kendimi evli biri gibi hissetmiyorum..

_Hafra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
27
20
3
Merhaba ben bir yıllık evliyim fakat kendimi hic evli gibi hissetmiyorum soyle ki cevremde gorumcelerim olsun evli insanlar olsun daha agirlar ben cok kipirkipir degilim evli bir kadin profili sanirim oluşturmuyorum biraz rahatsiz ediyor bu beni esim benden 7.8 yas buyuk bir kizim var bilmiyorum neden hissedemiyorum onebileceginiz seyler var mi nasil davraniyim farkındayım biraz degisik bir konu oldu ama :))

Yanlis yazmisim aslinda evli gibi demek yanlis olmus karakter meselesi sanirim benim demek istedigim sağolun.

Son düzenleme:
Evli gibi hissedenler nasıl oluyor pek anlayamadımo_O
daha çok yeni evlisin takma bunları kafana :KK48::KK48:

evli olanlar nasıl davranıyor ki yani nikah kıyınca gökten vahiy inmiyor sonuçta. nasılsan öyle devam ediyosun hayatına.

Evli gibi olmak nasıl oluyor bilmiyorum hiç farklı hissetmedim ben evlendikten sonra. Eskiden nasılsam şimdide öyleyim.

Evlenince havalara girip farklı davrananlar komik oluyor asıl. Ne iseniz o olun yeter.

:KK48:
Daha agir oluyolar gibi geldi bana esleriyle konusmalari cevredeki davranislari karakter meselesi sanirim
aman evliliğin tadını çıkar
şöyle yapayım şöyle davranayım diye hiç kendini yorma
zaten yıllarca evli kalınca kendi kendine yoruluyorsun:KK11:

Merhaba ben bir yıllık evliyim fakat kendimi hic evli gibi hissetmiyorum soyle ki cevremde gorumcelerim olsun evli insanlar olsun daha agirlar ben cok kipirkipir degilim evli bir kadin profili sanirim oluşturmuyorum biraz rahatsiz ediyor bu beni esim benden 7.8 yas buyuk bir kizim var bilmiyorum neden hissedemiyorum onebileceginiz seyler var mi nasil davraniyim farkındayım biraz degisik bir konu oldu ama :))
Kıpır kıpırlılıkla ne ilgisi var evli olmamın

Neden kendinizi belli kalıplara sokmak bu derece önemli?
Ve etrafınızda gördüğünüz o evli kadın profillerinin sizden daha iyi olduğunu düşündüren nedir?
Bir de 21 yaşında mısınız gerçekten? Her ne kadar evli kadın profiline ben de uymasam da, 21 yaşında bir genç kızla, kendi "evli kadın" profilimi bile yanyana koyamadım, zira 35 yaşındayım.
Bence kalıplardan uzak durun, hissettiğiniz gibi olun.

Evli kadın profili yoktur ama şöyle birşey var. Sanırım 21 yaşındasınız ve bir yıllık evliliğinizde bir bebek sahibi olmuşsunuz allah ömür versin. 21 yaşında bir kadının 30-35yaşındaki kadın ile hayattan beklentileri farklıdır.
21 yaşında otele gittiğimde diskonun açılmasını beklerdim evli ve bebekli aileler animasyon sonrası kaçardı hemen akıl bile erdiremezdim o çocuk ne zaman uyur gece uyanır mı vs.
İçinizde kalan şeyler olmuş olabilir.
Eşiniz uyumlu biriyse hiç takmayın, kalıplara girmeyin, içinizden geldiği gibi yaşayın.

O yaşla alakalı bence agırlaşmak falan bende evlenmeden neysem oyum zaten eşimde üstüme cok gelmez bekar hayatı sevgili hayatı yasıyoruz aynı evde

Hahah ya çok tatlısın kendimi gördüm sende. 5 yıl önce evlilik hazırlığındayız ev yerleştirirken eşime dedim ki hiç evli kadın kıyafetim yok alışverişe mi çıksak? O da evli kadın kıyafeti nasıl oluyor dedi ben de e annelerimiz nasıl giyiniyorsa öyle dedim, benim dolabım da yırtık pırtık salaş pantolonlar askılı bluzlar var evlendikten sonra bunları mı giyecem gülmezler mi bana dedim. Çünkü etrafımızda hiç bizim gibi evli bir örneğim yoktu annem, teyzemler, görümcemler, komşularımız falan onlar da ya şalvarlı tunikle bol pantolon, uzun etekler kollarda altın bilezikler hamur yoğuran insanlardan ibaretti örneklerim. Sandım ki onlar evlendi diye öyle oldular evlenince öyle olmak lazım ama şimdi etraf bizim gibi evlilerle doldukça şimdi o günlerimi hatırlayıp gülüyorum. Karakter meselesi canım nasılsan öyle ol, zaten başka türlüsü seni yorar mutsuz olursun

Olduğunuz gibi devam edin ,kendinizi değiştirmenizi gerektirecek birşey yok :işsiz:

Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Başkalarıyla kıyaslamayın ve içinizdeki çocuk ruhunu yaşatmaya devam edin :spor:

:KK48:
Daha agir oluyolar gibi geldi bana esleriyle konusmalari cevredeki davranislari karakter meselesi sanirim

ama bu kisinin karakteri ile ilgili, evli olmakla ilgisi yok ki,
ben 7 yasinda da agir takilan biriydim mesela, hatta yasla birlikte kendimi daha ozgur biraktigim bile soylenebilir :KK66:

Evli gibi olmak ne demek bilemedim.kıpır kıpır,çocuk ruhlu olmak ya da tam tersi olgun,ağır olmak karakter meselesi.evlilikle değişmez ki.ben her zaman çocuk ruhlu oldum.sadece tecrübe,yaşananlar falan benim insanlara karşı ya da olaylara karşı tepkilerimi etkiledi.

Başlığı görünce eşinizle sıkıntılarınız var benimseyemediniz ve mutlu değilsiniz gibi anlamıştım. Ama sanırım bunu kastetmiyorsunuz.
Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın. Eşinizle bir sorununuz yoksa diğerlerinin nasıl olduğu çok da önemli olmamalı.

Back
X