- Konu Sahibi honeysuckle
-
Ne alaka allah allah kendi de o amaclami kullaniyomus..bende kullanıyorum ne yani abazamiyim tovbe est
O kisiye bisey soylemek/aciklamak zorunda degilsin.
Programın Adı ne ? Bence saçmalık öyle birsry olduğunu düşünmüyorum.
o dar kafalı bir ahmaksa senin suçun ne? pek muhattap olma, soğuk yap, belli ki densizin teki.
Hayır yani arasan da ona ne. Bence bunu bu şekilde düşündükten sonra cevap vermeniz yeri gelince daha kolaylaşır. Neden kendinizi suçlu gibi görüyorsunuz anlamadım.daha öncede buna benzer imaları oldu
artık bişey yapmak demek istıyorum sanki arıyormusum gibi tövbe yarabbim
Hayır yani arasan da ona ne. Bence bunu bu şekilde düşündükten sonra cevap vermeniz yeri gelince daha kolaylaşır. Neden kendinizi suçlu gibi görüyorsunuz anlamadım.
daha öncede buna benzer imaları oldu
artık bişey yapmak demek istıyorum sanki arıyormusum gibi tövbe yarabbim
daha öncede buna benzer şeyler yaptıysa dikkat et, adam seni taciz edebilir, işyerinde de dedikodu çıkarıp zaten öyleydi diyebilir. elinden geldiğince uzak dur. soru sorunca pek cevap vermemeye çalış, yada geç cevap ver, anlasın
Böylelerine sessiz kalıp ummadıkları anda lafı bi sokacaksın bi sene acıdan oturamicak, onun için sessizce zamanını bekle
Şu 'sana ne' lafını öğrensek daha sevilesi bir toplum olacağız.
Valla bak.
İlla laf sokuşturmak istiyorsan ,şunu de bunu de demiyim şimdi,zira benim kadar cadı olsan zaten bunları söylerdin,olmadığın için de ezberlesen bile söyleyemezsin.
Bari hoşt de yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?