Kendimi görümcem yüzünden değersiz hissediyorum.Yardımcı olur musunuz kızlar:-(

evet haklısınız mesafe en iyisi

evet haklısınız mesafe en iyisi

Aynen şunun şurasında senede 2 bayram olsa 2 düğün olsa mecburiyetten görüşeceğiniz onda da idare ediverin. Zaten bir kaç seneye evlenir o da kendi görümcesiyle kaynanasıyla uğraşmaktan senle uğraşamaz
Sanıyor musun ki hepimiz çok seviliyoruz çok saygı görüyoruz İyi kötü idare ediyoruz işte

Kadınlar saçmalar yani normal öyle mi ?? Adam sizin yanınızda yaa, bu daha neyin kaprisi? Eşinize gerçekten çok üzüldüm

hepinize ayrı ayrı şakayı mı anlatıcam önceki konumdan bakabilrsiniz dedim.ben haksız olduğumu düşünmüyorum bir şaka bu kadar abartılamaz

Ben önce vergi müfettişi sonrasında idari hakimim.İİbflilerin idari hakimlikte hukukçuları nasıl solladığını iyi araştır..Görümcem de bana sorular soruyordu onla ilgili bir derdi yok.Konuyu saptırmak dediğim işte buydu.Konu bu değil konu benim şakam

Not değildi bu anayasa değişikliği yeni düzenlemeler.Herkesin açıp okuyabileceği şeyler.O ara kitaplar karışıktı yeni basımlar çıkmamıştı.Ordan yararlanabileceği madde değişiklikleri düzenli bir şekilde elime geçti ben ona da attım kafası karışır belki diye.Bilmiyorum anlattım ama anlar mısın

Kocamla evlendim diye bana saygı duyulacak demiyorum.Kocamla evlenmesem de bana saygı duyulacak evlensem de.Ben insanlara saygılı konuşuyorum sen kimsin tarzında konuşmuyorum.
Çok merak ediyorsan geçmiş konuma gir oku hepinize tek tek açıklayamıcam.

ben artık iyiden iyiye görümcenizin hiç bir suçu olmadıgına inanmaya başladım.

kaç tane konunuz var burada şu kızla ilgili.

sizden 7 yaş küçük, üniversite sınavlarına hazırlanan kızla bu kadar alıp veremediğinizin olması gerçekten şaşırtıcı.

ve bence buraya yazdığınız kufur etti gibi ayrıntılar da doğru mudur degil midir bilmiyorum ama kızı gommemiz için yazılmış.

eşiniz size bugün hak verir, yarın hak verir, sonunda patlar.
et tırnaktan ayrılmaz. zaten kardeşlerin arasına yeterince küslük sokmuşsunuz. şu saatten sonra rahat bırakın. ağlayarak da üste çıkmayı bırakın.
acıdım resmen kıza..

Geçmiş konumdan bakabileceğinizi yazdım konuma.hepinize ayrı ayrı baştan bir konu mu anlatıcam.çok meraklıysanız girin bakın
herkesı gorumcenız sandınız sanırım ?
bır atar bır gider hayırdır ?

Bu mesajla daha net anlasildi ki sizin hukukcularla bir alip veremediginiz var,

E görümce de simdi hem hukukcu hem görümce olunca çifte kompleks ,çifte sinir olma,kıskanma endikasyonu oluşturuyor .

Üzüldüm size, başka insanlarin hayatlarini kariyerlerini bir kenara birakin, kendi sahip olduklarinizla mutlu olmaya bakın.

hepinize ayrı ayrı şakayı mı anlatıcam önceki konumdan bakabilrsiniz dedim.ben haksız olduğumu düşünmüyorum bir şaka bu kadar abartılamaz

o şaka size yapılsa gözyaşlarınızla kocanıza anlatıp bir kaç ay daha küslük kazanmayı bilirdiniz di mi ama? :)

allah kocanızın gözünü açsın da, sizin kıskançlığınız yüzünden kardeşleri ile arasını bozmayı bıraksın.

Ben sizi hatirladim.
Ne olmasini dilerdiniz ?
Abiyle kardes hic konusmasa daha mi iyi hissederdiniZ?
Saka da saka demissiniz de o sakanin "saka" olmadigini daha onceki konunuzda insanlar yazmisti.
Kusura bakmayin ama burdan cok egoist ve kompleksli gorunuyorsunuz." Ben cok masum bisaka yaptim,gorumcem saygisiz, benden ozur dilesin, dilemezse esim diletsin, esim gonlunu almaya calismasin." Bunlar normal mi?
Tabi ki gonlunu alacak kardesinin. Ne olacakti, sizden ozur dilemedi diye kardesiyle kus mu kalacakti ?
Gercekten cok zor degil. Biraz empati yapin.

Son düzenleme:
Geçmiş konumdan bakabileceğinizi yazdım konuma.hepinize ayrı ayrı baştan bir konu mu anlatıcam.çok meraklıysanız girin bakın
Bakamam canım ya daha önemli işlerim var. Prenses sendromun geçince istersen yazarsın

iibfliyim
hayatımda hıc iktisatcıların hukukcuları solladıgı sacmalıgını gormedım gordugumuz hukuk onların yanında çerez
ılk okulda ali ata bak koş ali koş gibi birsey
konu sahıbındekı özguvene hayran kaldım
bır gırebıldıgımız idari hakimlik zaten hukukun kıyısından kösesınden canla başla caka satmak ıcın baya calısmıs kazanmıs aferim
havasını atsın izin verelım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…