kendimi iğrenc hissediyorum

Oha yok artık
Swarm ben de kullanıyordum bu ücra yere geldikten sonra sildim Bi yere gitmediğim için. çok var kullanan arkadaş, sevişen falan yok. Abi olayı çok yanlış anlamış. Ya da sizle uğraşmak için bi sebep arıyor. Hiç üzülmeyin inanın öyle bir program değil.

Çok sığ bir yorum, adamın teknolojiden ve teknolojinin ne amaçla kullanılıp geldiği noktanın neresi olduğundan haberi yok. O programın faydalarının birini bile sayamaz eminim. Takmayın.

Bence ben arastrdım hıc kımse senın gıbı bı kullanımı oldgunu sylemedı cevremde baska kullananlarda vardı senın dedıgın gıbı bı amacı yokmus o prıgramın kısı kendınden bılırmıs ısı de kapak yap acıklama yapma hayret ya ıgrenc dangalak

tabiki olmaz işyerinde dost arkadas hepsi hikaye bide sevmediğim bayan var onun yanında söyledi oda kıs kıs gülüyor bıyık altı

Tepkisizliğinizden cesaret alıyordur. Bu yüzden bunu engellemek için tek çareniz rahatsız olduğunuzu dile getirmeniz. Bunu da sert ve ciddi bir ses tonu ile yaparsanız tekrar cesaret edemez sanıyorum.

Bence ben arastrdım hıc kımse senın gıbı bı kullanımı oldgunu sylemedı cevremde baska kullananlarda vardı senın dedıgın gıbı bı amacı yokmus o prıgramın kısı kendınden bılırmıs ısı de kapak yap acıklama yapma hayret ya ıgrenc dangalak

ben dedimki hiç öyle bişey duymadım rastlamadım.arastır dedi
hatta eve gelince direk baktım sacma bir yorum bulamadım

aman bunları ne dert ediyorsunuz

15 yaşındakiler bunu dert eder

boş verin

sen nereden biliyorsun sen abaza mısın deseydiniz susardı

sana mı soracağım hangi programı kullanacağımı de geç git

bir de sevmediğim insanların yanı vs demişsiniz

umursamayın insanları

dünyada tek bir önemli ve sevilecek kişi var o da kendiniz

kendinizi sevin ki diğer kişileri de sevebilin

Ben şeyi anlamadım telefonunu alıp uygulamaları falan mı karıştırıyo nası görüyo bunun oldugunu. Nasıl işsiz bir adam bu üstelik de hadsiz, bir an önce bu adama haddini bildirmeniz lazım

İnsan abazaysa her programı kadın bulmak için kullanır, kelimelikten tut, dil öğrenme app ına kadar. En kötü telefonu poposuna sokar çıkartır zevklenir. O dümbük iş arkadaşın var ya ablacım, hem işyerinde y.vşaklaşıyor, hem de abuk subuk konuşuyor. Haddini bildir bence.

Back
X