Merhaba Hanımlar ben üç aydır eşimden ayrı yaşıyorum ilk annemin yanına geldim ama ne yazıkki annem gitmem için hergun baskı kurdu üzerimde anneme yük olmayım diye her işini yapmaya çalıştım elimden geldiğince yemeklerini yapıyordum o işten gelmesine, yinede buna rağmen ablamı arayıp hiç yardım etmiyor hiç bir işimi görmüyor yemek yapmıyor gibisinden beni şikayet etmiş. birde annem başka biriyle evli, babamla ayrılar. iki ay sonra annannem her ne kadar istemiyorum seni desede bir müddet sonra kabul etti oraya gittim hem çalışıp hem okumaya çalışıyorum hemde evin her işini görmeye çalışıyorum yinede annannem bugün anneme gidip beni şikayet etmiş hiç beni dinlemiyor kafası neye eserse onu yapıyor, namazını kılmıyor kuran okumuyor diye. Şuan bunları ağlayarak yazıyorum hayatım boyunca kendimi hiç bı yere ait hissedemedim. Birleşmekte istemiyorum kendi evime çıkayım diyorum onada izin vermiyorlar adın sözün çıkar diye bir sürü laf ediyorlar.
23 yaşındayım annem hâlâ boşanmak istiyorum diye evine dön diye çocuk gibi azarlıyor. Yaşadıklarım ağır geliyor herşeyi anlatamadım ama elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmiyorum
23 yaşındayım annem hâlâ boşanmak istiyorum diye evine dön diye çocuk gibi azarlıyor. Yaşadıklarım ağır geliyor herşeyi anlatamadım ama elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmiyorum