- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Hahah kriterlerine göre ben hiç güzel değilimFotoğraf attığın hatta çevrende sorduğun insanlar kotu niyetli degillerse guzel olmasan bile "aynen bir çirkinlik var sende" demezler asla.
Ben bu konuda cocuklara guveniyorum, oldukça acik sözlü çoğu."Tanimadigin ya da az tanidigin" cocuklarin dikkatini cekiyorsan, ilgilenip yuzune bakip seni inceliyorsa el kadar cocuk guzel abla diyorsa guzel bir yuzun vardir.
(Abartili incik boncuk ve cocuklarin gözune çarpan renklerle gezmiyorsan) burdan anlayabilirsin.
Bir de hemcinslerin bakiyorsa
Hahah kriterlerine göre ben hiç güzel değilim
Yalnız diiiliizzz bu yola hep beraber cıktıkkkOha aynı ben. Resmen sıfatım kaydı tövbe haşa Kuranı tuvalette yırtan kıza benzedim ben de iki gündür.
Hahah kriterlerine göre ben hiç güzel değilim
Sizin bu gereksiz dediginiz konular, takıntılar yüzünden binlerce insan intihar ediyor biliyor musunuz ne demek bize ne ya? Yapılır mı şu yorum? Hiç mi insan psikolojisinden anlamazsınız?Kendimi eskiden güzel bulurdum ama şimdi bulmuyorum hadi biraz egoma çalışın demek bir dert konusu olmamalı. Bakınız bdv.de ne dertler var. Fotoğraf da atacakmış. Siz fotoğrafına çok meraklandiysaniz bu beni bağlamaz.
Bende öyle hissediyordum.Gittim bir kuaföre yıllardır makas vurmadigim upuzun saçlarımı küt kestirdim.Sonra sarıdan siyaha boyattım üstüne kıvırcık saçlara bir fön çektim siyah eyeliner tam savrulmasa da saçlarımı savura savura çıktım kuaförden.Kendime geldim ya değişim iyidir sen de bir dene benceBüyüdükçe gözlerim eskisi gibi ışıldamıyor onu farkettim ne bileyim eskiden çok güzel bulduğum zamanlar olurdu şu an standart gibi. Beğenen de pek yok. Sizin böyle takıntılarınız var mı bu aralar güzelliğe çok taktım.
Hatta aranızda fotoğraf atabileceğim biri var mı yorumlarınızı merak ediyorum buraya atmak istemedim
Bence güzellik görecelidir, eminim ki sizde güzelsinizdir. Tek derdiniz bu olur insallah..Büyüdükçe gözlerim eskisi gibi ışıldamıyor onu farkettim ne bileyim eskiden çok güzel bulduğum zamanlar olurdu şu an standart gibi. Beğenen de pek yok. Sizin böyle takıntılarınız var mı bu aralar güzelliğe çok taktım.
Hatta aranızda fotoğraf atabileceğim biri var mı yorumlarınızı merak ediyorum buraya atmak istemedim
Şuan en büyük derdim sizin güzel olup olmadığınız ve fotoğrafınızı yorumlamak. Kusura bakmayın ama bize ne? Beğenen pek yok diye de eklemişsiniz biz beğensek sizi nufusumuza mu alacağız?
Sakin ol beybi çabuk kırışırsın yoksaKendimi eskiden güzel bulurdum ama şimdi bulmuyorum hadi biraz egoma çalışın demek bir dert konusu olmamalı. Bakınız bdv.de ne dertler var. Fotoğraf da atacakmış. Siz fotoğrafına çok meraklandiysaniz bu beni bağlamaz.
Bana atabılırsın .Ara ara modumuz dusuyor kremler vıtamınler sur .Sıgarada etkılıyorBüyüdükçe gözlerim eskisi gibi ışıldamıyor onu farkettim ne bileyim eskiden çok güzel bulduğum zamanlar olurdu şu an standart gibi. Beğenen de pek yok. Sizin böyle takıntılarınız var mı bu aralar güzelliğe çok taktım.
Bana atabilirsin dürüst olarak söyleyebilirim sana düsüncemi.Büyüdükçe gözlerim eskisi gibi ışıldamıyor onu farkettim ne bileyim eskiden çok güzel bulduğum zamanlar olurdu şu an standart gibi. Beğenen de pek yok. Sizin böyle takıntılarınız var mı bu aralar güzelliğe çok taktım.
Bakımlıyım fakat bakımdan kastınız makyajsa nadir yaparım.Bakımlı mısınız peki? Aslında çok da güzel olmayan birçok kadın bakımla çok çekici görünebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?