- 29 Mayıs 2022
- 71
- 41
- 18
- Konu Sahibi User00000000
-
Yalandan da olsa sana aşığım, seni seviyorum diyen olmadı. Ben de hediyeler, ayıcıklar istiyorum, hep diğer kızlara özeniyorum. Sanki kimse bana diğerlerinin nişan, söz fotoğraflarındaki erkekler gibi sevgiyle, saygıyla bakmayacak gibi. Sanki bunu ben hak etmiyormuşum veya insan ilişkilerimin kötü olmasından dolayı bunu asla yaşamayacağım gibi geliyor. Ben de sabah kahvaltıya götürülmek, akşam yemeğine bana değer veren benimle gelecek düşünen bir erkek ile gitmek istiyorum. Ben de şımartılmak, değer görmek, güzel sözler duymak istiyorum çok mu şey istiyorum çoğu yaşıtım bunu yaşıyor ben neden yaşayamıyorum? Neden tanıştığım çoğu erkek takılmak istiyor? Kimsenin değerlisi olmadım. Günün sonunda sadece arzulanan bir kadınım.
sağlam bir darbe yemissin, deli gibi aşıkken mağdur olmuşsun, canin yanmış.Aşk sevgi bunların hepsi yalan. Üzülerek söylüyorum ki bazı kadınlar bu yalanın peşinden koşarak kendilerini küçültüyorlar
Bir erkeğin sevgisine ilgisine ihtiyaç duyan kadın kendi kendini değersizleştirir.
Sen neler yaşadın bacımAşk sevgi bunların hepsi yalan. Üzülerek söylüyorum ki bazı kadınlar bu yalanın peşinden koşarak kendilerini küçültüyorlar
Bunun farkında olmak için darbe yemeye gerek yok. Evet ben de ayrılık ben de ayrıldım hem de severek ama öyle aman aman aşk acısı çekmedim. Üstelik kimsenin hakettiği gibi sevildiğini düşünmüyorum.sağlam bir darbe yemissin, deli gibi aşıkken mağdur olmuşsun, canin yanmış.
Umarim bir gün hak ettigin gibi sevilirsin
Yok ya ne yaşayacağım çevremden gördüklerim burda okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorumSen neler yaşadın bacım
sevilmedigin için işte.Bunun farkında olmak için darbe yemeye gerek yok. Evet ben de ayrılık ben de ayrıldım hem de severek ama öyle aman aman aşk acısı çekmedim. Üstelik kimsenin hakettiği gibi sevildiğini düşünmüyorum.
Üzüldüm adınıza…Aşk sevgi bunların hepsi yalan. Üzülerek söylüyorum ki bazı kadınlar bu yalanın peşinden koşarak kendilerini küçültüyorlar
Ben kendi adıma üzülecek bir şey görmüyorum.Üzüldüm adınıza…
Bunu da nerden çıkardınız. Sevdim ve sevildim. Üç senelik ilişkimi aseksüel olduğum için bitirme kararı aldım.sevilmedigin için işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?