- 15 Eylül 2018
- 1.134
- 2.018
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben ailemle beraber yaşıyorum annem babam Kardeşim ve ben. Yaklaşık 3 haftadır annemle küsüz. Sebep şu. Annem bu ara evde yemek yapmıyor gündüzleri kursa gidiyor ordan çıkınca arkadaşları ile geziyor ben gelmeden 5 dk önce eve gelip temizlik yapmaya başlıyor. Eve en erken ben geliyorum işten 19.30 gibi herkes evde oluyor. Bende bi gün anneme kızdım hergün kahvaltı insanlar bıktı artık kardeşimde babamda ağır işler yapıyor yazık akşam bi sıcak yemek koy diye öyle küstük. Bi hafta sonra doğum günümdü. Babam pasta yaptırmış başka ildeki küçük Kardeşim benim için gelmiş akşam mum üfledim resim çekelim diyo babam ben istemiyorum dedi annem bende odama gittim. Babam ve küçük Kardeşim geldi ama yok bende istemiyorum dedim. Küçük Kardeşim öğrenci haliyle hediye almış. Neyse annemle ağla küslük devam etti. Ben bu arada eve ütü, ütü masası ve elektrik süpürgesi aldım ihtiyaç olduğu için annem kulanmadı. Çay bardağı kalmamıştı evde aldım paketini bile açmıyor. Çok üzüldüm evde yemek bile yemedim 3 haftadır. Neyse asıl üzen konu şu: ailenin büyük çocuğuyum. 33 yaşında bekar. Benden küçük erkek Kardeşim 30 yaşında bi tanıdığın kızıyla görüşüyordu. İki gün önce kızın ailesi ile görüşmeye gitmişler bende dışardayım babam aradı biz gidiyoruz gibi bişey dedi nereye gittiklerini anlamadım dolmuştaydım. ben geliyorum yoldayım dedim. Eve geldim yoklar. Neyse bunlar 22.00 gibi geldiler biz kızın ailesi ile konuşmaya gittik diye. Haberim yok. O kadar üzüldüm ki. Siz olsanız ne hissedersiniz? Bugün babam anneme diyor artık git konuş kızla yoksa artık bu durumlarda var hoş olmaz. Babam zorlamasa konuşmayacak. Bana diyorlar ben sana demiştim evlenecek elini çabuk tut diye. Ben de dedimki benim neye içerlediğimi anlamadın bile. Hala canımı yakıyorsun. Evde kalmış muamelesi yapıyorsun. Hala ağlıyorum ya.