- 4 Mayıs 2021
- 186
- 146
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Kız dünden beri agzım burnum yamuldu felç geçiriyorum sanki elim yüzüm islamiyetten önce yapılan putlara benziyo, besmele görmüs seytana benzedim. Demek ki yalnız degilim lut kavmi gibi dolusmusuzŞu aralar herkes mi böyle az önce sitenin kızları toplaşmış ağlaşıyorlardı isyanlardalar bıkmışlar kendilerinden ay tutulması var galiba ondan mı buna en iyi cevabıVisenyaa verir.
Niye bu kadar agresif yorum yaptınız? Konu hoşunuza gitmediyse görmezden gelebilirsiniz.Şuan en büyük derdim sizin güzel olup olmadığınız ve fotoğrafınızı yorumlamak. Kusura bakmayın ama bize ne? Beğenen pek yok diye de eklemişsiniz biz beğensek sizi nufusumuza mu alacağız?
Niye bu kadar agresif yorum yaptınız? Konu hoşunuza gitmediyse görmezden gelebilirsiniz.
Kendimi eskiden güzel bulurdum ama şimdi bulmuyorum hadi biraz egoma çalışın demek bir dert konusu olmamalı. Bakınız bdv.de ne dertler var. Fotoğraf da atacakmış. Siz fotoğrafına çok meraklandiysaniz bu beni bağlamaz.
Bu kadar canınızı sıktıysa yorum yapmayabilirdiniz kimse sizi zorlamıyorKendimi eskiden güzel bulurdum ama şimdi bulmuyorum hadi biraz egoma çalışın demek bir dert konusu olmamalı. Bakınız bdv.de ne dertler var. Fotoğraf da atacakmış. Siz fotoğrafına çok meraklandiysaniz bu beni bağlamaz.
Herkesin derdi farklı belki bu dert sizin için önemli değilse konu sahibi için önemlidir sormuş burda sizinde böyle takintilariniz var mı diye burda her ne olursa olsun konuşuluyor attı fotoğraf çokta güzel hanım hanımcık ponçik bı kızdı ben beğendim de kızı böyle dedim diye egosu tatmin olacaksa olsunKendimi eskiden güzel bulurdum ama şimdi bulmuyorum hadi biraz egoma çalışın demek bir dert konusu olmamalı. Bakınız bdv.de ne dertler var. Fotoğraf da atacakmış. Siz fotoğrafına çok meraklandiysaniz bu beni bağlamaz
Oha aynı ben. Resmen sıfatım kaydı tövbe haşa Kuranı tuvalette yırtan kıza benzedim ben de iki gündür.Kız dünden beri agzım burnum yamuldu felç geçiriyorum sanki elim yüzüm islamiyetten önce yapılan putlara benziyo, besmele görmüs seytana benzedim. Demek ki yalnız degilim lut kavmi gibi dolusmusuz
Bende yataktan çıksam aynaya bakacam da o derece bıkkınlık var üstümdeOha aynı ben. Resmen sıfatım kaydı tövbe haşa Kuranı tuvalette yırtan kıza benzedim ben de iki gündür.
Kendimi eskiden güzel bulurdum ama şimdi bulmuyorum hadi biraz egoma çalışın demek bir dert konusu olmamalı. Bakınız bdv.de ne dertler var. Fotoğraf da atacakmış. Siz fotoğrafına çok meraklandiysaniz bu beni bağlamaz.
Çıkma çıkma kal orası güvenliBende yataktan çıksam aynaya bakacam da o derece bıkkınlık var üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?