- 3 Eylül 2018
- 9.111
- 48.420
- 548
- Konu Sahibi mandalina95
-
Sizin mesleğiniz nedir? Bu durum yüzünden mi böyle hissediyorsunuz?
Dogru. Konustuklari konular hakkında bilgi sahibi olmadigi icin konusmaya cekiniyor olabilir. Herkesin karakteri farkli. Kimisi girdigi her ortamda kirk yillik arkadas gibi olur, kimisi sessiz kalir, soguk davranir.
Bunu sormamın sebebi doktorları gözünüzde çok büyütmüş olmanız.Pandemi sebebiyle hayır
Havada uçup su üstünde yürümüyorlarsa kendinizi bu kadar kasmanıza gerek yok. Böyle hissetmenizin özel bir sebebi var mı? Ya da eşiniz size bu tarz bir şey hissettirdi mi?
Insanlarla sohbet etmek eglenmek ıcın meslektaş olmaya gerek yok, gordugun uzere esinde doktor. Doktorla evlenip doktorla neden sohbet edemeyesın, arkadas olamayasın?Meslektaşları değilim öyle söyleyeyim
Zaten ben de doktorlarla haşir neşir olduğum bir meslek mensubuyum. Ama nedense böyle bir psikoloji geliştirdiğimi farkettim kendimde.Insanlarla sohbet etmek eglenmek ıcın meslektaş olmaya gerek yok, gordugun uzere esinde doktor. Doktorla evlenip doktorla neden sohbet edemeyensın, arkadas olamayasın?
İlla konuşmak her konuya dahil olmak zorunda değilsiniz. Kendinizden emin olun ve dik durun ezik hissetmek zamanla sizi yıpratır.Eşimle ilgili hiçbir sorun yok. Tamamen kendi hassasiyetim.
+1Ne iş yaptığınızı ısrarla söylemiyorsunuz,işinizi beğenmiyor ya da basit görüyorsunuz kendinizle barışık olun lütfen
Doktor değilsiniz ama neysiniz. Mesleğinizi bile söylemiyorsunuz. Bence siz kendinizi bayağı bayağı aşağıda görüyorsunuz, onlarında öyle gördüğünü düşünüyorsunuz.Meslektaşları değilim öyle söyleyeyim
Farkettıysenız care de bulabilirsinizZaten ben de doktorlarla haşir neşir olduğum bir meslek mensubuyum. Ama nedense böyle bir psikoloji geliştirdiğimi farkettim kendimde.
Hemşire misiniz?Zaten ben de doktorlarla haşir neşir olduğum bir meslek mensubuyum. Ama nedense böyle bir psikoloji geliştirdiğimi farkettim kendimde.
Öyle ortamlarda konulara çok dahil olan bir tip değilimdir. Böyle olunca da hiç konuşmuyorum. Bu sefer kendime yakıştırmıyorum. Çünkü normalde çok espirili bıcır bıcır biriyimdir.İlla konuşmak her konuya dahil olmak zorunda değilsiniz. Kendinizden emin olun ve dik durun ezik hissetmek zamanla sizi yıpratır.
Aslında kendimi çok seviyorum ve kendimle barışığım da. Üniversite mezunuyum aynı zamanda zaten. Aşmaya çalışacağım ama.Ne olmuş doktorlarsa? Kimi okur doktor olur kimi öğretmen kimi başka bısey. Okumaz veya ama kendini süper gelıstirir çok bilgi birikimi olan donanımlı biri olursunuz. Ama en önemlisi de insan olmak. Siz kendinizi böyle ezıklerseniz herkes ezikler. Önce kendinizi sevin kimseden asagıda değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?