- 12 Nisan 2020
- 364
- 399
- 23
- Konu Sahibi mandalina95
-
Çoğu bekar.Arkadaşları da eşleriyle mi geliyor? Eğer öyleyse ve ona rağmen sus pus oturuyorsanız hoş görünmez. Eşiniz durumu fark etmeden bunu aşmanın yollarını aramalısınız. Mesleğinizi bile söyleyemeyecek kadar kompleks edinmeyin kendinize. Eşleriyle gelmiyorlarsa sizin de gitmenize gerek yok zaten. Hepsinin eşi de doktor mu?
Siz kendi yaptığınız işi küçümser bir tavırdasınız. Söyleyemiyorsunuz bile mesleğinizi. Bu kafayla giderseniz evdeki adamında bir yerlerini arşa çıkarırsınız zamanlaAslında kendimi çok seviyorum ve kendimle barışığım da. Üniversite mezunuyum aynı zamanda zaten. Aşmaya çalışacağım ama.
Ne konustuklarini ben bilemem. Varsayimda bulundumSosyal ortamda konuya hakim olmayan biri varken mesleklerini konuşuyorlarsa zaten onların ayıbıdır.
Ben de öyle. Size ithafen demedim. Yanlış anlaşıldıysam üzgünüm.Ne konustuklarini ben bilemem. Varsayimda bulundum
radyoterapi mezunuyum.Israrla mesleğini soylememek te nedir
Mit ajanı ya da illuminati üyesi falan mısınız ne bu gizem
Konu sahıbı mesleğinizi neden yazmıyorsunuz tr de tek siz mı o meslektesınız yazarsanız hepimiz sızı tanıyacak mıyız?
Kimse sizi yargılamadı sadece siz ısrarla söylemeyince insanlara garip geldiSöylemediğim için bu kadar yargılanacağımı bilsem konu başlığı yapardım
Soylemedıgın ıcın kimse yargılamadı, yorumlar ona gore yapılsın diye sordu bence herkes bende dahil.Söylemediğim için bu kadar yargılanacağımı bilsem konu başlığı yapardım
Kızmadım tabiki de,ne munasebet.Yazdım kızmayın
Meslektaşları değilim öyle söyleyeyim
Utandığımdan yazmamazlık yapmadım. Kaç doktorun eşi radyoterapi mezunudur ki sonuçta. Eşim de buralarda takıldığımı bilir.Şu mesajınız bile ne kadar özgüvensiz olduğunuzun kanıtı.
İnsan mesleğini söylemekten neden utanır ki?
Neden söylemek istemedinizki? Hastanede temizlik görevi yapıyor da olabilirsiniz veya asistan hemşire vs . Namusunuzla yaptiginiz her iş güzeldir gurur duymalısınızYazdım kızmayın
Mesleğiniz ve eğitim durumunuz nedir acaba ondan kaynaklı olabilir mi diye sordumMerhaba hanımlar hemen konuya gireyim eşimin arkadaşlarının yanında kendimi çok ezik hissediyorum sanki beni küçük görüyorlarmış gibime geliyor. Hiç aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Bahaneler üretmeye çalışıyorum sürekli. Eşim benim her ortamıma rahatça giriyor. Ben de onu yalnız bırakmamak istiyorum. Hepsi de iyi insanlar aslında ama ne konuşacağımı bilemiyorum. Elimi kolumu bile nereye koyacağımı bilemiyorum ve gerçekten kendimi kötü hissediyorum. Bir düğün nişan yapacaklar diye ödüm kopuyor resmen. Kendi arkadaş ortamımda hiç öyle değilim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ne yapabilirim ya da nasıl davranmalıyım? Önerilerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
Utandığımdan yazmamazlık yapmadım. Kaç doktorun eşi radyoterapi mezunudur ki sonuçta. Eşim de buralarda takıldığını bilir.
Radyoterapi mezunu olabilirsiniz de ne iş ile meşgulsunuzradyoterapi mezunuyum.
radyoterapi mezunuyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?