- 20 Ekim 2009
- 4.491
- 5.152
- 723
- Konu Sahibi User00000000
-
Aşk ve sevgi ne demek görmemişsiniz ki hepsi yalan diyorsunuz. Demek ki gerçekten ne sevmiş ne sevilmişsiniz. Umarım tadarsınız. Aşksız ve sevgisiz geçen yıllarınıza anca o zaman üzülürsünüz.Ben kendi adıma üzülecek bir şey görmüyorum.
Ben hem sevdim hem sevildim. Kendi isteğimle de bitirdim ama öyle aman aman aşk acısı çekmedim. Bundan sonra da sever miyim sevilir miyim bilmiyorum ama bunlar olmasa da ölmem yani. Hem ben nedense kimsenin kimseyi gerçekten sevdiğine inanmıyorumAşk ve sevgi ne demek görmemişsiniz ki hepsi yalan diyorsunuz. Demek ki gerçekten ne sevmiş ne sevilmişsiniz. Umarım tadarsınız. Aşksız ve sevgisiz geçen yıllarınıza anca o zaman üzülürsünüz.
Yok ya ne yaşayacağım çevremden gördüklerim burda okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorum
O kadar çelişkili ki cümleleriniz rica ediyorum yazdıklarınızı bir kere daha okuyun.Ben hem sevdim hem sevildim. Kendi isteğimle de bitirdim ama öyle aman aman aşk acısı çekmedim. Bundan sonra da sever miyim sevilir miyim bilmiyorum ama bunlar olmasa da ölmem yani. Hem ben nedense kimsenin kimseyi gerçekten sevdiğine inanmıyorum
Bunu da nerden çıkardınız. Sevdim ve sevildim. Üç senelik ilişkimi aseksüel olduğum için bitirme kararı aldım.
Hem karşı tarafı hem de kendimi düşünerek yaptım. Sonuçta aseksüelim cinselliği sevmiyorum sevmediğim bir şeyi de sırf sevgilim istiyor diye yapamam. Karşı tarafı da bu konu yüzünden daha fazla üzmek istemedim.Karşı tarafı düşünerek mi yaptınız çok yerinde karar adil olmuşsunuz.
Evet sevdim ama öyle aman aman değil bir anda vazgeçebilecek kadar sevdim. Birlikte olduğum süre boyunca sevildim ama bitirmek istediğim gün hiç düşünmeden tamam dedi çaba bile harcamadıO kadar çelişkili ki cümleleriniz rica ediyorum yazdıklarınızı bir kere daha okuyun.
‘Hem sevdim, hem sevildim.’
‘Kimse kimseyi gerçekten sevemez.’
Hangisi?
Hem karşı tarafı hem de kendimi düşünerek yaptım. Sonuçta aseksüelim cinselliği sevmiyorum sevmediğim bir şeyi de sırf sevgilim istiyor diye yapamam. Karşı tarafı da bu konu yüzünden daha fazla üzmek istemedim.
Yani çevremde gördüğüm burda okuduklarım TV lerde izlediklerim bende böyle bir izlenim bıraktıTabi en başta kendiniz içinde baskı bu. Tercih meselesi saygı duyuyorum. Ama seven sevilen insanlar da var sonuç olarak sosyal varlıktır insan. Kimse samimiyetle sevmiyor diye sınıflandıramayız.
Yani çevremde gördüğüm burda okuduklarım TV lerde izlediklerim bende böyle bir izlenim bıraktı
Okadar mi imkansız görüyorsun?Ben de boğazda bir yalı istiyorum.:)
İşte burda aşk devreye giriyor… siz yaşamadığınız için böyle bir şey yok demeniz sadece savunma mekanizması. Önceki mesajlarımdaki gibi size gerçek aşk diliyorum.Evet sevdim ama öyle aman aman değil bir anda vazgeçebilecek kadar sevdim. Birlikte olduğum süre boyunca sevildim ama bitirmek istediğim gün hiç düşünmeden tamam dedi çaba bile harcamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?