- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
Sorumun cevabını bekliyorum eflatunAf buyur, merakım konunun dışında. 2. Evliliğini mı bitirmek üzeresin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorumun cevabını bekliyorum eflatunAf buyur, merakım konunun dışında. 2. Evliliğini mı bitirmek üzeresin?
Hayır ilk evliliğimAf buyur, merakım konunun dışında. 2. Evliliğini mı bitirmek üzeresin?
Peki 2020' de "NİŞANLIMLA ARAM İYI DEĞİL" başlıklı açtığın konu ne alaka?Hayır ilk evliliğim
Zaten ben onların bana destek olmayisini herseyini kabullendm kimseden destek beklemiyorum o evden çıkarken de destek alamicami biliyordum köstek de olacaklarını biliyordum. Beni evden kovsalar daha rahat ederim hem tutuyorlar hem eziyet ediyorlar resmenEtmezse etmesin, sana sahip cikacagi gunde evden atmaktan beter etmis, kendi başinasin bu hayatta,öyle düşün bundan sonra,kendin icin ne gerekiyorsa onuyap, sana senden başkasından fayda yok belli ki
Teşekkür ederim düşünceleriniz için evet genelde kolay kolay yıkılmam ama yıkıldığım zamanda hemen toparlanıp ayağa kalkamıyorum kendimi toparlamam zamanımı alıyor. O yüzden o hale gelmeyim diye destek alıyorumKendini sahipsiz hissetmek tam da böyle bir şey galiba. Yersiz, yurtsuz, arkasız. Ama görüyorum ki siz buna rağmen oldukça dik duruyorsunuz. Bi hedefiniz ve onun uğrunda gösterdiğiniz gayretiniz var. Umarım ki boşa çıkmayacak. Bir miktar para biriktirene kadar idare etmenizi tavsiye ederim. Bu kış hepimiz için çok zorlu geçecek. Biraz birikmişiniz olsun, sonra resti çeker yine çıkarsınız. Azıcık daha sabredin.
2018 olabilir mi ?Peki 2020' de "NİŞANLIMLA ARAM İYI DEĞİL" başlıklı açtığın konu ne alaka?
Teşekkür ederim part time olarak çalışmayı bende düşündüm ama maaşları düşük diye vazgeçmiştim tekrardan araştırayımÜniversite öğrencisiyken şu çok yaygın olan marketlerin birinde part time kasiyer olarak çalıştım. 2018 yılındaydı maaşımda 1650 tl di. Şimdi dahada artmıştır illaki. Zaten internet satışından da geliriniz varmış. Sabah 9:00-14:30 yada 15:00-21:00 arasında oluyor saatleri. Bence derslerinize çalışacak geriye bisürü vakit kalıyor. Part time eleman alan çok mağaza var giyim mağazalarıda dahil. Yaşadığın şehrin üniversite facebook gruplarından ev arkadaşı için ilanda verebilirsin. Kendini güçlü hissettiğinde emin ol herşeyi başaracaksın.
Rica ederim. Şimdi reklama girmesin ama hani her sokakta şubesi olan marketler varya onların bilhassa şu kırmızı logolu olan marketin maaşı daha iyi. Birde gençlerin tercih ettiği giyim mağazaları var hani şu her şehirde şubesi olanlar onların da part time eleman ihtiyacı çok oluyor. Sigortanda yatıyor. Ama internetden başvurma. Kendine cv çıkart elden teslim et. Bu sayede kendini tanıtma imkanıda bulursun. Hayatta başarılar ❤Teşekkür ederim part time olarak çalışmayı bende düşündüm ama maaşları düşük diye vazgeçmiştim tekrardan araştırayım
23 ekim 2020. Bakın geçmiş konularınıza2018 olabilir mi ?
Baktım 2018'de23 ekim 2020. Bakın geçmiş konularınıza
eder eder hakkını helal endişe etmeyinBen bunları yapınca asi hayırsız kendi başına buyruk inatçı evlat oluyorum sonra annem hakkımı helal etmemlerle dolaşıyor ortada
Beni ne iyi anlamışsınız teşekkür ederim dediniz gibi o evden kurtulayım diye bir evlilik yaptım ama hiç bişeyi kabullenemedim evliligide anne evinide o baskılarıda kabullenemiyorumKötülük kalpten gelen, kalbinde alıştığı bı tutum. Koca eviyle ana evinin farkı yok. 3. Bı seçenek lazım sana.
Hem kızını eve sığdırma, evlen baskısı yap, boşanıp eve gelince zulmet, gitmek isteyince hakkı haram etmeyi silah olarak kullan. İnsan yazarken içi şişiyor
Daha çok gençsin. Karşına tekrar biri çıkar, sağlıklı düşünemeden hızla evlenebilirsin. Yaşadığın evi tahmin ediyorum. İnsan boşlukta, çalı parçasına düşeceğini bilsede tutunuyor.
Güzelce birikim yap ve kendi hayatını kur.
Annem boşanmamam için nerdeyse evlatlıktan reddedecek sanki yüzüme bakmıyor boşanıyorum diye, merakımdan soruyorum senin ailen nasıl davranıyor kaç ay oldu bu aradaBen de 23 yaşında boşanmaya çalışan okuyan bir kadınım. Size çok üzüldüm. Bir yandan kendi aileme şükrettim okuyunca. Başta benim annem de kabullenemedi. Hep barışırsın diye bekledi ama öyle olmuyor. En iyisi kadın sığınma evi gibi duruyor bu durumda orada iş imkanı da sağlanıyor bildiğim kadarıyla elinize para geçmeye başlayınca kendi düzeninizi kurarsınız. Elalemin değil kendi sağlığınızın kıymetini düşünün. Genç yaşta bu kadar üzülüp hasta olursanız da bakmaz bu aile muhtemelen. Allah korusun. Kendinize siz sahip çıkın artık bir şeylerin farkında olan bir kadınsınız.
Teşekkür ederim onlar bu duruma mücadele değil inatçılık gözüyle bakıyorlar ne yazıkkiOf ne berbat bir durum bu.
Ama böyle kişilerin lafını dinleyeceğime gider bir ev tutar, döşek alır yatardım. Bu insanlar maalesef ne kadın olabilmiş ne de bir anne. Sakın dönmeyin , mücadelenize hayran kaldım.
Benimkiler de ilk aylarda arada laf söylediler evlenmek kolaydı bir imza attın şimdi boşananıyorsun işte kafanın dikine gittin, sen affedersin, çocuk oyunu mu bilmem ne ama kararlı olduğumu görünce oturup konuştuk ben düşüncelerimi anlattım sonra normale döndük 6 ay oldu benimAnnem boşanmamam için nerdeyse evlatlıktan reddedecek sanki yüzüme bakmıyor boşanıyorum diye, merakımdan soruyorum senin ailen nasıl davranıyor kaç ay oldu bu arada