kendimi ezik hissediyorum

Çoğu bekar.

Aslında kendimi çok seviyorum ve kendimle barışığım da. Üniversite mezunuyum aynı zamanda zaten. Aşmaya çalışacağım ama.
Siz kendi yaptığınız işi küçümser bir tavırdasınız. Söyleyemiyorsunuz bile mesleğinizi. Bu kafayla giderseniz evdeki adamında bir yerlerini arşa çıkarırsınız zamanla

Hiç öyle düşünmeyin ,sizden hoslanmasalar aynı ortama girmezler sonuçta .
Bu yaz bir akrabamla görüştük ,laf lafı açarken bu çekingenlik mevzusuna geldi mevzu.nasil tatlı nasıl hoşsohbet biridir anlatamam ,hani çok canınız sıkkınken bile sizi doğal halleriyle yatıştıran güldüren insanlar var ya onlardan.Simdi 40 larinda.Evliligini 16 yaşında yapmış ,köyden şehir merkezine gitmiş.Esinin arkadaşlari da hep öğretmen doktormus. Bir de sadece o basortuluymus .Sizin gibi asla gitmek istemezmis.Her cuma da aglarmis , cumartesi onlarla gorusucez diye.Sana kötü mü davraniyorlardi diyorum yok diyor ,kucumsuyorlar miydi diyorum yok,o kendini öyle hissettiği için aglarmis ,çok ta iyi insanlardı dedi,iki tanesiyle gorusuyorlarmis hala.
Sonradan hastanede temizlikcilik yaptı,şimdi de discininyaninda çaycılık yapıyor.cok iyiyim ,şimdi hiç öyle değil, genclikmis,napicaksin dedi.
Üzülmeyin ,üzmeyin kendinizi boş yere.Herkes kafa dagitmaya ,iki güler yüz görmeye geliyor.siz de öyle ,kendiniz olun yeter.

Mesleğiniz ve eğitim durumunuz nedir acaba ondan kaynaklı olabilir mi diye sordum

radyoterapi mezunuyum.

Eee ne var ki, gayet guzel bir meslek. Kanser hastalarina yardim etmiyor musunuz?

Bence bir is bulun. Bana kalirsa meslekleriniz benzer zaten asagi gorecek, ezilecek bir sey gormuyorum ki. Ezilme sebebinizi bulun once, sanirim egitim/kariyere sebep. Ben olsam terapiste gorunurdum. Yok ille de ben asagiyim derseniz tezsiz mastera yazilin baska da bir sey gelmiyor aklima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…