kendimi iğrenc hissediyorum

Bi daha buna benzer bi şey derse, kişi kendinden bilirmiş işi dersin. Ne demek bu derse sen o amaçla kullandıysan tabii ki de öyle düşünürsün dersin ya da anlamını bilmiyorsan internetten bak de. Hadsizler çok, terbiyesiz.

canımsın.
azcık öğretsene hayatım boyunca hiç cadı olamadımda
:))) ben de lisede başladım cadılık kariyerime.20 yıllık kadrolu cadıyım. :KK53:
Çok faydasını gördüm,hatta hiç zararını görmedim.
Ben olsaydım,önce sana ne derdim,onun tepkilerine göre de bu iş kadınların içinde aaa sen gay misin diye hafif yüksek volumden ayar vermeye bile gelirdi.
İftira öyle atılmaz böyle atılır misali .
Yaptım ben üstte verdiğim örneği,
Deli deliyi görünce sopasını saklar misali daha da adımı bile andığını sanmıyorum.

Bu arkadaş iyi niyetli değil, aksi olsa herkesin içinde söylemezdi bu şekilde. Mümkün olduğunca uzak dur, yaklaşmaya çalışırsa da o olaydan dolayı yaşadığın rahatsızlığı dile getir, daha önce yaptığı imaları da yüzüne vur.

bilmiyorum niyetini..
ancak sürekli bir tenkit halinde mesela ben yapı olarak suratsızımdır.onu eleştiriyor sürekli yok hayattan keyf almıyormusum gülmüyormuşum
defalarca dedim benim yapım bu hiç kikirdek olmadım böyle kabul edin yok hep aynı laflar

Sosyal medya konusunda cahil oldugunu hatta boyle boyle bir programi bilmeden indirdigini x kisi soylemese haberinin olmayacagini soylebilirsin is yerinde. X senin hayatını kurtarmis gibi :)

Ben olsam sen nerden biliyorsun, ben hic duymamistim bunu; siz erkekler nereden kendinize malzeme cikaracaksiniz belli olmuyor derdim. Ki oyle bir program mi varmis, sevisme programi? inanin bilmiyordum...

:))) ben de lisede başladım cadılık kariyerime.20 yıllık kadrolu cadıyım. :KK53:
Çok faydasını gördüm,hatta hiç zararını görmedim.
Ben olsaydım,önce sana ne derdim,onun tepkilerine göre de bu iş kadınların içinde aaa sen gay misin diye hafif yüksek volumden ayar vermeye bile gelirdi.
İftira öyle atılmaz böyle atılır misali .
Yaptım ben üstte verdiğim örneği,
Deli deliyi görünce sopasını saklar misali daha da adımı bile andığını sanmıyorum.

cok güzel yapıyorsun
keske aklıma gelseydi.yazdım bi kenara

hoşt de canım.
koca kadınım neyi ne için kullanacağımı biliyorum sen bi hoşt ilerde havla diyeceksin.
ne cins insanlarla arkadaşlık ediyorsa artık yanlış izlenimler edip küçük kafasıyla genelleme yapmış.

işte o lafı istiyorum
hep sessiz kaldıgımdan sacmalıyorlar
Valla yapacağın tek şey canın yandığında sen de yakacaksın... Ben mesela senin yerinde olsaydım, öyle dediğinde hadi ya bilmiyordum, desene senin de yarana bastık, yoksa sen de benim gibi bu programa Fransız olurdun derdim:işsiz:

Bir dahaki sefere görmezden gelin. En güzel cevap bu olur, umursamamak. Belli ki saçma sapan konuşmalarla canınızı sıkmak, dikkatinizi çekmek istiyor bu arkadaş. O konuşurken yüzüne bakın ve dinleyin. Konuşması bitince de hiçbir şey söylemeden kafanızı çevirin. İlgilenmeyin. Çok rahatsızsanız da en fazla "Size söz hakkı doğmaz bu konuda. Haddinizi bilin. Üslubunuza dikkat edin, terbiyesizliğin lüzumu yok!" diyebilirsiniz.

bilmiyorum niyetini..
ancak sürekli bir tenkit halinde mesela ben yapı olarak suratsızımdır.onu eleştiriyor sürekli yok hayattan keyf almıyormusum gülmüyormuşum
defalarca dedim benim yapım bu hiç kikirdek olmadım böyle kabul edin yok hep aynı laflar

Bir daha aynı şeyi söylerse benim suratsızlığım herşeyi tenkit eden insanlara, ben hayatımdan memnunum da herşeye karıştığına göre sen kendine sıkıntıdan meşgale erıyorsun herhalde, kendi eksikliklerini başkalarına yansıtarak ancak itici olursun, kendinle barışmanın bir yolunu bul koca insansın artık deyiversene.

Yahu sessiz bulmuş seni manyak, uğraşıyor bir eziversen bak bakalım bir daha yapabiliyor mu...

Bir dahaki sefere görmezden gelin. En güzel cevap bu olur, umursamamak. Belli ki saçma sapan konuşmalarla canınızı sıkmak, dikkatinizi çekmek istiyor bu arkadaş. O konuşurken yüzüne bakın ve dinleyin. Konuşması bitince de hiçbir şey söylemeden kafanızı çevirin. İlgilenmeyin. Çok rahatsızsanız da en fazla "Size söz hakkı doğmaz bu konuda. Haddinizi bilin. Üslubunuza dikkat edin, terbiyesizliğin lüzumu yok!" diyebilirsiniz.

aynı ofisteyiz hergün yüzyüze bakıyoruz iş icabıda olsa.
normalde kırmam insanları ancak bugün gercekten kırmak istedim

aynı ofisteyiz hergün yüzyüze bakıyoruz iş icabıda olsa.
normalde kırmam insanları ancak bugün gercekten kırmak istedim

İş yerinde arkadaşlık olmaz derler ya hani aynı ondan. Kırın, yüz yüze baksanız da sorun değil. Sadece iş gereği konuşursunuz, mesafe olsun. Haklısınız, susmayın.

Swarm mı?
Eğer oysa nası başka bi amaçla kullanılıyor ya?o_O
Ben sırf arkadaşlarımla mayör olma yarışı için kullanıyorum mesela:KK53:

Bir daha aynı şeyi söylerse benim suratsızlığım herşeyi tenkit eden insanlara, ben hayatımdan memnunum da herşeye karıştığına göre sen kendine sıkıntıdan meşgale erıyorsun herhalde, kendi eksikliklerini başkalarına yansıtarak ancak itici olursun, kendinle barışmanın bir yolunu bul koca insansın artık deyiversene.

Yahu sessiz bulmuş seni manyak, uğraşıyor bir eziversen bak bakalım bir daha yapabiliyor mu...

ya bazı insanlar vardırya kimse onlara bişey konusmaya cesaret edemez onlardan olmak istiyorum sanane demeyi bi öğrensem

İş yerinde arkadaşlık olmaz derler ya hani aynı ondan. Kırın, yüz yüze baksanız da sorun değil. Sadece iş gereği konuşursunuz, mesafe olsun. Haklısınız, susmayın.

tabiki olmaz işyerinde dost arkadas hepsi hikaye bide sevmediğim bayan var onun yanında söyledi oda kıs kıs gülüyor bıyık altı

Bahsettiğiniz program bu amaçla kullanılmıyor. Ama evet abazası çoktur, check-in yaptığın ortamda ekleyen ekleyene.

Arkadaş programı sevişme amaçlı kullanıyorsa bu yorumu yapmış olması çok normal. Böyle bir program değil çünkü.

Merhaba arkadaslar
telefonu aldıgımda checkın yapılan bır programda yukluydu
ben bu programa giriş yaptım ve sosyal medya ghesabımla girdiğim için ordakı arkadaslarda bu programa eklendı
toplasan 3veya 5 kez kullandım can sıkıntısından
bugün iş arkadasıma bir mail için telimi verdim erkek bu arada ..programı görünce sacma sapan konusmaya basladı
o program abaza programıymış sevişmek için kullanılıyormuş vb..
rezil oldum bilmiyordum silerim falan dedim ama sevmediğim insanların içinde cok iğrenc hissettim kendimi
şimdi ona bişey demek istıyorumki bidaha böyle bişeye cesaret etmesin 42 yasındayım ben niye kimseye kendimi ispat etmem gerekiyorki.hayatımda kimse olmadıgı içinmi ..gercekten ben o programı o amac için kullanmadım
gerçeği, doğruyu sen bildikten sonra başkası ne düşünmüş çok mu önemli

isteyen istediğini düşünsün ,

başkası ne düşünüyor odaklı düşünme,,

Back
X