- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
evet haklısınız mesafe en iyisiDemek istiyorum ki et tırnaktan ayrılmaz. Beğenseniz de beğenmeseniz de onlar sizin aileniz. Kol kırılır yen içinde kalır. Can ciğer olmak zorunda değilsiniz ama eşinizin hatırına iyi kötü geçineceksiniz.
evet haklısınız mesafe en iyisi
Kadınlar saçmalar yani normal öyle mi ?? Adam sizin yanınızda yaa, bu daha neyin kaprisi? Eşinize gerçekten çok üzüldümBen çoğunluğa bakmam bana yol gösteren bak şöyle düşün diye mantıklı konuşan insandan alırım alacağımı.Eleştirip tartışmak insanlardan değil.
1 kişi bile saçmalasın ardından herkes saçmalıyor zaten.Sonuçta burası da kadınlar diyarı.O yüzden çok çoğunluğa bakma sen.
hepinize ayrı ayrı şakayı mı anlatıcam önceki konumdan bakabilrsiniz dedim.ben haksız olduğumu düşünmüyorum bir şaka bu kadar abartılamazEşiniz ne yapsın sizin görümcenizle bir saka yüzünden tartışmanızdan sonra kardeşini mi silsin? Zaten adam başta sizin yanınızda olmuş kendisini yanlız hissetmiş bu sürede muhtemelen tekrar konuşmak istemiş olabilir. Sizden 7 yaş küçük görümcenizle aşık atmayın bu kadar ,yok surat asıcak, onu haklı bulacaklar vs.
Şaka da siz haksızdınız yanlış hatırlamıyorsam o yüzden yazmıyorsunuz şuan şakayı, hukuk okuyan görümcenize anayasaya notu atmıştınız, oda bu ne deyince Alman anayasası diye dalga geçmiştiniz siz her ne kadar buna şaka desenizde bariz bir dalga geçmeydi, hele ki aranızın iyi olmadığı görümceye böyle bir saka yapmak çok gereksizdi, sonra muhabbeti yine uzatmıştınız.
Görümceniz de sizde normal tavırları sergilemiyorsunuz olan arada eşinize oluyor bana kalırsa...
Saptıran derken
O zaman yazmadım ana şimdi yazayım
Siz hukuk mezunu değilsiniz
Bu nedenle hukuk okuyan bir kişiye hem de Anayasa notu atacak konumda değilsiniz
Hukuk ortamında buna ilişkin çok espri döner
Görümce de bu nedenle bunlar ne demiş kısaca uzatmasaydınız bu hale gelmezdi
Kv dersine yardım et dese kahkaha atarım hukuk okuyan birisine kendi sormadan bir başka bölüm mezunu tarafından yardım mı edilir ilkokul çocuğu mu
Kızı küçümsemeyin annesi de siz de bırakın kendi halinde evin küçüğü olabilir ama o bir yetişkin
Bak yukarıda da yazdım
Not alınır ya sınıf arkadaşından ya üst dönemden
Çok basit sen de aynı okulda hukuk mu okudun da ona not veriyorsun
Hukuk camiasında başka bölüm mezunlarının kitabımı vereyim notumu vereyim çalış cümlelerine çok farklı yorumlar yapılır
Kocamla evlendim diye bana saygı duyulacak demiyorum.Kocamla evlenmesem de bana saygı duyulacak evlensem de.Ben insanlara saygılı konuşuyorum sen kimsin tarzında konuşmuyorum.Kocamla evlendim herkes bana saygılı olacak ,karşımda önünü ilikleyecek sendromuna yakalanmıssınız.
Yaptığınız şakayı da üstünkörü değil detaylı anlatın ki buradaki insanlar anlasın .
Evlenince kocanız herkese rest çeksin kardeşle görüşmesin vs .Pardon da onlar bir kardeş ,ayırmaya çalışmayın .
Geçmiş konumdan bakabileceğinizi yazdım konuma.hepinize ayrı ayrı baştan bir konu mu anlatıcam.çok meraklıysanız girin bakınDaha burada insanlari şaka neydi diye delirtmeyi basardiniz. Kim bilir orada neler yapiyorsunuz? Neyse, banlanmaktan biktim.
OlurKocamla evlendim diye bana saygı duyulacak demiyorum.Kocamla evlenmesem de bana saygı duyulacak evlensem de.Ben insanlara saygılı konuşuyorum sen kimsin tarzında konuşmuyorum.
Çok merak ediyorsan geçmiş konuma gir oku hepinize tek tek açıklayamıcam.
herkesı gorumcenız sandınız sanırım ?Geçmiş konumdan bakabileceğinizi yazdım konuma.hepinize ayrı ayrı baştan bir konu mu anlatıcam.çok meraklıysanız girin bakın
Ben önce vergi müfettişi sonrasında idari hakimim.İİbflilerin idari hakimlikte hukukçuları nasıl solladığını iyi araştır..Görümcem de bana sorular soruyordu onla ilgili bir derdi yok.Konuyu saptırmak dediğim işte buydu.Konu bu değil konu benim şakam
hepinize ayrı ayrı şakayı mı anlatıcam önceki konumdan bakabilrsiniz dedim.ben haksız olduğumu düşünmüyorum bir şaka bu kadar abartılamaz
Bakamam canım ya daha önemli işlerim var. Prenses sendromun geçince istersen yazarsınGeçmiş konumdan bakabileceğinizi yazdım konuma.hepinize ayrı ayrı baştan bir konu mu anlatıcam.çok meraklıysanız girin bakın
iibfliyimBu mesajla daha net anlasildi ki sizin hukukcularla bir alip veremediginiz var,
E görümce de simdi hem hukukcu hem görümce olunca çifte kompleks ,çifte sinir olma,kıskanma endikasyonu oluşturuyor .
Üzüldüm size, başka insanlarin hayatlarini kariyerlerini bir kenara birakin, kendi sahip olduklarinizla mutlu olmaya bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?