Kendimi değersiz hissediyorum

Zipzip gibi yaşlar kac kac diyesim geldi gece gece

O hediyeler, ayıcıklar fragman. Sahnenin arkasında ne sahtelikler döndüğünü de görebilirseniz hiç de özenmeyebilirsiniz o aşklara, hayatlara.

başkalarına bu kadar özenmemek lazım arka planda neler var bilemeyiz
sosyal medyada hep aşk pozları veren bir arkadaşım çok sağlam aldatıldı
hem de arkadaş ortamında tanıştırıldığı bir kızla

Başta verdiğiniz enerjilere bakmak gerekiyor.O kızlar özgüvenliler. Prenses gibi davrandıkları için erkekler de donat donat oluyor çevrelerin de. Aşık etmeyi başarıyorlar tamamen enerjisel.
Gözlemci ve sabırlı kadınlar da hangi erkeğin doğru insan olduğunu anlıyorlar mesela. Öncelikle iyice analiz edip tanımaya çalışıyor asla erkeğin her istediğini yapmıyor başına buyruk ,güçlü karakter de oluyor sepetliyorlar gereksiz biri ise piyasa malesef sadece cinsellik arayanlarla dolmuş herkesin başında yani korkmayın.
Deneme -yanılma buldu o mutlu kızlar da onları sevenleri. Hiçbirşey önüne altın tepsi de gelmiyor kader diye faktörler var.
Gerçek sevgi herkesi bulsun değer görmek önemli birşey.

ayıcık filan biraz ergen iş değil mi ya
çok mu küçük yaşınız

ama tabii ki sevilmek değer verilmek istersiniz, normal de
bence şey diye isteyin (Allah'tan evrenden artık nereden istiyorsanız) beni seven ama benim de değer verip seveceğim, üzerime titremesiyle mutlu olacağım adam istiyorum diyin

sağlam bir darbe yemissin, deli gibi aşıkken mağdur olmuşsun, canin yanmış.
Umarim bir gün hak ettigin gibi sevilirsin
Bunun farkında olmak için darbe yemeye gerek yok. Evet ben de ayrılık ben de ayrıldım hem de severek ama öyle aman aman aşk acısı çekmedim. Üstelik kimsenin hakettiği gibi sevildiğini düşünmüyorum.

sevilmedigin için işte.

Siz sadece kendinize değer verin.. Yalandan da olsa kimse sizi sevmesin kabul etmeyin. Ki Yalandan olduğu için ve bu şekilde kabul ettiğiniz için böyle oluyor. Sevgi görmediğiniz kişiden uzak durun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…