- 16 Temmuz 2023
- 4.887
- 13.371
- 128
- Konu Sahibi Miss Salvatore
-
İşin tuhaf yanı bunun sebebini de bilmiyorum.Tüm bunların bir sebebi olmalı? O sebebi de sen biliyorsun.
Magnezyum değerlerinize baktırdınız mı?İşin tuhaf yanı bunun sebebini de bilmiyorum.
Her yıl düzenli olarak kan veriyorum. Bu yıl da verdim demir(serum),ferritin, B12 değerim düzelmiş. Ama d vitamini hâlâ düşük. Magnezyum değeri ise en son geçen yıl 2024te görünüyor .Magnezyum değerlerinize baktırdınız mı?
Hayır hep böyle değildim ama kişilik olarak duygusal, hassas bir yapım var. Çocukken hep sessiz, içine kapanıktım. Lise zamanında daha sosyal oldum, arkadaşlarım oldu. Beni tetikleyen şeyler de oluyor bazen evet. "Kırmızı oda" diye bir dizi vardı yıllar önce onu izlerdim. Psikolojik diziler izlemeyi seviyorum. Orda "Alya" karakterine yakın hissederdim kendimi, onunla bir bağ kurmuştuk sanki. Hatta bir arkadaşım da "aynı Alya gibi davranıyorsun" demişti bana yıllar önce.Ben şunu sormak istiyorum siz hep böyle miydiniz, yoksa tetikleyici şeyler mi var hayatınızda
Hepimizin ara ara yaşadığı ruh halleri bunlar.1 gün keyfim yerindeyse 5 gün diplerde hissediyorum hayattan tat alamıyorum eskisi kadar. Arkadaş ortamında konuşkan, güler yüzlü birisiyim normalde. Sabah yataktan kalkıyorum sırtım,belim , bacaklarım her yerim ağrıyor. Keyifsiz, mutsuz şekilde ve bir ton şeyi düşünerek kalkmaya çalışıyorum. Yine mi sabah oldu, ne zaman bitecek bu yolculuk diyorum kendime. Elimi , yüzümü yıkayıp kendime gelmeye çalışıyorum. Yürürken bile çok isteksiz yürüyorum. Yaşayan ölü gibi hissediyorum kendimi bazen. Allah'a inanıyorum ama çok dindar birisi değilim. Dua ederken kalbim ferahlıyor geçici süreliğine. Ben mi mutsuzluğa yapıştım yoksa mutsuzluk mu yakamdan düşmüyor bilemedim. Bir hobi edinsem bile kafamı dağıtamıyorum. Her şeyi çok kafaya takıyorum. Sağlığımın kıymetini bilmek için illa ağır şekilde hasta olmam mı gerekiyor ? Kendime şükret diyorum şükürsüz halime kızıyorum. Arkadaşımla konuşsam söylediği şeyleri düşünüyorum ya da bir şey söylesem acaba yanlış bir şey mi dedim beni yanlış anlamış mıdır diye kafamda kuruyorum. Kendimden yoruldum bıktım ,usandım, tükendim artık. Bu kadar negatif olmayı istemiyorum. Arkadaşlarımla arada bir görüşüyorum, yürüyüş yapıyorum, denize sahile gidiyorum, minnoş bir kedim var onunla ilgileniyorum, yeğenlerimle vakit geçiriyorum parka falan gidiyoruz , gökyüzünü izlemek bana iyi geliyor ama sonrasında içimde büyük bir boşluk oluşuyor. Çok uzun yıllar yaşamaktan korkuyorum bu yüzden Allah'a dua ederken kısa ve güzel bir ömür diliyorum. Yeni şeyler yapmayı deniyorum hemen canım sıkılıyor, hiçbir şey yapacak enerjim, takatim yok, saatlerce uyumak ve bir daha uyanmamak istiyorum sadece. Aklıma intihar düşüncesi geliyor bazen ama ahiret inancım olduğu için yapamıyorum bunu. Daha dün şarkı dinleyip dans ediyordum keyfim yerindeydi ama bir anda modum değişiyor,ruh halim çok değişken. Böyle bir konu açtığım için de hepinizden özür diliyorum. Bunaltıcı oldu yazım farkındayım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Benim gibi hisseden var mı?
Köpek beslemenin sorumluluğu çok fazla zor gelir bana. Bir kedim var o bana iyi geliyor. İyi ki var masum dostlarımızYaşam şartlarına uyuyorsa ve sorumluluğunu kaldırabileceksen köpek almayı düşünür müsün? Köpek insana bir amaç veriyor, yaşama tutunduruyor, resmen yaşama sebebi oluyor. Üstelik 10/10 hayat yoldaşı.
Birkaç yıl önce 15-16 antidepresanı birden yutmuştum. Daha önce birkaç intihar girişimim oldu ama ölmeyi de beceremedim ne yazıkki. Psikiyatriye gittim 1 aydır antidepresan kullanıyorum ilacım bitti yeniden randevu almaya çalışıyorum.Hepimizin ara ara yaşadığı ruh halleri bunlar.
Ama sizin biraz depresif bir haliniz var. Siz neyi çağırırsanız o size gelir yapışır. Bence sahip olduklarınızı düşünün ve mutlu olun. Mutlu olmak o kadar basit ki bence zor olan mutsuz olmak bu hayatta.
Bu kadar olumsuz düşünceler için inanın hayat çok kısa.
Son olarak intihar bir çözüm değildir. Kafanızda bu düşünceler var ise mutlaka destek alın
29 yaşındayım yaklaşık 6 yıl önce boşandım 9 ay süren bir evlilik geçti başımdan. Gönül ilişkisi kurmak istemiyorum şuan. Daha geçen günlerde 4 yıl önce tanıştığım eski sevgilim mesaj atmıştı. Yeniden deneyelim lütfen bana, bize bir şans ver dedi ama kabul etmedim. Evlilik düşüncem yok. Erkeklerden bazen soğuyorum bazen de gezip tozup beraber güzel vakit geçireceğim, beni dinleyen, anlayan, değer veren, karşılıklı birbirimize bir şeyler katacağımız birisi olsa fena olmazdı diyorum kendime. Sonra "amannn boşver bir de erkeklerle mi uğraşacaksın sevgili yok kafan daha rahat olur" diyorum .Yaşınız kaç? Acaba bir gönül ilişkisi istiyor olabilir misiniz?
Hayır Oğlak burcuyum. Bazı insanlar mesela duyarsız hale gelmiş ya da duygularını çok iyi kontrol ediyor, hiçbir şeyi kafaya takmıyor, gamsız,umursamaz halde. Onlar gibi olmayı çok isterdim.Yengeç burcu musunuz? Birilerne aşırı merhamet duyuşunuz hassas olmanız kolay etkilenmenizi bana benzettim ve gerçekten duygusal olmak kesinlikle mutlu olmayı engelliyor her şeye daha hassas yaklaşıyoruz ve kolay incinebiliyoruz duvar gibi sağlam olmak isterdim ama başkasının sıkıntısını bile içimde aylarca sürdürecek kadar bi Hassaslık mevcut sizi çok iyi anladığımdan emin olabilirsiniz
Aynı sorunlar bende de var çünkü. Baktırdığımda değerlerimin yerlerde süründüğü ortaya çıktı. o yüzden sordum.Her yıl düzenli olarak kan veriyorum. Bu yıl da verdim demir(serum),ferritin, B12 değerim düzelmiş. Ama d vitamini hâlâ düşük. Magnezyum değeri ise en son geçen yıl 2024te görünüyor .
Bence sizin profesyonel anlamda biriyle konuşmaya ihtiyacınız var.Birkaç yıl önce 15-16 antidepresanı birden yutmuştum. Daha önce birkaç intihar girişimim oldu ama ölmeyi de beceremedim ne yazıkki. Psikiyatriye gittim 1 aydır antidepresan kullanıyorum ilacım bitti yeniden randevu almaya çalışıyorum.
Size de çok geçmiş olsun şifalar dilerim.Aynı sorunlar bende de var çünkü. Baktırdığımda değerlerimin yerlerde süründüğü ortaya çıktı. o yüzden sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?