Kendimi degersiz hissediyorum ve ilerleyemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben de unutmak istiyorum sunger cekecek gucum var da bir anda olmuyor malesef iste aglamiyorum uzulmuyorum da sadece soylenenleri kafaya takip takili kaliyorum yoksa cok gucluyum bi kez sildim mi silerim. Sabrederim son damlaya kadar ama cekip gitmesini de bilirim.

Aa neden ales topicime buyurmadiniz ben de alese hazirlaniyorum beni mutlu eden sey meslegim. Arkadaslarim ve annem.. meslegimle ilgili seyler okuyup gelismeye bayiliyorum mesela

Ben yuklemezdim hic sen de biliyorsun beni az cok canim fikirlerimi de su ara cok hassasim zaten bunalimdayim gulup eglensem de. Ama taktim mi taktim

Ilkimin boyle igrenc bi adam olmasi benim hayatimi degersizlestirir mi

Takma canım takma gel bir öpeyim seni kocaman.

Seni hiçbir şey değersizleştirmez. Şu süreçte değersizleşen biri varsa o da o herif işte biliyorsun. 40 yaşına gelip hala dikiş tutturamamış o herif.

Sen daha çok gençsin. Çok tutkulu bir aşk seni bir yerlerde bekliyor çok eminim.

Normal Travma yas 6 aydan fazla surmez ilkesinden bahsediyorsunuz :) psikologum ben de. Bunun insanlara gore de degisebilecegini dusunuyorum bi meslektasimla konustum bu konuda elbet ic hesaplasmalarin olacak hop diye gecmez dedi

Tahmin edeyim vazgecmedi sizden dimi benim esim gibi yapisti ya ben de cok cekiniyorum aricak mesaj atacak gelecek diye

Gercekten mi .. bir gun oyle sefkatli bi adam hayatima dokunup bunlari bana unutturur beni incitmez degil mi..

Gercekten mi .. bir gun oyle sefkatli bi adam hayatima dokunup bunlari bana unutturur beni incitmez degil mi..

Canım daha yaşımız başımız kaç, başımızdan isterse 10 tane evlilik geçsin.. Gerçek mutluluğu bulana kadar neden pes edelim ki. Bütün erkekler bu kadar pislik değil just. Sen farketmeden bir gün birinin yanında şu üzüntülerini anlatıp rahatlarken bulucan belki kendini.

bunu küçük bir hata olarak anımsa bundan sonraki hayatında. Sen bu adamla aynı evi bile paylaşmadın tam olarak bildiğim kadarıyla. Yani daha çok zaten sevgili modundaydınız bizim gibi. Zaten bu sebeple ki normal bir evliliğin bitmesi kadar çok koymayacaktır sana.

Cok guclu hissediyorum ama ayni zamanda da degersiz. Hice sayilmis. Her seyimi serdim onun onune yine de dayak yedim yine de bunlari yasatti Allahtan belasini bulsun pislik benim somurtmam uzulmem batti ite..

değersiz değilsin justım..değerlisin hemde çok..sen yapman gerekeni yaptın,ha o anlar ya da anlamaz artık bu bizi bağlamaz bela okuma kuzum,Allaha havale et...er ya da geç göreceksin..yaşanması gerekiyormuş yaşadın bunları elbette bilemezdin zaten bilsen bunlar olamzdı dimi senin vicdanın rahatsa tamamdır kuzum..artık o düşünsün

Aa neden ales topicime buyurmadiniz ben de alese hazirlaniyorum beni mutlu eden sey meslegim. Arkadaslarim ve annem.. meslegimle ilgili seyler okuyup gelismeye bayiliyorum mesela

Bakacağım ales konunuza :)
Ne güzel!!! artık bundan sonra daha rahat ve özgür şekilde okuyup araştırabilecek, arkadaşlarınıza, annenize vakit ayırabileceksiniz. :)

Elbette bu 6 ay ortalama süre.. kimi bir ayda kalkar ayağa siler geçmişi, kimi biraz daha fazla.. ama 6 ayı geçerse sorun var deniyor.

Evet.. ama bunu benim üzerime gelerek değil de.. boşanmayı erteleyerek, yurtdışındayım, aa geldim tühh döndüm şu gün dönecem diye diye erteliyor, beni çileden çıkarıyordu.
Anlaşmalı boşanmak için ben de sabrediyordum. Çekişmeli olsa çok uzayacaktı (burda farklı mevzular var) Anlaşmalı boşanmaya ikna sürecim uzun sürdü. Ama oldu da bitti maaşallah

Bu arada elbette acılarını atlattıktan sonra hayatına birileri girecek... Sen bile şaşıracaksın...
Ama kötü bir haberim var. Erkekler hep sorun hep sorun.. Neyse ki hepsi ruh hastası değil
Güzel günler göreceksin emin ol... Hayat hep kötü günlerden mutsuzluktan ibaret değil...

Bi erkegin sefkati ustune titremsi nasildi oyle unuttum ki bilemiyorum o mutlulugu su an. Ergen iliskilerimde bile boyle pisliklere maruz kalmamistim.

Iste tam olarak hayal ettigim seyi soyledin biliyor musun.. oyle biri girmis ki hayatima gelecekte omzunda aglamisim anlatmisim bunlari ve bana bunlarin onemsiz oldugunu hissettirmeye soz vermis sadece mutlu olmaya cabaliyoruz her gun mutsuz olmaya degil bunlarin hepsi sacma sapan hatiralar olmus aklima bile gelmiyor umarim oyle bi adam vardir bi yerlerde maruecum

Vicdanim rahat otesi onun icin her seyi yaptim ve son anda bile mucadele ettim ha kendimle hesaplasiyorum o ayri tabi. Birak azcik soveyim kiz.. rahatlatiyor..

Son düzenleme:
ozamaaaaannn sana şu şarkıyı armağan ediyorum :

"ben senin hayatından gittim oglum
yerime koy birini koyabilirsen.."

sezen ablam güzel soylemiş

Önce bir süre geçsin sen dinlen, hazır olduğunda o seni bulur.

böyle durumlarda insanların daha hassas davranması gerekirken karşıdakini incitmemek namına bizim insanlarımız malesefki daha bi patavatsızlaşıyorlar
sen tıka kulaklarını duyma hiç bişeyi
sonuçta bu senin kararın ve ortada yaşanmışlıklar varki sen böyle bir karar almışsın
kimse bilemez senin içini

Karşına çıkan adamın adam olmamasını; İnsanların patavatsızlığını ve ettikleri lafların bıçak gibi kesmesini ben de yaşadım. Senin durumundan biraz farklıydı(aslında bayağı da benzer sayılır) ama hissettiklerim ya da hissetmek zorunda kaldıklarım korkunçtu.( geçenlerde şu konuda özetlemiştim http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711582)
Bak en azından ailen senin yanındaymış. Ben de o da yoktu.

Ve evet seni iyileştirecek biri mutlaka vardır. Ben bile bulduysam sen hayli hayli bulursun.
Sadece biraz etrafına bak.

Arkadasim, bir suru cahil, kiskanc, ilk buldugu firsatta cekememezliklerinden oturu karsisindakini yaralamaya calisan insanlar var.
Kimseyi takma, bu isin matematigi mi var ki tek hakkini kullanmis olasin?
Cok olmadi bir kiz arkadasim eski evliliginden 2 cocugu oldu halde, iyi egitimli, kariyer sahibi, kendinden iki yas daha genc, ustelik hic evlenmemis bir adamla evlendi. Simdi dordunun cok mutlu bir hayati var. cok biliyorsa bunun aciklamasini yapsin sana hakkini kullandin diyen!
Ikinci evlilikleriyle mutlulugu yakalayanlar dersek, cevremde sayamayacagim kadar cok ornek var. Insallah senin de karsina guzel insanlar ciksin bundan sonra, tum yaralarin sarilsin.
.

Erkekler cok lazim degiller su asamada daha 23 yasindayim hayata karsi cok esnegim :)

Ay en guzeli de o biliyor musun hic paraya da acimiyorum bu donemde ne istersem aliyorum ne istersem yiyorum ne istersem giyiyorum ve canim nereye isterse oraya gidip geziyorum kendimi simartiyorum :) ve hic karisan baski yapan bana kopek muamelesi yapip her gun beni aglatan biri yok Allahim ne guzel seymis ozgurluk iletimde de yazdigi gibi :)

Edit: nasil ikna ettiniz ya avukatimin suratina kapamis esim bidaha aradi adam acmadi actiginda da bosanmicam diye tutturdu esogluesek. Bosanmasa da donmicem ne bekliyosa. Omur boyu kagit ustu evlilik mi yasicaz.

Son düzenleme:

Burda bile ne cabuk pes etmissin kolaya kaciyosun diyenler oldu ya pes yani ne pisliklerini cekmisim yeni gozlerim aciliyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…