkatli bi adam hayatima dokunup bunlari bana unutturur beni incitmez degil mi..
Sen hakkini kullandin diyen bile oldu ne demek hakkini kullanmak benim daha sevmeye hakkim yok mu. Hos erkek isteyen kim ben alirim anacigimi da yasariz beraber cok da lazimdilar ama ayip sanki bilerek yapiyolar ya da hakkaten insanin ruh halinden anlamayan kazmalar bu insanlar.
Bakacağım ales konunuza :)
Ne güzel!!! artık bundan sonra daha rahat ve özgür şekilde okuyup araştırabilecek, arkadaşlarınıza, annenize vakit ayırabileceksiniz. :)
Elbette bu 6 ay ortalama süre.. kimi bir ayda kalkar ayağa siler geçmişi, kimi biraz daha fazla.. ama 6 ayı geçerse sorun var deniyor.
Evet.. ama bunu benim üzerime gelerek değil de.. boşanmayı erteleyerek, yurtdışındayım, aa geldim tühh döndüm şu gün dönecem diye diye erteliyor, beni çileden çıkarıyordu.
Anlaşmalı boşanmak için ben de sabrediyordum. Çekişmeli olsa çok uzayacaktı (burda farklı mevzular var) Anlaşmalı boşanmaya ikna sürecim uzun sürdü. Ama oldu da bitti maaşallah
Bu arada elbette acılarını atlattıktan sonra hayatına birileri girecek... Sen bile şaşıracaksın...
Ama kötü bir haberim var. Erkekler hep sorun hep sorun..Neyse ki hepsi ruh hastası değil
Güzel günler göreceksin emin ol... Hayat hep kötü günlerden mutsuzluktan ibaret değil...
Önce bir süre geçsin sen dinlen, hazır olduğunda o seni bulur.
Kendine hiçbirşey için kızma ve küsme. kader de geç...
böyle durumlarda insanların daha hassas davranması gerekirken karşıdakini incitmemek namına bizim insanlarımız malesefki daha bi patavatsızlaşıyorlar
sen tıka kulaklarını duyma hiç bişeyi
sonuçta bu senin kararın ve ortada yaşanmışlıklar varki sen böyle bir karar almışsın
kimse bilemez senin içini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?