- 13 Mart 2015
- 4.407
- 8.170
- 358
öğle arasi yürüyüş yapıyorum eve giderken de yapıyorum günde toplam 1 saati buluyorum
haftasonu da evdeyim.. temizlik yapmaya çalışıyorum.. eşimle bazen..
kaynanamla altlı üstlüyüz. kızımı kaynanama birakip eşimle temizlik yapıyoruz. her hafta degil tabi. iki hafta üç haftada bi.. eşim akşamlari elektronik işlerle uğraşiyo. boş vakti de yok. kişisel bakımım sifir evet. çok üşeniyorumhiç yapasim yok valla
5:30 ta kalkıp kahvaltımı hazirlıyorum. bazen 6 da kalkıyorum.
kahvaltı 6:30ta bitiyo ardindan namazimi kılıyorum üstümü başımı giyiniyorum 7:30 ta çikiyorum. iş 8- 5 arasi.
öğlenleri 12 de işyerinde yiyorum yemeği.evet akşamlari çok yükleniyorum. 9 da bitiyo.
spor mu bazen 15 dk yapıyorum bazen yapmıyorum ama devami getirmek istiyorumevet tembelim artık çalışkan olmak istiyorum.
Canım ben çalışırken haftasonu bir iki çeşit yemek yapar dolaba koyardım böylelikle bir gün stoklu giderdim evde hep yemeğim olurdu.bunu çocuğuma vakit ayırmak için yapardım.çocuğu 9 a doğru uyutunca da ertesi günün yemeğini yapardım,işten gelince ekstra makarna pilav salata gibi çok zaman almayan yemekleri eklerdim koca bi menüye dönüşürdü yarım saatte.bigün de dışardan yerdik vs hafta kapanırdı .pazardan 20-30 liralık kazagi 2-3 tane alip giyerimnaylon kokmuyor :) magazadan getirmiş olandandir..
ziyan edemiyorum ki.. çamaşırlari düzenli olarak her haftada 2-3 makine yıkıyorum. kızımınki benim ve eşiminki. ve beyazlari...
diş firçalamayi hergün yapıyorum.
evimi daima düzenli tutmayı çalıışyorum. olmuyor dagitiyo üstelik 2 yaşındaki kızım varsa:)oyuncaklari bi odada bi haftada dururdukaç kere bastim kırdım
özellikle banyom ve mutfagim leş gibi temizleyecem inanki büyük vaktim aliyo
bi düzene sokamadim akşamdan kalma yemegi yapsam işten gelir gelmez yemegi yesem tam güzel olucak yemek yapma vaktim 8 e sürüyo. 9 da bitiyo hepsi.. 9 dan sonra kızımla ilgilen.. kızımı da babasina birakiyorum 11 de uyuyorum .sabah 5: 30 ta kalkıyorum
işyerinde mecbur siyah lacivert pantolon giyiyorum. üç dört tanevar bide ütü istiyo onlarda gerçekten üşeniyorum.Yani ben de öyleyim. Ama banyomu düzgün yapmaya, kişisel temizliğimin olmasına dikkat ediyorum. Hani makyaj yapmam, şıkır şıkır giyinmem. Siyah pantolon üstüne her şey gidiyor diye siyah giyerim, altına da spor ayakkabı. :) benim için kafi. Kendimi kötü hissedersem saçlarıma fön çeker, kalem ve rimel sürerim. En süslü halim de budur zaten. :))
Ev için ise eşimle her şeyi yaparız. Günlük süpürmeye özen gösteririz, mutfağı toplu tutarız. Akşamdan toplayamazsak sabah mutlaka toplarız. Geriye de bir şey kalmıyor zaten. İşleri rutine bindirdin mi gerisi geliyor.
Zayıflamak içinse spor ve düzenli beslenme şart. İş yerinde bu ara sık pasta kestik doğum günleri için, pasta yemekten 2 kilo almışım.O iki kiloyu versem yeter. Tatlı yemez de az yersem kendiliğinden gider zaten. Siz de öyle düşünün, öyle olsun. :)
5:30 ta kalkıp kahvaltımı hazirlıyorum. bazen 6 da kalkıyorum.
kahvaltı 6:30ta bitiyo ardindan namazimi kılıyorum üstümü başımı giyiniyorum 7:30 ta çikiyorum. iş 8- 5 arasi.
öğlenleri 12 de işyerinde yiyorum yemeği.evet akşamlari çok yükleniyorum. 9 da bitiyo.
spor mu bazen 15 dk yapıyorum bazen yapmıyorum ama devami getirmek istiyorumevet tembelim artık çalışkan olmak istiyorum.
diyetisyen yerine bence spora gitmek lazim.
sporda diyet listeleri veriyo. onu da eşim göndermiyo
merhaba arkadaşlar .
ben günlük açtim...
kendimi bi türlü değiştiremiyorum. 30 yaşındayim ama 50 yaşındaki yaşlı kadin gibi giyiniyorum. tesettürlüyüm.
90 kiloyum.. boyum 1,65.. güzel bir işim var memurum. evliyim.. iki yaşında dünyalar tatlısı prensesin annesiyim.
kafamdan dank edemiyorum bi türlü.. makyaj malzemelerimi bitmeden almiyorum yeni şeyi..
devamli kıyafet alan biri de degilim alsam 20-30 tllik kazak alirim.. bi pantolonu eskiyene kadar giyiyorum. ziyan edemiyorum bişeyi.. evim de eski modern hali.. kullanişli olsun diye almişim.. kullanamiyorum ki bi odayi mesela.. hala kızımın odasinda uyuyoruz...
temizlik bakımın sıfır.. hiç kendime bakamiyorum
ev temizliğim de sifir.... çalıştığım için akşam işten eve geldiğimde doğru mutfaga.. yemek bulaşık derken geri kalan vaktimi kızıma ayırıorum ilgi isteyen bir bebekti.. oynuyoruz beraber...
kiloya gelince yıllardir yaptığım diyete kendime çeki düzene veremedim....
bi türlü alışkanlıklarimdan vazgeçemedim tatlıya düşkünüm hala.... hedef: 57 olmakti.. yeterdi bana.. spor yapıyorum bi başliyorum 3 gün sonra birakiyorum hemen..
artık kendimi değiştirme zamanim geldi bi başladim mi devami getirmek istiyorum. bunun için yardim istiyorum sizden...
yorumun için çok teşekkür ederim. KK güzel kadinlari.:)
pazardan 20-30 liralık kazagi 2-3 tane alip giyerimnaylon kokmuyor :) magazadan getirmiş olandandir..
ziyan edemiyorum ki.. çamaşırlari düzenli olarak her haftada 2-3 makine yıkıyorum. kızımınki benim ve eşiminki. ve beyazlari...
diş firçalamayi hergün yapıyorum.
evimi daima düzenli tutmayı çalıışyorum. olmuyor dagitiyo üstelik 2 yaşındaki kızım varsa:)oyuncaklari bi odada bi haftada dururdukaç kere bastim kırdım
özellikle banyom ve mutfagim leş gibi temizleyecem inanki büyük vaktim aliyo
bi düzene sokamadim akşamdan kalma yemegi yapsam işten gelir gelmez yemegi yesem tam güzel olucak yemek yapma vaktim 8 e sürüyo. 9 da bitiyo hepsi.. 9 dan sonra kızımla ilgilen.. kızımı da babasina birakiyorum 11 de uyuyorum .sabah 5: 30 ta kalkıyorum
Neguzel yaa.sen sorun ediyorsun ama kocan seni böyle seviyo.akşamlari beni görmek istiyormuş..
özlüyormuş beyefendi evde yemek bulamiyormuşş..
kızım beni özlüyormuş.....
bi saatlik spora gitsem nolucak. izin vermiyo. yoruluyormuşuum.
Kocası öyle seviyor diyelim kendisi seviyor mu aynadaki görüntüsünü önemli olan o.Neguzel yaa.sen sorun ediyorsun ama kocan seni böyle seviyo.
Ama adam gözünden sakiniyo gibi konu sahibinin anlatmasına göre.kendisini sevmiyor ama değişmek için biraz hırs yapması lazım.her imkanida varmış gerçekten isterse basarabilirKocası öyle seviyor diyelim kendisi , seviyor mu aynadaki görüntüsünü önemli olan o.
Aslında eşi de kilo vermesini istese, desteklese ve diğer yapamadığı şeyleri daha kolay olur bence bazı şeylere başlaması. Zaten kocam da beni böyle seviyor diyerek insanın kendini salması daha kolay.Ama adam gözünden sakiniyo gibi konu sahibinin anlatmasına göre.kendisini sevmiyor ama değişmek için biraz hırs yapması lazım.her imkanida varmış gerçekten isterse basarabilir
Bazı erkekler giyime kiloya fln önem vermiyor kocasida o tip bir erkek sanirim.ole olunca tabi kadında salıyor.ama çok geçmiş onun gibi olsam sil baştan bir imaj değişikliği yaparim.Aslında eşi de kilo vermesini istese, desteklese ve diğer yapamadığı şeyleri daha kolay olur bence bazı şeylere başlaması. Zaten kocam da beni böyle seviyor diyerek insanın kendini salması daha kolay.
kişisel bakımdan kastınız kıl tüy temizliği ise kuaför de en fazla 15 dk hallediyorlaröğle arasi yürüyüş yapıyorum eve giderken de yapıyorum günde toplam 1 saati buluyorum
haftasonu da evdeyim.. temizlik yapmaya çalışıyorum.. eşimle bazen..
kaynanamla altlı üstlüyüz. kızımı kaynanama birakip eşimle temizlik yapıyoruz. her hafta degil tabi. iki hafta üç haftada bi.. eşim akşamlari elektronik işlerle uğraşiyo. boş vakti de yok. kişisel bakımım sifir evet. çok üşeniyorumhiç yapasim yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?