bigunmutlaka
meraba
Ben henuz anne degilim lakin anne olmaya ugrasiyorum 4bucuk aylik evliyim bir dusugum var
Sana cocuklarinla ilgili tavsiye veremem benim de tecrubem yok cunku ama sunlari soylemek istedim
Hani diyorsun ya erken evlendim, erken anne oldum vs aslinda her sey nasip kismet oncelikle bunu anlamalisin ne cok erken ne cok gec her sey Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olur
Bizim esimle evlenir evlenmek cocuk yapmak gibi bir hayalimiz vardi ki oyle de yaptik korunmadik ama bebegimiZ yasamadi nasip olmadi, 6 yıl bittikten sonra evlendik biz yıllarca hemen cocuk yapacaz diye hayal edip durduk bak olmadi iste her sey nasip kismet ustelik kan pihtilasmasi problemim varmis onu ogrendik bebek sahibi olmakta zorlanacagiz
Senin simdi iki evladin olmasaydi su an doktor kapilarinda hastane koridorlarinda tukenmis bir vaziyette olacaktin esinle basbasa gecen haftasonlari sana agir gelecekti
Benim sana tavsiyem erken oldu gec oldu yasayamadim edemedim esime doyamadim dusuncelerini birak
Her sey ne zaman olmasi gerekiyorsa o zaman oldu ve oyle olmaya devam edecek cunku Allah neyi ne zaman nasip ederse o zaman olur
Sen buyuk kizina daha cok sevgi gostermeye calis, daha cok saril, daha cok seni seviyorum de, iyi ki varsin de
Daha cok sukret sahip olduklarina
Benim kardesim vefat etti, annem babam evlat acisi yasiyor bi de bunlari dusun kendine gel insaAllah, Allah yokluklarini gostermesin evlatlarinin
Mız mız evlat elbette zor ama dusun ki kızın buyudugunde onunla dertleseceksin, onunla gezip dolasacaksın, o sana yoldas olacak insaAllah
Esinle daha gecirecek coook vaktiniz olur merak etme cocuklar biraz buyusun universiteye fln gidecekler evde esinle yalniz kalacaksiniz, sonra evlenecekler fln :) sen de esinle bol bol gezersin hem orta yaslarda daha iyi olur gezmek :)