kendimi ezik hissediyorum

mandalina95

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
364
399
23
Merhaba hanımlar hemen konuya gireyim eşimin arkadaşlarının yanında kendimi çok ezik hissediyorum sanki beni küçük görüyorlarmış gibime geliyor. Hiç aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Bahaneler üretmeye çalışıyorum sürekli. Eşim benim her ortamıma rahatça giriyor. Ben de onu yalnız bırakmamak istiyorum. Hepsi de iyi insanlar aslında ama ne konuşacağımı bilemiyorum. Elimi kolumu bile nereye koyacağımı bilemiyorum ve gerçekten kendimi kötü hissediyorum. Bir düğün nişan yapacaklar diye ödüm kopuyor resmen. Kendi arkadaş ortamımda hiç öyle değilim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ne yapabilirim ya da nasıl davranmalıyım? Önerilerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler

Kendini rahat bırak. Olduğun gibi davran. Onlardan ne farkın var ki? Ya da onların ne üstünlüğü var ki de ezik hissedesin? Eşin seni yanında taşıyorsa gurur duyduğundandır. Sen de tadını çıkar.

Ne özellikleri var da düğün nişan yapacaklar diye ödünüz kopuyor? Siz ne işle meşgulsünüz?

Profesör olsalar nolacak ki. İnsanlar nihayetinde.
Dogru. Konustuklari konular hakkında bilgi sahibi olmadigi icin konusmaya cekiniyor olabilir. Herkesin karakteri farkli. Kimisi girdigi her ortamda kirk yillik arkadas gibi olur, kimisi sessiz kalir, soguk davranir.

Hahaha mantıklı

Dogru. Konustuklari konular hakkında bilgi sahibi olmadigi icin konusmaya cekiniyor olabilir. Herkesin karakteri farkli. Kimisi girdigi her ortamda kirk yillik arkadas gibi olur, kimisi sessiz kalir, soguk davranir.
Sosyal ortamda konuya hakim olmayan biri varken mesleklerini konuşuyorlarsa zaten onların ayıbıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…