- 11 Ocak 2019
- 336
- 493
- 18
pazardan 20-30 liralık kazagi 2-3 tane alip giyerimGerçekten istiyorsan kilo verirsin bunun alternatifi yok.
Kilo verdikten sonra 20-30 liraya kazak alma bence naylon naylon kokmuyor mu onlar. Madem memursun 80-90 liraya zamansız siyah krem bir iki bluz al. Kilo fazla madem, siyah güzel bir yelek iş görebilir bluzların üstüne.
Temiz değilim diyorsun, ben de temizliğe ayılıp bayılmıyorum ama kirlettiğim yeri anında temizleyerek temiz hali muhafaza etmeye çalışıyorum.
Kendimde uyguladığım yöntem, karşımda üç beş tabak çanak varsa ve bulaşık makinasına koymaya üşeniyorsam Selin bu senin kaç dakikanı alacak altı üstü diye kendimi kışkırtıyorum.
Temizlik için mesela çok sevdiğim deterjanları keşfettim, onlarla iş yapmak hoşuma gidiyor. Ders çalışırken de sevmediğim kalem varsa çalışamazdım.
Sevdiğin deterjanları bulmaya çalış :)
Düzen konusunu çok önemsemezdim. Annem de çok düzenli değildi. Ama birçok uzman düzen ve disiplinin çocukların ruh sağlığına iyi geldiğini söylüyor. Benim henüz bebek yok, daha dünyaya gelmeden düzen konusunda kendimi terbiye etmeye çalışıyorum.
Of bekarken odamda adım atacak yer bulamazdım ama şimdi yerde bir terlik mi var hop yerine. Yerde bir saç mı gördüm al çöpe at. Banyoda tezgah ıslanmış tozlanmış mı maksimum 30 saniye orayı silmek.
Küçük dokunuşlarla ortalık daha güzel hale gelebiliyor ve bu gerçekten insanın ruh haline olumlu etki ediyor.
Kişisel bakım konusunda eve gelince el yüz yıkama diş fırçalama, yüze nemlendirici ve saça bir iki düzleştirici. Başka bir şeye zaten gerek yok. Belki bir rimel bakışları canlandırabilir. Bu bahsettiğim de 10 dk almaz :)
Kendi uyguladıklarımı anlatmaya çalıştım, tavsiyem öncelikle takıntı haline dönüştürmeden kilo vermeye çalış. Sporu ve sağlıklı beslenmeyi severek.
makyaj malzemelerimi memnun kalmadığımda aynisini almam.Çalışıyormuşsunuz. Maddi olarak kendinize her ay belli bir miktar para ayırın. Bu parayı sadece kendiniz için harcayın. Kilo vermek istiyorsanız bir diyetisyen eşliğinde yapın bunu. Giyim konusuna gelince, çalışmasanız ve maddi imkanınız olmasa tabi ki en uygun şeyleri almanız mantıklı ancak çalışıyorsunuz ve bu yaşınıza bir daha gelmeyeceksiniz. Şöyle bir hedef koyun kendinize, her ay kendiniz için kaliteli bir kıyafet alın. Bunu düzenli yapın. Makyaj malzemesi bittikçe alıyormuşsunuz(hep aynı şeyleri kullanıyorsunuz sanırım). Farklı makyaj malzemeleri kullanmayı da deneyin. Hiçbir şeye de israf gözüyle bakmayın. Sizi mutlu eden şeyler israf değildir.
eşim hiç gezmeyi sevmiyo. evde durmak istiyo bahane ariyo çocuk hasta olcak diye. çocuk hastalaninca bana çekiştiriyo.Eşini al dışarda vakit geçir canım temizliği bayanlara bırak
ben onu yapıyorum da temizlik konusunda haftasonu eşimle beraber yapıyorum çocuğu babannesine birakiyorum.
evet harcamayi bilmiyorum kendime sinir oluyorum iyi bi maaşım var. kira gelirim de var ama bi türlü harcamaya girişemedim bunun için kendimi değiştirmek için açtim
eşime spor salona yazdirmak istemedim izin vermedi :/ neymiş akşamlari beni göremiyormuş muş....
valla çarşıya mi gideyim... hiç vaktim yok işten çikişinda doğru eve gidiyorum. haftasonu da evdeyim
Sen onu çıkar gezdir bak internetten neresi gezilip nerede ne var günübirlik gidin alıştır onu daeşim hiç gezmeyi sevmiyo. evde durmak istiyo bahane ariyo çocuk hasta olcak diye. çocuk hastalaninca bana çekiştiriyo.
sizin oralarda sosyetik pazarlar kurulmuyor mu :))20-30 liraya kazak nereden buluyorsunuz. benim o fiyata bişey alabilmem için büyük indirim kovalamam gerekiyor.
ya ben internetten giyim alışveriş ypmayı sevmiyorum. hele ki alışveriş siteleri hiç bakmam .Off valla aynı kafalar bizim kocalar ikiz olabilir misen diyetisyene gidiyor musun bak kilolarımız aynı ben diyetisyenle başladım Hayatım da ilk defa diyetisyene gittim niye yokluktan mı hayır saf ben gereksiz buluyordum şimdi daha iyiyim kilo vermeye başladım biim grubunda çok fazydası oluyor eğer çıkıp alışveriş yapamıyorsan belki sevmiyorsundur ben de mağaza mağaza dolaşıp gezmeyi pek sevmem internetten alabilirsin hem ordan fazla da alsan rahatsı olmuyorsun sanırım böyle bağımlı oluyor insanlar ben şu an ücretsize ayrıldım çok da güzel alışverişe başladım ohhhh keşke diyorum çalışırken kıymetini bilip gönlümce harcasaydım
makyaj malzemelerimi memnun kalmadığımda aynisini almam.
indirim olandan aliyorum. daha iyi oluyor:)
kuruluyor ama yine de 20-30a kazak yok. olanlar da bu devirde giyilecek şeyler değil.S
sizin oralarda sosyetik pazarlar kurulmuyor mu :))
alıştıramadim .Sen onu çıkar gezdir bak internetten neresi gezilip nerede ne var günübirlik gidin alıştır onu da
Uyarsın ama sen şu an herşeye bahane uyduruyorsun denedim mi ki gitmeyi en fazla 100 liradan olursun nedir ki yaniya ben internetten giyim alışveriş ypmayı sevmiyorum. hele ki alışveriş siteleri hiç bakmam .
aldım da bol oluyor kimi de dar.. yok almamyakıştıramiyorum resimdeki göründüğü gibi degil .. söle magazaya gidip gezinmek bakınmak lazim öle hoşlaniyorum çikamiyom ki.
diyetisyene gitmedim. gitsem listeye uygulayamam herade.:/ aman.
öğret bence:)Beni gülümsettiniz şu an :) Size para harcamayı öğretmek lazım
bizinki yeni naylonsu degil. her sene yeni kazak aliyorum orasi güzel. giyerim sonra giyemediğim kıyafetlerimi kaynanama veriyorum giyiyor.kuruluyor ama yine de 20-30a kazak yok. olanlar da bu devirde giyilecek şeyler değil.
Gezmeyen adam zor canım ben de bekarken yani ailemle hiç tatil yapmamıştım keza eşim de öyle ama evlenince anasını bile ağlattık yani o derece belki eşin de tatilin tadını bilmiyordur hiç yada gezme anlayışlarınız farklıdır yani kimisi kültürel Gezer kimisi Deniz sever kimisi yemek için Gezer ki bu bizalıştıramadim .
hiç gezmemiş hep çalışmış bi adam. ailesi de öle. ben memur babamin kızıyım bebekliğimden beri her şehirde gezmişim. evlenmeden zayiftim. evlendim 5 yıldır tatlie çikmadik.
öğret bence:)
bizinki yeni naylonsu degil. her sene yeni kazak aliyorum orasi güzel. giyerim sonra giyemediğim kıyafetlerimi kaynanama veriyorum giyiyor.
izmirde bikaç pazar var aman yarabbim :) gelip görmenizi çok isterdim..kuruluyor ama yine de 20-30a kazak yok. olanlar da bu devirde giyilecek şeyler değil.
diyetisyen yerine bence spora gitmek lazim.Uyarsın ama sen şu an herşeye bahane uyduruyorsun denedim mi ki gitmeyi en fazla 100 liradan olursun nedir ki yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?