- 12 Nisan 2020
- 364
- 399
- 23
- Konu Sahibi mandalina95
-
Kendini rahat bırak. Olduğun gibi davran. Onlardan ne farkın var ki? Ya da onların ne üstünlüğü var ki de ezik hissedesin? Eşin seni yanında taşıyorsa gurur duyduğundandır. Sen de tadını çıkar.Merhaba hanımlar hemen konuya gireyim eşimin arkadaşlarının yanında kendimi çok ezik hissediyorum sanki beni küçük görüyorlarmış gibime geliyor. Hiç aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Bahaneler üretmeye çalışıyorum sürekli. Eşim benim her ortamıma rahatça giriyor. Ben de onu yalnız bırakmamak istiyorum. Hepsi de iyi insanlar aslında ama ne konuşacağımı bilemiyorum. Elimi kolumu bile nereye koyacağımı bilemiyorum ve gerçekten kendimi kötü hissediyorum. Bir düğün nişan yapacaklar diye ödüm kopuyor resmen. Kendi arkadaş ortamımda hiç öyle değilim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ne yapabilirim ya da nasıl davranmalıyım? Önerilerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
DoktorlarSizden ne fazlaları var? Profesor falanlar mi?
Profesör olsalar nolacak ki. İnsanlar nihayetinde.Sizden ne fazlaları var? Profesor falanlar mi?
Doktorlar
Doktorlarsa ne olacak? Fazladan kafaları ya da bacakları mı var? Bildiğin insan evladı.Doktorlar
Dogru. Konustuklari konular hakkında bilgi sahibi olmadigi icin konusmaya cekiniyor olabilir. Herkesin karakteri farkli. Kimisi girdigi her ortamda kirk yillik arkadas gibi olur, kimisi sessiz kalir, soguk davranir.Profesör olsalar nolacak ki. İnsanlar nihayetinde.
Hahaha mantıklıSanki biraz onları gözünde büyütmüşsün o yüzden yanlarında küçük hissediyorsun. Şöyle söylenir bu duruma. Gözünde çok büyüttüğün insanları tuvalette düşün bir anda normal seviyeye geliyorlar
Sosyal ortamda konuya hakim olmayan biri varken mesleklerini konuşuyorlarsa zaten onların ayıbıdır.Dogru. Konustuklari konular hakkında bilgi sahibi olmadigi icin konusmaya cekiniyor olabilir. Herkesin karakteri farkli. Kimisi girdigi her ortamda kirk yillik arkadas gibi olur, kimisi sessiz kalir, soguk davranir.
Pandemi sebebiyle hayırSiz çalışıyor musunuz?
Sanki biraz onları gözünde büyütmüşsün o yüzden yanlarında küçük hissediyorsun. Şöyle söylenir bu duruma. Gözünde çok büyüttüğün insanları tuvalette düşün bir anda normal seviyeye geliyorlar
Sizin eğitim durumunuz nedir peki?Pandemi sebebiyle hayır
Olmayan dugunlerı dusunup strese giriyorsanız o derece takıyor ve kasıyorsanız gorusmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?