Kendimi eskisi gibi beğenmiyorum

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
186
146
53
Büyüdükçe gözlerim eskisi gibi ışıldamıyor onu farkettim ne bileyim eskiden çok güzel bulduğum zamanlar olurdu şu an standart gibi. Beğenen de pek yok. Sizin böyle takıntılarınız var mı bu aralar güzelliğe çok taktım.

Hatta aranızda fotoğraf atabileceğim biri var mı yorumlarınızı merak ediyorum buraya atmak istemedim

At bana ben bakayım.
25 yaşındaki bir kadın ne kadar çirkin olabilir allaseniz? Gençlik yeter be güzelliğe.
Esas güzellik gençlikte bunu gençken kavrayabilen de çok az. 35ten sonra anlıyorsunuz "Ben deli miymişim niye kendimi beğenmezmişim ki?" diye. Ha bende böyle oldu. Ne zaman ki 30u geçtim üzerine çocuk yaptım kilolar aldım, enime boyuma çatladım yırtıldım; geldim 35e it gibi sigara içerim, düzenli uyumam, cilt artık eskisi gibi kendini toparlayamaz oldu; orası burası saldı kırıştı. Hah dedim gençlikmiş güzellik. :)

Ne kilosu ne burnu kemerlisi ne gözü sürmesizi.
Gençlik ya, gençlik.

Her yaşın bi güzelliği vardır diye kendimi avutma çağına geçiyorum şimdi de.

Fotoğraf attığın hatta çevrende sorduğun insanlar kotu niyetli degillerse guzel olmasan bile "aynen bir çirkinlik var sende" demezler asla.

Ben bu konuda cocuklara guveniyorum, oldukça acik sözlü çoğu. "Tanimadigin ya da az tanidigin" cocuklarin dikkatini cekiyorsan, ilgilenip yuzune bakip seni inceliyorsa el kadar cocuk guzel abla diyorsa guzel bir yuzun vardir.
(Abartili incik boncuk ve cocuklarin gözune çarpan renklerle gezmiyorsan) burdan anlayabilirsin.

Bir de hemcinslerin bakiyorsa

Bu tamamen ruh halinizle ilgili bence. Omrum boyunca her zaman kendimi cok begendim sahsen. Objektif bakinca oyle aman aman bi güzelliğim olmadigini da biliyorum. Ama ışıltımi hep sevdim. Mesela eski zayif hallerime bakinca aman allahim erkek gibiymisim diyorum. Ama o zaman cok begeniyordum kendimi. Cok kilo aldigim donemde kilodan dolayi cok modum düşmüş, sanki bi bataga saplanmis gibiydim. O zamanlar asla guzel goremiyordum kendimi. Simdi kabullendim, baristim, yine cok guzel hissediyorum. Hele bebekten sonra vucudumu bile o kadar begenmeye basladim ki ben bile sasiriyorum, 80 kilo halimle yani modunu yuksek tut. Yuzunun cildinin kilonun o anki durumuyla hic ilgisi yok. Kafada bitiyor cidden

Bazen böyle standart hissettiğimiz anlar oluyor ben mesela geçen haftalarda bir strese girdim giydiğim yakışmıyor 16kg aldım ne bu halim diye sonra bi silkenelendim ne vardı ki bu kadar büyütecek hala güzelim dedim yaptım makyajımı sürdüm süründüm oh be dedim hayat varmış neyi çok tekrarlarsan öyle hissedersin ben güzelim de aynaya her baktığında kendini güzel bulduğunu söyle İnan bana öyle iyi geliyor ki başkasının seni beğenmesinden çok daha önemli

Şu aralar herkes mi böyle az önce sitenin kızları toplaşmış ağlaşıyorlardı isyanlardalar bıkmışlar kendilerinden ay tutulması var galiba ondan mı buna en iyi cevabı Visenyaa verir.
Kız dünden beri agzım burnum yamuldu felç geçiriyorum sanki elim yüzüm islamiyetten önce yapılan putlara benziyo, besmele görmüs seytana benzedim. Demek ki yalnız degilim lut kavmi gibi dolusmusuz

Şuan en büyük derdim sizin güzel olup olmadığınız ve fotoğrafınızı yorumlamak. Kusura bakmayın ama bize ne? Beğenen pek yok diye de eklemişsiniz biz beğensek sizi nufusumuza mu alacağız?
Niye bu kadar agresif yorum yaptınız? Konu hoşunuza gitmediyse görmezden gelebilirsiniz.

Niye bu kadar agresif yorum yaptınız? Konu hoşunuza gitmediyse görmezden gelebilirsiniz.

Kendimi eskiden güzel bulurdum ama şimdi bulmuyorum hadi biraz egoma çalışın demek bir dert konusu olmamalı. Bakınız bdv.de ne dertler var. Fotoğraf da atacakmış. Siz fotoğrafına çok meraklandiysaniz bu beni bağlamaz.

Sanki acil cozulmesi gereken dertler var ve konu sahibi bu dertle sıraya girmiş sizi meşgul ediyor muş gibi bir haliniz var.

Her konuya yetişmek zorunda değilsiniz. Cözmeniz gereken daha mühim konulara buyurun siz efendim.

Bu kadar canınızı sıktıysa yorum yapmayabilirdiniz kimse sizi zorlamıyor

Herkesin derdi farklı belki bu dert sizin için önemli değilse konu sahibi için önemlidir sormuş burda sizinde böyle takintilariniz var mı diye burda her ne olursa olsun konuşuluyor attı fotoğraf çokta güzel hanım hanımcık ponçik bı kızdı ben beğendim de kızı böyle dedim diye egosu tatmin olacaksa olsun

Kız dünden beri agzım burnum yamuldu felç geçiriyorum sanki elim yüzüm islamiyetten önce yapılan putlara benziyo, besmele görmüs seytana benzedim. Demek ki yalnız degilim lut kavmi gibi dolusmusuz
Oha aynı ben. Resmen sıfatım kaydı tövbe haşa Kuranı tuvalette yırtan kıza benzedim ben de iki gündür.

Dert mi yarıştırıyoruz hanımefendi? O zaman lütfen arkadaşlar belirleyelim belli başlı konuları, onun haricinde yazmayalım lütfennn lusi hanım kızıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…