kendimi ezik hissediyorum

Insanlarla sohbet etmek eglenmek ıcın meslektaş olmaya gerek yok, gordugun uzere esinde doktor. Doktorla evlenip doktorla neden sohbet edemeyensın, arkadas olamayasın?
Zaten ben de doktorlarla haşir neşir olduğum bir meslek mensubuyum. Ama nedense böyle bir psikoloji geliştirdiğimi farkettim kendimde.

Meslektaşları değilim öyle söyleyeyim
Doktor değilsiniz ama neysiniz. Mesleğinizi bile söylemiyorsunuz. Bence siz kendinizi bayağı bayağı aşağıda görüyorsunuz, onlarında öyle gördüğünü düşünüyorsunuz.

İlla konuşmak her konuya dahil olmak zorunda değilsiniz. Kendinizden emin olun ve dik durun ezik hissetmek zamanla sizi yıpratır.
Öyle ortamlarda konulara çok dahil olan bir tip değilimdir. Böyle olunca da hiç konuşmuyorum. Bu sefer kendime yakıştırmıyorum. Çünkü normalde çok espirili bıcır bıcır biriyimdir.

Siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez. Nedensizce aşağılık kompleksine girip kendinizi ezerseniz insanlar da sizi kendilerinden aşağıda görür. Önemli olan ilk başta sizin kendiniz için ne düşündüğünüz.
Ama asla karşınızdaki kişileri küçümsemeye yermeye çalışarak yapmayın bunu. Onlar da çok değerli siz de öylesiniz.

Ne olmuş doktorlarsa? Kimi okur doktor olur kimi öğretmen kimi başka bısey. Okumaz veya ama kendini süper gelıstirir çok bilgi birikimi olan donanımlı biri olursunuz. Ama en önemlisi de insan olmak. Siz kendinizi böyle ezıklerseniz herkes ezikler. Önce kendinizi sevin kimseden asagıda değilsiniz

Arkadaşları da eşleriyle mi geliyor? Eğer öyleyse ve ona rağmen sus pus oturuyorsanız hoş görünmez. Eşiniz durumu fark etmeden bunu aşmanın yollarını aramalısınız. Mesleğinizi bile söyleyemeyecek kadar kompleks edinmeyin kendinize. Eşleriyle gelmiyorlarsa sizin de gitmenize gerek yok zaten. Hepsinin eşi de doktor mu?

Aslında kendimi çok seviyorum ve kendimle barışığım da. Üniversite mezunuyum aynı zamanda zaten. Aşmaya çalışacağım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…