kendimi evli biri gibi hissetmiyorum..

21 yasinda insan zaten kipir kipir oluyor, garip bir durumunuz yok ki. Evlendin diye aniden 35lik agir ablaya donecek halin yok ya rahatla bence.

Bence kişiliğinizi yansıtmaya devam edin.
Kıpır kıpır olmak ne güzel işte;)
Nerede nasıl davranılması gerektğini bilen biri iseniz gerisi önemsiz.

Sanirim konu sahibi evlenince kilik kiyafetin degismesinden daha agir gorunmekten falam bahsediyor.

Bunlar genelde cevre baskisiyla olan seyler

Yani evlendin kiyafetine dikkat et agir giyin agir davrsan tarzi dayatmalar varsa oluyor.

Bence degismeyin
Neyseniz o olun
Hayat sizin

Ben anladim kafanizdaki o evli kadin profilini. Cunku benim cevremdeki kadinlar da oyle. Agir olurlar, klasik giyinirler. Hatta evlenen arkadaslarimin bile giyimleri sonradan degisti ama ben oyle olmak istemiyorum. Bence cok sıkıcı. :D Kendiniz gibi olun.

:KK48:
Daha agir oluyolar gibi geldi bana esleriyle konusmalari cevredeki davranislari karakter meselesi sanirim
Daha mı ağır oluyorlar? Hiç öyle birilerini görmedim. Evli gibi hissetmek neymiş ki? Sen acaba kendi çevrendeki 2-3 evli kadınla genelleme yapıyor olabilir misin? Evliliğin kadınları ağır yapmak gibi bir vasfı olduğunu hiç sanmıyorum. Bir de şu ironiyi çözemedim evli kadınlar daha mı ağır oluyor yoksa daha mı kıpır kıpır oluyor? Bi öyle demişsin bi böyle?
1 yıllık evliymişsin ve 1 kızın var doğru mu? İlk ay hamile kalsan maximum 3 aylık filan olmalı o bebek? Acaba bir anda evlenip bir anda anne olmak senin biraz bocalamana mı sebep oldu? Çünkü eğer öyleyse gayet normal. Eşin de senden büyükmüş, bir anda kendini büyümek olgunlaşmak zorunda hissetmiş olabilirsin. Senin iç dünyanla ilgili şeyler bunlar. Herkesin yaşamı karakteri koşulları farklı. Genelleme yapılamaz. Eşinle yada ailenle konuş dertleş

Evli insanların kalıplaşmış bir davranış biçimleri mi var ki? Benim çevremdeki evlilerin hiç birisi bahsettiğiniz tarzda ağır olayım diye kendini kasan insanlar değil mesela deli dolu, ruhları genç eğlenmesini bilen insanlar, hoş ağır olsa da karakteridir der geçersin bunu evlilikle bağdaştırmak çok saçma

Yaşın 21

Evli kadın tarzı yok

Ama çevrende giyim kuşam vs evlenince değişebilir

Ben birisiyle tanıştım oğlum kucakta Bebek idi

Beni şöyle bir süzdü çok mu küçük evlendin sen dedi diğer bebekli kadın

Yooo dedim 30 yaşındayım gözü pörtledi

O 20 yaşında imiş ama fazla klasik bir giyimde idi ben de klasik giyerim esasen o gün kot tişört vardı yırtık vs değildi ama anne profiline uymuyormuşum

Siz boşverin ne iseniz o olun evli kadın kalıbı yok

Merhaba ben bir yıllık evliyim fakat kendimi hic evli gibi hissetmiyorum soyle ki cevremde gorumcelerim olsun evli insanlar olsun daha agirlar ben cok kipirkipir degilim evli bir kadin profili sanirim oluşturmuyorum biraz rahatsiz ediyor bu beni esim benden 7.8 yas buyuk bir kizim var bilmiyorum neden hissedemiyorum onebileceginiz seyler var mi nasil davraniyim farkındayım biraz degisik bir konu oldu ama :))

Demekki benim gibi düşünen birileri varmış.. 6 yıldır evliyim kadın kelimesini kendime yakıştıramıyorum..
Kadınlar toplantısı oluyor çay börek fln.. eşim diyor sende gitsene..ben gitmek istemiyorumm aman ne işim var kadınlar la diyorum.. sebebini bende merak ediyorum.. bende bi sorun mu var acaba..

Daha agir oluyolar gibi geldi bana esleriyle konusmalari cevredeki davranislari karakter meselesi sanirim

2 senelik evliyim hoop oradayım hoop burda iyi ki de böyleyim zaten ilerde yaşlanınca çöküp kalıcaz içinden nasıl geliyorsa onu yap :)

nasıl olmak istiyosanız öyle olunki kıpır kıpır olmanız daha iyi bnce. Çocuğunuzlada güzel zaman geçirirsiniz :)

Ben gayet evli bi kadin gibiyim. Bekarken simdiki sorumluluklarim yoktu yemek derdim yoktu temizlik derdim yoktu. Simdi hepsi var, ev li oldugum icin.. sukur bugunumuze

Merhaba ben bir yıllık evliyim fakat kendimi hic evli gibi hissetmiyorum soyle ki cevremde gorumcelerim olsun evli insanlar olsun daha agirlar ben cok kipirkipir degilim evli bir kadin profili sanirim oluşturmuyorum biraz rahatsiz ediyor bu beni esim benden 7.8 yas buyuk bir kizim var bilmiyorum neden hissedemiyorum onebileceginiz seyler var mi nasil davraniyim farkındayım biraz degisik bir konu oldu ama :))

Yanlis yazmisim aslinda evli gibi demek yanlis olmus karakter meselesi sanirim benim demek istedigim sağolun.
Üniversite mezunu musun.bende kendimi asla bu moda sokamadim.beceremiyorum kendimi öğrenci gibi hissediyorum.onlar gibi davranamiyorum ama dert etme zamanla olur

Hayat yormustur onları biri de ben. Bazen içim kıpır kıpır ama kafa yorgunluğu bazen ağır yapiyo beni :işsiz:

Back
X