- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Bende severim hesap ödemeyi durum olunca hiç kaçınmıyorum. Ismarlamıyda severim ama yanımdakının dur ya demesi benim için çok önemli ödetmiycegimi bildiği halde dur sen felan demesi o ödemeyi bana koydurtmazhahah öyle birsy yapsam ne komik olur.. yani acik acik bekleniyor benim ödemem yada ben öyle hissediyorum..
diyorum ya alistirdim ben herkesi böyle..
annem babam neyse..onlar büyüttü besledi beni onlar icin para hesabi asla yapmam ama milletin parasini ödemekte artik bir saatden sonra koymaya basladi acikcasi..
Bende severim hesap ödemeyi durum olunca hiç kaçınmıyorum. Ismarlamıyda severim ama yanımdakının dur ya demesi benim için çok önemli ödetmiycegimi bildiği halde dur sen felan demesi o ödemeyi bana koydurtmazhahah öyle birsy yapsam ne komik olur.. yani acik acik bekleniyor benim ödemem yada ben öyle hissediyorum..
diyorum ya alistirdim ben herkesi böyle..
annem babam neyse..onlar büyüttü besledi beni onlar icin para hesabi asla yapmam ama milletin parasini ödemekte artik bir saatden sonra koymaya basladi acikcasi..
Benimkide öyledir
Canım bir yere otrumadan önce artık az harcıycam ya zaten yanımada artık (missal ) 10 tl alıyorum de bakalımona göre ye iç sende hesap gelince Pamuk eller cebe beyler alman usülü yok arıtk benide yediniz be de geç
Bende severim hesap ödemeyi durum olunca hiç kaçınmıyorum. Ismarlamıyda severim ama yanımdakının dur ya demesi benim için çok önemli ödetmiycegimi bildiği halde dur sen felan demesi o ödemeyi bana koydurtmazAma ee hadi ödemiyonmu modunda bakarsa olmaz.
haa şöyle birşey var sen çapırıyorsan bir mekana hadi gel bugun vakıt geçirelim gibiisinden, Ozman odersın çünkü sen çağırmışsın.
yau bu konuyu acmamin sebebi asil sebebi yani..siz de benim gibimisiniz??
yada nasil yapiyorsunuz bu para konusunu??
Ama gel görki eşim şimdi her ortamda hesabı ödeyen kişi, utanmasa yan masanın hesabınıda ödeyecek...
iyide hesap gelidiginde hepsi bön bön birbirine bakiyor..herkes kendi hesabini ödese yok.. bende cekinirim para konusunda.. o ortamdan skilirm ok ben ödeym derim kimse gikini cikarmaz.. ama bu istisnasis hep böyle olmustur..
ha bu arada eski sevgilimlin sadece 1 kahevsini icmek nasip oldu, 1bucuk yillik bir beraberlikte.. ya herkes kendi öderdi yada benden cikardi.. birazda kendi sucum galiba.. rahat edemiyorum
Kiminle olduğuma bağlı, bir arkadaşım var, pek dışarı çıkmaz çekingen sessiz bir kız
onunla çıkarsak kesin ben zorlaya zorlaya çıkarmışımdır, hesabı da öderim, o öde demez ama, ben öderim seve seve
atla deve parası değil ya...
kendimden küçük ve çalışmayan biriyse (mesela küçük kuzenlerim) yine ben öderim seve seve ama mesela iş arkadaşımla öğlen arasında çıkardık, çay kahve vs içerdik, bu durumda ben ödemem, yanımda genelde bozuk para bulundururum, 1 tllikler 5 tllikler 10luk gibi, bütün para olunca mecbur çıkarıyorsun ve hesap sana patlayabiliyor.
bu şekilde olunca adisyonu alıp aaa benimki 7 liraymış diyip ortaya 7 lira bırakıyorum gerisini yiyen içen kendisi düşünsün.
bi de sigara otlakçıları var ki sormayın, onları hiç sevmem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?