- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Arkadaşların paranın sende olduğunu biliyorsa bu duruma ''dur!'' demek biraz zor olur
kizlar kendimi iyice enayi gibi hissetmeye basladim..
birileriyle ne zaman birseyler icmeye yada birseyler yapmaya gitsem para hep benden cikiyor..
niye böyle oluyor anlamiyorum.. =(
Benim bir arkadaşım da hemen adisyonu kapar koşar. kaç kişiden azar yedi bu konuda hala farkında olmadan durun ben öderim, benimki bozuk değil diyip bütün hesabı öder, veririz almaz sonra da siz ödersiniz der ama o sonralar çok nadir gelir.
bence en güzeli herkesin kendi hesabını ödemesi,kimse kimseye yük olmaz böylece.
iyide hesap gelidiginde hepsi bön bön birbirine bakiyor..herkes kendi hesabini ödese yok.. bende cekinirim para konusunda.. o ortamdan skilirm ok ben ödeym derim kimse gikini cikarmaz.. ama bu istisnasis hep böyle olmustur..
ha bu arada eski sevgilimlin sadece 1 kahevsini icmek nasip oldu, 1bucuk yillik bir beraberlikte.. ya herkes kendi öderdi yada benden cikardi.. birazda kendi sucum galiba.. rahat edemiyorum
olabilir herkes bön bön bakarken, haydi kızlar çıkın paraları diye esprili söylersin, sadece 5 lira çıkarırsın cebinden örnek veriyorum, göstere göstere
kahven 5 liraysa mesela
o zaman hesaba ben ödeyeyim diye değil de bir bakayım adisyona benimki ne kadar tutuyor diyerek bakın. başka türlü olmaz çünkü kimse de tutup bizim hesabı neden ödemedi diye ayıplamaz, kırılmaz.
valla oralara ödediğiniz paralarda en az bi çeyrek altın yapardınız
herkes bön bön bakıyorsa sen öde paranı çık onlar bakışsın dursun sana güvenipmi çıkmışlar allah allah
Benimkide öyledirhiç öyle münasebetsiz arkadaşım olmadığından bilmiyorum ama ne zaman arkadaşlarla toplu çıksak hesaba atlayan ve ödeyen enayi bir kocam mevcut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?