kendimi iğrenc hissediyorum

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
Merhaba arkadaslar
telefonu aldıgımda checkın yapılan bır programda yukluydu
ben bu programa giriş yaptım ve sosyal medya ghesabımla girdiğim için ordakı arkadaslarda bu programa eklendı
toplasan 3veya 5 kez kullandım can sıkıntısından
bugün iş arkadasıma bir mail için telimi verdim erkek bu arada ..programı görünce sacma sapan konusmaya basladı
o program abaza programıymış sevişmek için kullanılıyormuş vb..
rezil oldum bilmiyordum silerim falan dedim ama sevmediğim insanların içinde cok iğrenc hissettim kendimi
şimdi ona bişey demek istıyorumki bidaha böyle bişeye cesaret etmesin 42 yasındayım ben niye kimseye kendimi ispat etmem gerekiyorki.hayatımda kimse olmadıgı içinmi ..gercekten ben o programı o amac için kullanmadım

Programın Adı ne ? Bence saçmalık öyle birsry olduğunu düşünmüyorum.

Açıklama yapmaya çalıştıkça, Hakkı'nızda konuşma cesareti vermiş olursunuz.. Önemsiz birşey miş gibi düşünün..
Laf sokmaya gelince durup dururken yapılmasındansa yeri gelince söylemek doğru olan :işsiz: ne bu öfke bu celal demesinler sonra:işsiz:
Çok kullanmış galiba pat diye bildiğine göre.

daha öncede buna benzer imaları oldu
artık bişey yapmak demek istıyorum sanki arıyormusum gibi tövbe yarabbim
Hayır yani arasan da ona ne. Bence bunu bu şekilde düşündükten sonra cevap vermeniz yeri gelince daha kolaylaşır. Neden kendinizi suçlu gibi görüyorsunuz anlamadım.

Böylelerine sessiz kalıp ummadıkları anda lafı bi sokacaksın bi sene acıdan oturamicak, onun için sessizce zamanını bekle

daha öncede buna benzer imaları oldu
artık bişey yapmak demek istıyorum sanki arıyormusum gibi tövbe yarabbim

daha öncede buna benzer şeyler yaptıysa dikkat et, adam seni taciz edebilir, işyerinde de dedikodu çıkarıp zaten öyleydi diyebilir. elinden geldiğince uzak dur. soru sorunca pek cevap vermemeye çalış, yada geç cevap ver, anlasın

daha öncede buna benzer şeyler yaptıysa dikkat et, adam seni taciz edebilir, işyerinde de dedikodu çıkarıp zaten öyleydi diyebilir. elinden geldiğince uzak dur. soru sorunca pek cevap vermemeye çalış, yada geç cevap ver, anlasın

iş yerinde dedikodu cıkaramazda uzun süredir ordayım cünkü..sadece kendime kızdım çünkü insanların hayatıma müdahalesine izin veriyorum sessizliğimdn

Şu 'sana ne' lafını öğrensek daha sevilesi bir toplum olacağız.
Valla bak.
İlla laf sokuşturmak istiyorsan ,şunu de bunu de demiyim şimdi,zira benim kadar cadı olsan zaten bunları söylerdin,olmadığın için de ezberlesen bile söyleyemezsin.
Bari hoşt de yaaa

canımsın.
azcık öğretsene hayatım boyunca hiç cadı olamadımda

Bu arkadaş iyi niyetli değil, aksi olsa herkesin içinde söylemezdi bu şekilde. Mümkün olduğunca uzak dur, yaklaşmaya çalışırsa da o olaydan dolayı yaşadığın rahatsızlığı dile getir, daha önce yaptığı imaları da yüzüne vur.

Back
X