- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
kizlar kendimi iyice enayi gibi hissetmeye basladim..
birileriyle ne zaman birseyler icmeye yada birseyler yapmaya gitsem para hep benden cikiyor..
niye böyle oluyor anlamiyorum.. =(
iyide hesap gelidiginde hepsi bön bön birbirine bakiyor..herkes kendi hesabini ödese yok.. bende cekinirim para konusunda.. o ortamdan skilirm ok ben ödeym derim kimse gikini cikarmaz.. ama bu istisnasis hep böyle olmustur..
ha bu arada eski sevgilimlin sadece 1 kahevsini icmek nasip oldu, 1bucuk yillik bir beraberlikte.. ya herkes kendi öderdi yada benden cikardi.. birazda kendi sucum galiba.. rahat edemiyorum
iyide hesap gelidiginde hepsi bön bön birbirine bakiyor..herkes kendi hesabini ödese yok.. bende cekinirim para konusunda.. o ortamdan skilirm ok ben ödeym derim kimse gikini cikarmaz.. ama bu istisnasis hep böyle olmustur..
ha bu arada eski sevgilimlin sadece 1 kahevsini icmek nasip oldu, 1bucuk yillik bir beraberlikte.. ya herkes kendi öderdi yada benden cikardi.. birazda kendi sucum galiba.. rahat edemiyorum
hiç öyle münasebetsiz arkadaşım olmadığından bilmiyorum ama ne zaman arkadaşlarla toplu çıksak hesaba atlayan ve ödeyen enayi bir kocam mevcut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?