Kendimi eskisi gibi beğenmiyorum

baksam tarafsız yorumlarım ama onun yerine yazdıklarınızdan yola çıkarak düşüncemi yazayım.
enerjiniz düşük geldi, aynada sürekli burası kötü, şurası çatlamış, orası kırışmış diye üzülmek işe yaramaz ve sadece sizi üzer.
kırışıklık varsa yada oluşuyorsa yüz yogası yapın , su içmeyi unutmayın, hazır paketli yağlı aburcuburdan , koladan uzak durun. makyaj pek yapmıyorsunuz ama nemlendirmeyi ve hergün temizlemeyi atlamayın. aynada hergün 1-2 cümle , sesli şekilde , adınızı söyleyerek kendinize iltifat edin

Sizi çok iyi anlıyorum. Bir tavsiye, instagram falan kullanıyosanız ya kapatın yada bir süre instagram diyetine girin. Bak gör 1 haftaya kendini nasıl güzel (sıradan olmayan) hissedeceksin..
Ben de bir süre senin gibi hissetmiştim. Sonra farkettim sosyal medyanın beni ne kadar etkilediğini, sürekli o ulaşamayacağım, kıyafetleri, estetikleri, makyajları, tarzları görmek. Kendi bedenimde çok detaycı hale gelmiştim. Kendini beğenip sevmediğinde de kimse seni beğenip sevmiyor. O gözünde ki ışık ondan kaynaklı aslında.. Başkası ile kendini karşılaştırmana neden olacak herşeyi ortadan kaldırırsan kendini beğenmeye başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…